مشکلات کنکوری‌های ۹۲

shahid

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
13
دانشگاه
علوم تحقیقات تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از sandra :
واسه مقاطع مخوطی خ.خ.خ :D(خوش خوان خوندم) تستای خودشو میتونم ج بدم ولی کانونو نه... ~X( چییییییکارکنم بنظرتون؟ :((

من خودم اساسی تو تحلیلی مشکل دارم اما این فصل رو ببین بشین کاملا مفهومی بخون نمیخواد یه عالمه فرمول حفظ کنی پایه ای یاد بگیر بعد بیشتر تستای کنکورو حل کن اگه وقت شد تالیفی

newthink

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
فیــزیــک

به نقل از ghazal! :
من احساس کردم یه ریفرش نیاز دارم واسه شروع پیش2(شنبه و یکشنبه به خوبی بقیه روزا نخوندم+چند روز بود موتورام روشن شده بودن شبا تا پاسی از شب! :D بیدار میموندم صبحا هم زوووود بیدار میشدم عین جت میپریدم سر درس!ولی از 5شنبه دیگه تموم شد!) امروز واسه خودم کاملللللل استراحت کردم.رفتم بیرون و...(و با کلیپ های hannah montana یادی از گذشته کردم که حالم بدتر شد!!!! :(() هنوز هم در حال استراحت به سر میبرم ولی نمیدونم چرا حالم نیومده سرجاش.اصن به درس که فکر میکنم دقیقا اینجوری میشم :-&
حالا خوبه از وسطای دی تا قبل از همین پنجشنبه واسه درس اینجوری شده بودم بدجوررررر x:!!!
ای حس درس خوندن کجایییییییییییی؟!!
{-8 :( :(( :(( ~X(
(anybody? :-/(
چقدر انرژی منفی میدین به خودتون!اینطوری یه ذره انگیزه ای هم که دارین کلا ازدست میره!اگه یه روزتون ازدست رفت به خودتون بگین اشکال نداره من تواناییشو دارم بیشتر تلاش میکنم تاعقب موندگی هامم جبران بشه.لازم باشه دوباره برنامه ریزی(صحیح! کم خوابیدن کاردرستی نیست!مهم ترین استراحت شما توسال کنکور خوابه!)میکنین وبا توکل برخدا کارو شروع میکنین...نباید بذارین پیش2 اتون بمونه..باید تدریجا وباکلاس وازمونا خوب بخونینشون...بدونین که شماقراره سال دیگه تواون رشته ودانشگاهی که عاشقشین درس بخونین واین ممکن میشه با استفاده ازوقت هایی که الان دارین...تدریجا وتداومی درس خوندن توسال کنکورخیلی مهمه...اینجوری نمی برین...سعی کنین هیچ روزی هم نباشه که اصلا درس نخونین ...

mn13

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
ش . خ
شهر
Mind ! . ! . ! .
مدال المپیاد
علمپیاد?!!!
دانشگاه
خدا داند و بس.
رشته دانشگاه
خدا داند و بس.

میدونم الان موقش نیست اما بهترین منبع برا جمع بندی چیه.
بعد یا کم حجم و مقوی خیلی سبز میشه عربی و زبان رو 70 زد هییییییچی عربی نخوندم زبانم نمیخوندم سنگین تر بودم.حالاچکار کنم

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی

به نقل از mn13 :
میدونم الان موقش نیست اما بهترین منبع برا جمع بندی چیه.
بعد یا کم حجم و مقوی خیلی سبز میشه عربی و زبان رو 70 زد هییییییچی عربی نخوندم زبانم نمیخوندم سنگین تر بودم.حالاچکار کنم
منظورتون فقط جمع بندی عربی و زبانه؟
اگه هیچی عربی نخوندید که دیگه اسمش جمعبندی نمیشه
کلا عربی درسیه که باید به تدریج خونده بشه و جا بیفته
از الان هم شروع کنید راحت میتونید به یه درصد خوب برسید
زبان هم که باید ببینید مشکلتون کجاست
لغت..متن یا متن

mn13

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
ش . خ
شهر
Mind ! . ! . ! .
مدال المپیاد
علمپیاد?!!!
دانشگاه
خدا داند و بس.
رشته دانشگاه
خدا داند و بس.

