negin10 کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 71 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران مدال المپیاد دیگه نمیخوام اکانتم حذف بشه!!! 2013/5/4 #21 پاسخ : قصه های امیر علی قصه های امیر علی یکی از بهترین کتاب هاییه که تا بحال خوندم.یه کتاب طنز اجتماعی ففففففووووق العادددددده. :لایک
پاسخ : قصه های امیر علی قصه های امیر علی یکی از بهترین کتاب هاییه که تا بحال خوندم.یه کتاب طنز اجتماعی ففففففووووق العادددددده. :لایک
fateme.RMA کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,717 امتیاز 8,615 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 رشته دانشگاه پزشکی 2013/5/6 #22 پاسخ : قصه های امیر علی بچه ها اگر كسي جلد دوم قصه هاي امير علي رو داره ميشه عنوان داستاناشو اينجا بذاره؟! من تو مشهد جلد دومشو جايي نديدم...!
پاسخ : قصه های امیر علی بچه ها اگر كسي جلد دوم قصه هاي امير علي رو داره ميشه عنوان داستاناشو اينجا بذاره؟! من تو مشهد جلد دومشو جايي نديدم...!
shahid کاربر حرفهای ارسالها 373 امتیاز 2,148 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 13 دانشگاه علوم تحقیقات تهران رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2013/5/6 #23 پاسخ : قصه های امیر علی اره من دارم الان کار دارم شبی میذارم واست
fshokohi کاربر فعال ارسالها 22 امتیاز 226 نام مرکز سمپاد فرزانگان4d شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد برنز شیمی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر - سخت افزار 2013/6/22 #24 پاسخ : قصه های امیر علی من هم این کتاب رو خوندم اما موفق نشدم کامل بخونم. تا قسمت 19. ولی واقعا از شدت خنده اشکم دراومد. امیدوارم موفق بشم کامل بخونم. کتاب قشنگیه.
پاسخ : قصه های امیر علی من هم این کتاب رو خوندم اما موفق نشدم کامل بخونم. تا قسمت 19. ولی واقعا از شدت خنده اشکم دراومد. امیدوارم موفق بشم کامل بخونم. کتاب قشنگیه.
parla sin sin ارسالها 28 امتیاز 145 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1396 2019/4/29 #25 من این کتاب و چند سال پیش خوندم. جنبه طنز داشت و کتاب بدی نبود. اونایی که به طنز علاقه دارن می تونن مطالعه کنن. کتاب خوبیه...
من این کتاب و چند سال پیش خوندم. جنبه طنز داشت و کتاب بدی نبود. اونایی که به طنز علاقه دارن می تونن مطالعه کنن. کتاب خوبیه...