1. من خلوتیش رو دوست دارم ها! :د میتونی بدون هیچ ترس از شلوغ شدن نخوانده ها که اتفاقا خیلی برام اعصاب خورد کنه همیشه، توی تاپیکی پست بدی و دغدغه ای هم نداشته باشی که مثلا بعد این پست دوروز نیستی یا هرچی
2. با زبون خوش اینکارو نکنیم چه اتفاقی ممکنه برامون بیفته؟
3. براساس آمار اگه بخوایم حساب کنیم این طرح ها معمولا بین یسری دانش آموز با شکست مواجه میشن ولی خوبه به هرحال ولی باید فشارش خیلی کم باشه.
4. من تا حدیشو میتونم باشم و تا حدیشو نه ینی اگه خیلی کار سخت بخای نه نیستم، سرم شلوغه دوتا کتاب همزمان، یک سریال طولانی، درس و آزمون ها ی هفتگی و مشکلات و مشغولیت های شخصی اجازه نمیدن از اینکارو بتونم انجام بدم. اما برای کار معمولی بدون اینکه مسئولیت زیادی برام ایجاد کنه منم هستم.چه موقع خوبی گفتی چون همین الان در حال مطالعه ی کتاب تکامل و رفتار انسان [nb]تکامل و رفتار انسان نوشته ی جان کارترایت ترجمه بهزاد سروری ویراست وهاب زاده انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد[/nb]اءم :د که تقریبا در این ضمینه عالیه.[nb]ضمن اظهار شدید تعجب که چطوری این کتاب از ممیزی رد شده، ژن خودخواه و کلا غیر ساعت ساز نابینا که اونم بعد چاپ مشخص شد بقیه ی کتابای داوکینز رسما تو ایران حق چاپ ندارن و من PDFiاشون رو میگیرم ولی این یکی مثلا فصل سومش کلا خلاصه ژن خودخواه هست و کتابای داوکینز جزو منابع اصلیش هستن[/nb] یک کتاب خیلی جالب دیگم که شنیدم عالیه توی این ضمینه البته فک نکنم حالا حالاها وقت کنم بخونم یکی دیگه بشینه بخونه Jared Diamond هست ازGuns Germs and Steel [nb]اگه بازم برعکس اومد عذر میخوام نتونستم درستش کنم[/nb] که ازش تعریف شنیدم.من تا حالا نرفتم تو ژنتیک اینجا ببینم چطوریه ولی اگه داریمش فک میکنم برای همونجا بیشتر مناسبه، برای اینجا بهتره روی روند تکامل مغز یا توجیهات رفتار انسانی با استفاده از مغز[nb]مثل اون سخنرانی Sarah Jayne Blakemore توی تد که در مورد نوجوانان و علل اینکه با خانواده بعضا مشکل میخورن یا هرچی رو توش توضیح میده. فکر میکنم
ایـــن باشه.[/nb] همراه با دید به پیشینه ی تکاملیش داشته باشیم
اوم جالب هستش تقریبا آره ، توی تاپیکی که بلاکر برای شروع اولیه ساخته اولین ویدئویی که گذاشته از Jeff Hawkins راجب همین قضیس. ولی من نظر خاصی راجبش ندارم.