• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی رشته های علوم انسانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع matin320
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : معرفی رشته های علوم انسانی

من یه چیزی بگم. دوستانی که می‌خوان با مدال المپیاد ادبی، برن رشته‌های انسانی جُز مثلاً ادبیات و زبان‌فارسی و ادبیات عرب، یا می‌خوان برن رشته‌های هنر. آقا به خاطر ِ راجتی ِخودتون تو دانشگاه نکنید این‌کارو چون مثلاً شما خیلی از درس‌های انساتی رو بلد نیستید، و «دید»ی که لازمه یه دانشجوی ِ رشته‌ی حقوق یا روانشناسی از کل ِ موضوعیت ِ رشته‎ی انسانی رو داشته باشه رو ندارید و توی ِ دانشگاه به مشکل برمی‌خورید و طبق ِ شواهد مسخره می‌شید حتّی. هنر که دیگه بدتر :)

و از لحاظ اخلاقی هم به نظرم این درست نیست چون کسایی هستند که تنها راه ِ ادبیات خوندشون المپیاده و به خاطر ِ«ادبیات» اومدن المپیاد. و این میان‌بر ِ شما.. چندان جالب نیست. - از لحاظ اخلاقی گفتم؛ نه از لحاظ منطقی.-

منم انسانی میخونم ولی تو مدرسمون تشکیل شد البته با 13 نفر -من اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر میکنم علاقه از همه چیز مهمتره مهم ونیست تو بهترین زشته رابخونی مهم اینه که تو ی اون رشته بهترین باشی .درمورد دانشگاهم میدونم بهترین رشته شهید بهشتی حقوقه اما دانشگاه تهران سرامد بقیه اس . :-? :-"

به نقل از NΞg@гeh :
علوم سیاسی هم رشته جالبیه ....
البته اگر از سیاست خوشت بیاد و اهل اینجور حرفا باشی و بتونی آدم مهمی بشی کار و بارت سکه ست ...
من خودم عاشق علوم سیاسیم ...
منم عاشق علوم سیاسیم....ولی احساس میکنم تو این فضا و شرایط سیاسی رفتن به رشته علوم ساسی فقط زجر دادن خودته ک بیشتر بفهمی و نتونی نظرتو بگی

من خواهرم امسال کنکورادبیات داشت ب خاطرانتخاب رشتش پدرمون دراومدهمه ی رشته هاآخرشون میرسیدب جغرافی یاتاریخ درکل ازنظرمن بیش از5رشته بقیش ب دردنمیخوره

خو بهتریناش
علو م سیاسیه وبعد روانشناسی بالینیه وبعدش حقوق ووکالت ومدیریت بازرگانی

به نقل از nilofar banihashem :
خو بهتریناش
علو م سیاسیه وبعد روانشناسی بالینیه وبعدش حقوق ووکالت ومدیریت بازرگانی
دقیقا برچه اساسی اینا رو میگی؟!

به نقل از ریــحــانــه :
دقیقا برچه اساسی اینا رو میگی؟!
براساس تحقیقای که کردم :)

براساس تحقیقای که کردم :)
تحقیقاتت بر چه اساس بوده؟ اگه آینده شغلی بوده که رتبه بندیت درست نیست خیلی :-?

به نقل از ∞ارنواز :
تحقیقاتت بر چه اساس بوده؟ اگه آینده شغلی بوده که رتبه بندیت درست نیست خیلی :-?
راست میگی ;D
حالا بگین کدوم رشته ها خوبه؟ :)

راست میگی ;D
حالا بگین کدوم رشته ها خوبه؟ :)
خب اگه معیار رو بذاریم واسه آینده شغلی اول از همه حقوق بعدش روانشناسی بهتره و بعد اینا رشته هایی مدیریت بازرگانی و علوم سیاسی و ادبیات حتی خوبن .
اما به نظر من معیار و ملاک به هیچ عنوان نباید آینده ی شغلی باشه بلکه باید علاقه رو در نظر بگیریم .
در کل رشته های علوم انسانی تنوع زیادی داره :)

Back
بالا