نه منظورم جمع بندی کلی بود.
حالا برا من عربی و زبان بهترین منبع با توجه به زمان چیه,خودم ایاد فیلی و اناری مبتکران رودارم,ولی حجمشون بیش از حد زیاده حداقل برامن!چیکار کنم که راحت به این درصد برسم تو کنکور ازمونارو چند درصد بزنم?

shahid

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
13
دانشگاه
علوم تحقیقات تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از mn13 :
نه منظورم جمع بندی کلی بود.
حالا برا من عربی و زبان بهترین منبع با توجه به زمان چیه,خودم ایاد فیلی و اناری مبتکران رودارم,ولی حجمشون بیش از حد زیاده حداقل برامن!چیکار کنم که راحت به این درصد برسم تو کنکور ازمونارو چند درصد بزنم?
شما بشینی شبی مثلا یه درس زبان بخون یعد اخر هرهفته یا یه روز تو هفته جمع بندی کن نمام چیزایی که تو اون هفته خوندی از درس زبان با تست بزن به سادگی میرسی
واسه عربی هم من خودم شروع نکزدم اما حالا شبی 15 یا 30 مین عربی میخونم یعنی مثلا 20 مین میخونم و 10 مین تست میزنم

ghezi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمانشاه
شهر
کرمانشاه
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من با اینکه بیشتر وقتم خالیه ولی نمیرسم واسه آزمونا کتاب تستامو تموم کنم.
چطور بقیه تو این سایت هم مدرسه میرن هم 6تا 6تا کتاب تست تموم میکنن؟!!!!من تو یکیش هم میمونم! :((
مثلا واسه این آزمون شیمی3 خیلی سبز 240تست و شیمی پیش 220 تست.کلللی هم تست ریاضی و فیزیک و...
شما چجوری میرسین به همه اینا؟ :-\

nima_ar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
لاهیجان

به نقل از ghazal! :
من با اینکه بیشتر وقتم خالیه ولی نمیرسم واسه آزمونا کتاب تستامو تموم کنم.
چطور بقیه تو این سایت هم مدرسه میرن هم 6تا 6تا کتاب تست تموم میکنن؟!!!!من تو یکیش هم میمونم! :((
مثلا واسه این آزمون شیمی3 خیلی سبز 240تست و شیمی پیش 220 تست.کلللی هم تست ریاضی و فیزیک و...
شما چجوری میرسین به همه اینا؟ :-\

دوست عزیز 2 هفته وقت زیادیه!! تازه 1شنبه هم تعطیله! >:D<از طرفی شما نباید همه تست ها رو واسه این دو هفته میزاشتی مثلا شیمی 3 رو باید پارسال میزدی و امسال فقط مارکدار هاشو کار میکردی و شیمی پیش هم باید تا 100 تا تست رو تو ترم اول میزدی نه الان!! با این حال به طور متوسط واسه هر درس بین دو ازمون باید بتونی 150 تا 200 تا تست بزنی!! پس این مقدار هم ان چنان زیاد نیس.

ghezi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمانشاه
شهر
کرمانشاه
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از @ \/\/ ! /l/ :
دوست عزیز 2 هفته وقت زیادیه!! تازه 1شنبه هم تعطیله! >:D<از طرفی شما نباید همه تست ها رو واسه این دو هفته میزاشتی مثلا شیمی 3 رو باید پارسال میزدی و امسال فقط مارکدار هاشو کار میکردی و شیمی پیش هم باید تا 100 تا تست رو تو ترم اول میزدی نه الان!! با این حال به طور متوسط واسه هر درس بین دو ازمون باید بتونی 150 تا 200 تا تست بزنی!! پس این مقدار هم ان چنان زیاد نیس.
یه چیزی هم الان فهمیدم ایننه که مشکلم کمبود وقت نیست،مشکلم اینه که وسط درس زیاد میرم تو فکر.مثلا از 1.5ساعت پیش تا الان دیدم فقط 2صفحه شیمی خوندم!!!!این یعنی این که کل این یک ساعت و نیم رو هدر دادم :((

