crazyboy کاربر حرفهای ارسالها 388 امتیاز 710 نام مرکز سمپاد InVisaBle HanD شهر کاشان 2013/6/26 #1,591 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ من مطمئنم همتون فردا موفقید!! 100 درصــــــــــــــــــــــــــــــد!! به خدا توکل کنید! مطمئن باشید موفق میشید!! خوش به حالتون فردا راحتید!
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ من مطمئنم همتون فردا موفقید!! 100 درصــــــــــــــــــــــــــــــد!! به خدا توکل کنید! مطمئن باشید موفق میشید!! خوش به حالتون فردا راحتید!
ali jahangiri کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,090 امتیاز 8,421 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم مدال المپیاد طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه مکانیک 2013/6/26 #1,592 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ خواب ـید دیگه ؟!
scamp42 کاربر حرفهای ارسالها 567 امتیاز 1,702 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت مدال المپیاد زیست 2013/6/26 #1,593 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ امروز باز توکلی داشت حرف میزد کسایی ک گفتین ساعت8شروع میشه ایشون گفتن ساعت7.30شروع میشه ساعت7 هم در رو میبندن! امیدوارم بعد از آزمون همتون با لب خندون بیاین بیرون
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ امروز باز توکلی داشت حرف میزد کسایی ک گفتین ساعت8شروع میشه ایشون گفتن ساعت7.30شروع میشه ساعت7 هم در رو میبندن! امیدوارم بعد از آزمون همتون با لب خندون بیاین بیرون
crazyboy کاربر حرفهای ارسالها 388 امتیاز 710 نام مرکز سمپاد InVisaBle HanD شهر کاشان 2013/6/26 #1,594 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ لا لالایی گل لالا مهتاب اومده بالا موقع خوابه حالا لالالایی گل نی نی خوابهای خوش ببینی روی ابرا بشینی لای لا لا لای لالالا لای لالالایی اینو گفتم اونایی که نخوابیدن بخوابن!
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ لا لالایی گل لالا مهتاب اومده بالا موقع خوابه حالا لالالایی گل نی نی خوابهای خوش ببینی روی ابرا بشینی لای لا لا لای لالالا لای لالالایی اینو گفتم اونایی که نخوابیدن بخوابن!
əlireza کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,120 امتیاز 9,916 نام مرکز سمپاد .. شهر .. سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه --- 2013/6/26 #1,595 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ واقعا خوابم نمیاد!
parnian.d کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,470 امتیاز 6,419 نام مرکز سمپاد فرزنگان1 بندرعبّاس دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2013/6/27 #1,596 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ من یه ساله دارم سعی میکنم شب زود بخوابم #-o
ali jahangiri کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,090 امتیاز 8,421 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم مدال المپیاد طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه مکانیک 2013/6/27 #1,597 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ دیگه الان همه ـتون خوابید مطمئن باشید دعای همه پشت شماست . موفق باشید ایشالا
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ دیگه الان همه ـتون خوابید مطمئن باشید دعای همه پشت شماست . موفق باشید ایشالا
nima_ar کاربر فوقفعال ارسالها 166 امتیاز 502 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر لاهیجان 2013/6/27 #1,598 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ واییی!!! من نمی دونم چرا امروز اینجوریم!!!! :-ss :-ss :-ss زیاد آماده نیستما حتی با والدینمم صحبت کردم اگه امسال نشد سال دیگه!! اما نمی دونم چرا توی دلم دارن رخت می شورن!!! :-s
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ واییی!!! من نمی دونم چرا امروز اینجوریم!!!! :-ss :-ss :-ss زیاد آماده نیستما حتی با والدینمم صحبت کردم اگه امسال نشد سال دیگه!! اما نمی دونم چرا توی دلم دارن رخت می شورن!!! :-s
zmaa کاربر حرفهای ارسالها 298 امتیاز 3,526 نام مرکز سمپاد سمپاد شهر تهران 2013/6/27 #1,599 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ خدا کنه همه بچه های ریاضی موفق باشن...ما رو سربلند کنن و ما هم فردا بریم اونا رو سربلند کنیم.... خدایا کمکشون کن
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ خدا کنه همه بچه های ریاضی موفق باشن...ما رو سربلند کنن و ما هم فردا بریم اونا رو سربلند کنیم.... خدایا کمکشون کن
Barium فـ . بـ . فارغالتحصیل ارسالها 391 امتیاز 1,519 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قــُم سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه U of T رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2013/6/27 #1,600 پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲ واقعا دفترچه زمین جداس؟؟؟