قصه های امیر علی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zahra yousefi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

zahra yousefi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
مدال المپیاد
یه بار نزدیک بود برم المپیاد شیمی
نمیدونم امیر علی نبویان رو میشناسید یا نه.یه نویسنده که کارش رو از برنامه ی رادیو هفت شروع کرد.داستاناش خیلی باحالن.اگه نمیشناسدش چهارشنبه ها ساعت 11 در برنامه ی رادیو هفت خودش داستاناش رو میخونه.کتابش هم همین یک ماه پیش چاپ شد.اگه با قصه هاش آشنایی دارید نظرتون رو بگید

پاسخ : قصه های امیر علی

نه من نمیشناسم میشه اطلاعات بیشتر بدی؟ ;)
خالی بستم،میشناسمش
خیلی داستاناش باحالن کلی باهاشون حال میکن
اصلا سوژه هایی که پیدا میکنه تکن

من اتفاق فک می کنم سوژه هاش خیلی تکراریه .
ولی خوب تونسته بهش بپردازه .
یعنی در واقع نثرش روون و یه دسته و چون اغراق زیاد داره تو نوشته ش و حالت طنز رو ایجاد می کنه ، جذب مخاطب می کنه .
ولی کلا فک می کنم نوع نوشتنش همیشه یه جور ثابتیه و روندش مشخصه ، ولی خلاقیت توی همون روند مشخص ، چیز قابل تحسین و دوست داشتنی ای بوجود میاره .

سوژه هاش تکراریه . نثرش روونه ، ولی کلیشه‌ای شده . ینی خب این جور استفاده طنز کردن از ضرب المثلها و این جور اغراقها و اینا ، کلیشه‌ای شده خیلی . خلاقیت ِ زیادی نداره تو نوشته هاش .
کلا ً اصلا ً راضی نیستم ازش .

من اول کتابش رو خوندم( یکی بهم کادو داده بود) بعد خودش رو دیدم... خیلی جذاب و خلاقانه نبودن داستان هاش، ولی وقتی خودش می خوند، خنده دار می شد...

داستانش همون مسائل روزمرس ولي من سبكه نوشتنشو دوس دارم .

با بيلي بچه هم موافقم تو اينكه خودش بلده چجوري بخونه! درواقع يه قسمت ِِ عمده اي از طنزش مربوط به خوندن و حالات ِ خودشه :دي

جمله هاي ِ بلند همراه با يه سري تشبيهات ِ جالب و... كلا خوبه!

داستاناش یه حالت سادگیُ طنز دارن.
ولی خودشم خیلی قشنگ میخونهُ باعث میشه آدم بیشتر جذب شه.

به نقل از خروس زری :
داستاناش یه حالت سادگیُ طنز دارن.
ولی خودشم خیلی قشنگ میخونهُ باعث میشه آدم بیشتر جذب شه.
واقعا درست میگی.شاید بعضی از قسمت های داستانش خیلی جالب نباشه اما سبک خوندنش باعث میشه لذت ببری

اصن به نظرم اینکه داستاناش به نظر قشنگ میاد به خاطر رادیو7ئه.
من خودم عمرا اگه میرفتم کتاباشُ بخرم ولی خب چون تو رادیو 7 میشنیدم نوشته هاشُ به شدت جذب شدم.
شنیدنشُ ترجیح میدم تا خوندنشُ!

بنظر من داستاناش عالین.هم سوژه های خوبی داره همینکه خوب پردازش میده.
خیلی خوب تونسته با زبان نسل ما حرف بزنه،چون بنظرم نویسنده های جوان همشون نمیتونن این کارو به بهترین شکل انجام بدم.
اما امیرعلی واقعا خوب کار کرده.
کتابش باید جالب باشه اما چون تیراژش کمه به کرمان نمیرسه،امیدوارم تا وقتی که من برم تهران تموم نشه!

اين كتاب تا آن جايي كه من شنيدم به چاپ دوم و سوم هم رسيده پس به كرمان و ساير استان ها هم ميرسه . نگران نباش.

موضوعاتی که امیرعلی دربارش مینویسه چیزای خیلی ساده وروزمرس .من نمیدونستم کتابم داره به نظرم فضای رادیو7ولحن خوندنشه ک باعث جذابیت قصه هاش میشه وگرنه اگه ادم خودش بخونه زیادواسش جالب نمیشه :^o :^o :^o

به نظرم جمله هاي بلند و كنايه و اصطلاحاتي كه استفاده ميكنه باعث جذاب شدن نوشته هاش ميشه!
من خودم هنوز كتابشو نخريدم ولي در 2-3 روز آينده قصد دارم بخرم! ;D
ولي خود داستان يك طرف و خوندن خودش يك طرف! خوندنش ادمو جذب ميكنه!

به نقل از hupaa :
اين كتاب تا آن جايي كه من شنيدم به چاپ دوم و سوم هم رسيده پس به كرمان و ساير استان ها هم ميرسه . نگران نباش.
بله من رفتم تهران خریدمش،چاپ دومشم خریدم اما شما توی یه کتاب فروشیم تو کرمانم نمیتونین پیداش کنین! :-"
ربطی نداره چقدر چاپ شده و تیراژ داره مهم اینه که تو تهران انقدر ازش استقبال میشه که بیرون نمیاد !

راستی دوستان جلد دوم کتاب امیر علی هم حدود یک ماه دیگه چاپ میشه !!! /m\
خودش گفت :-" ;D

من چند وقت پیش خیلی اتفاقی یه برنامه رادیو هفت رو دیدم ؛ و از قضا (:دی) توی اون برنامه خود نبویان یه داستانش رو خوند .
نه تنها خوشم نیومد ، که بدم هم اومد . یه جور ِ تکراری ِ دوست نداشتنی ایه ؛ نمیدونم چه جوری ولی من خوشم نمیاد .
:-??

واسه یه بار «شنیدن» یا «خوندن» خوبه.

• لایک
امتیازات: khlv

به نظرمن شنیدنش بهتر از خوندنشه

با این حال من هم خوندم هم شنیدم :)

و به نظرم کتاب خوبی ــه

وای خیلی آدم باحالیه ادم از داستاناش واقعا لذت می بره مخصوصا اگه خودش بخونه!!!!!!!! ;D

هردو کتابش را خوندم.دایره لغت امیر علی نوبیان مرا به شدت شگف زده کرد اما وقتی خودش می خونه یه چیز دیگه ست
مخصوصا نگاه های پر معنی که بعد از خنگ بازی های مهران و خواهرش و فرهاد به بیننده می اندازد آدمو جذب میکنه.
راستی می دو نستین که امیر علی فیلم هم بازی کرده؟؟

Back
بالا