newthink
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- فیــزیــک
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲
تنهاتوصیه ای که میتونم بکنم اینه که اگه تورق روانجام دادین وخلاصه هاتونو خوندین برین سراغ اشکال های آزمون هایی که ازخودتون گرفتین واونا روبخونین و اون قسمت های حفظی تر مثل تاریخ ادبیات هاواینا رو دوباره دوره کنین...بعدش هم باخیال راحت استراحت کنین!طوری خودتون روخسته نکنین که سرکنکور بی حوصله باشین
موفق باشین :)
خب شما کنکورها روازخودتون گرفتین تموم شده هفته آخر بیشتر برای مرور هست ازمون جدید که خیلی توصیه نمیشه خب خیلی عالیه!اینکه ساعت مطالعتون پایینه خیلی طبیعیه..مهم ترازهرچیزی اینه که تواین هفته آخر روحیه خوبتون رو حفظ کنین وهیچ جوری نذارین استرس زیادبهتون واردبشه(یه ذره اش هست همیشه!)به نقل از kahroba :من برعکس مشکل بالایی اصلا خسته نیستم ولی ساعت مطالعم بسیار کمه! یعنی دیگه نمیدونم تو این فرصت باقیمونده چیکار کنم! مرور هامو کردم و فقط یه کنکور برام مونده! تو این یه هفته چیکار کنم؟!
تنهاتوصیه ای که میتونم بکنم اینه که اگه تورق روانجام دادین وخلاصه هاتونو خوندین برین سراغ اشکال های آزمون هایی که ازخودتون گرفتین واونا روبخونین و اون قسمت های حفظی تر مثل تاریخ ادبیات هاواینا رو دوباره دوره کنین...بعدش هم باخیال راحت استراحت کنین!طوری خودتون روخسته نکنین که سرکنکور بی حوصله باشین
موفق باشین :)