برای علوم انسانی مدارس فرهنگ چه طوره ؟
کسی میدونه برای ورودش چ شرایطی لازمه؟
کدومشون از همه بهتره؟
چیزی درباره اون فرهنگی که برای دختر اقای حداد عادل هست میدونید؟

تیزهوشان بهتره فرهنگ ایدئولوژیک محوره ولی تزهوشانی رشته انسانی بیشتر تحقیقاتیبنظرم بهترینکاری که به عنوانِ یه انسانی میتونی بکنی اینه که بری فرهنگ.
شرط معدل بالای 18 و خورده ای داره.
درباره ی اینکه کدومشون بهتره ایدهای ندارم چون شهرم فرق داره. :))
اونجا قضاوت نداره!پاسخ : معرفی رشته های علوم انسانی
قاضیم خوبه :)
دانشگاه امام صادق ازهمه بهتره
از چه رشته اي تغيير دادين؟ فني بودين؟پاسخ : معرفی رشته های علوم انسانی
من تازه تغییر رشته دادم به مدیریت بازرگانی البته کارشناسی!حسابداری هم می تونستم برم ولی مونده بودم بینشون و دیدم مدیریت راحت تره رفتم توش به کلهمی خواستم بپرس حسابداری کارش بیشتره؟ ینی تنوع کاریش بالاتره؟خلاصه خیلی بهتره از مدیریته یا باجی به هم نمی دن؟ که اگر شد ارشد برم حسابداری
یه سوال دیگر از بین این دانشگاه ها دانشگاه تهران دانشکده مدیریتش قوی تره یا شهید بهشتی یا علامه طباطبایی؟
یکی بیاد به دادم برسه![]()
چه جالب که کسی راجع به رشته ی علوم تربیتی پرسیده تو این سایت...تقریبا کسی رو ندیدم اینجا علوم تربیتی بخونه جز خودمکسی درباره ی رشتههایی مثلِ روابط عمومی/علوم تربیتی/ تکنولوژی آموزش/ حقوق. توضیحِ تجربیای میتونه بده؟ :)) چون اطلاعاتِ خودم صرفاً تئوریه.

اگه تهرانی ، فرهنگ نه ، مرکز تخصصی علوم انسانی فائزون آری . سرچ کن تو سایتش برو ، دعام می کنی!برای علوم انسانی مدارس فرهنگ چه طوره ؟
کسی میدونه برای ورودش چ شرایطی لازمه؟
کدومشون از همه بهتره؟
چیزی درباره اون فرهنگی که برای دختر اقای حداد عادل هست میدونید؟
قضاوت به عنوان رشته که نیست، ولی حقوق رو اگه دانشگاه علوم قضایی وارد شین (در حد رتبه های یک تا صد پره) بعد مصاحبه دارن و مستقیم به سمت قضاوت می رین. وگرنه باید حقوق بخونین و بعد از اتمام درس ، تو آزمون قضاوت شرکت کنینبچه ها کسی هست اینجا قضاوت بخونه ؟!
نیاز مند اطلاعات شدین ، کسی بود ممنون میشم اطلاع بده !