nima_ar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
لاهیجان

به نقل از صــــدف :
ایده ای ندارم اصلا :D چون من دیروز فیزیک پیش 2ش رو خریدم و فیزیک پیش 2 سبز رو ندارم :D
ولی این چتد صفحه ای!! که امروز خوندم خووب بوده چون آموزشش از تستش جداست خوبه... ;;)
البته من دیروز به قصد رمزینه رفتم که نداشتن! بعد به قصد دریافت که باز نداشتن! بعد گفتم تخته سیاه ;)) که زحمت کشیدن این دفعه داشتن :D
بین کتاب های فیزیک خیلی سبز فقط 2 تاشون بدرد بخورن یکی پیش 2 که محمد نوکنده نوشته (فک کنم فیزیک تخته سیاه هم خودش نوشته) و یه دونه هم فیزیک جامع که محسن توانا نوشته بقیه اونایی که احمد مصلایی نوشته چرتن!!(البته از نظر من) ولی کلا هیچی نمی تونه در حد کتابای احمد جوکار خوب باشه! ( همونطور که داستانشو میدونید با داداشش بهم زده!! :D و یه انتشارات دیگه به نام "انتشارات جوکار" زد X_X ای روزگار...!! ^-^یارو با برادرش هم نمی تونه بسازه!!!!) این گاج خاکستری هم که اومده نویسنده هاش ویراستار های کتاب های قبلی فیزیک گاج بودن!! که حالا ارتقاع درجه پیدا کردن!

mn13

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
ش . خ
شهر
Mind ! . ! . ! .
مدال المپیاد
علمپیاد?!!!
دانشگاه
خدا داند و بس.
رشته دانشگاه
خدا داند و بس.

به نقل از @ \/\/ ! /l/ :
بین کتاب های فیزیک خیلی سبز فقط 2 تاشون بدرد بخورن یکی پیش 2 که محمد نوکنده نوشته (فک کنم فیزیک تخته سیاه هم خودش نوشته) و یه دونه هم فیزیک جامع که محسن توانا نوشته بقیه اونایی که احمد مصلایی نوشته چرتن!!(البته از نظر من) ولی کلا هیچی نمی تونه در حد کتابای احمد جوکار خوب باشه! ( همونطور که داستانشو میدونید با داداشش بهم زده!! :D و یه انتشارات دیگه به نام "انتشارات جوکار" زد X_X ای روزگار...!! ^-^یارو با برادرش هم نمی تونه بسازه!!!!) این گاج خاکستری هم که اومده نویسنده هاش ویراستار های کتاب های قبلی فیزیک گاج بودن!! که حالا ارتقاع درجه پیدا کردن!
اره اتفاقا . بقیه خیلی سبزای فیزیک بیش از حد مطلب رو کش دادن. مث نشر الگو .
تو این دو هفته که خریدمش کتاب خوبیه مخصوصا اینکه بیشتر تستاش کنکوریه.

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-&lt;
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از @ \/\/ ! /l/ :
بین کتاب های فیزیک خیلی سبز فقط 2 تاشون بدرد بخورن یکی پیش 2 که محمد نوکنده نوشته (فک کنم فیزیک تخته سیاه هم خودش نوشته) و یه دونه هم فیزیک جامع که محسن توانا نوشته بقیه اونایی که احمد مصلایی نوشته چرتن!!(البته از نظر من)

این جلد 2 که من خریدم خسرو خسرو منش! (یا یه چیزی تو این مایه ها :D )ست! اما اینم تا این جای کار خوب چیزی بوده :>
این جور که معلومه من فقط کتابای به درد نخور سبز رو دارم... ;)) :rolleyes:

nima_ar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
لاهیجان

اصلا خودشو نگران نکن!!!

تو اگه فقط بدرد نخورهای خیلی سبزو داری من بدرد بخور و نخور های کل انتشارات کشور رو تو خونه دارم!!!!!!! :D :)) =))یه کتابخونه بزررررگ پر کتابای کنکور دارم که یک دهمشم نخوندم ولی می خوام همین روزا یه مهندسی منابع :D :D بکنم و بهترین هاشو گلچین بکنم

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

البته برادران جوکار که خودشون فیزیک رو در اون حد بلد نیستن که بخان کتاب بنویسن میدن دانشجوهای دکترای فیزیک مینویسن بعد حسابی پول بهشون میدن و بنام خودشون ثبت میکنن.ماشاالله از لحاظ مال هم که کوچکترین مشکلی ندارن و هر کسی رو بخان با پول راضی میکنن.

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

یه گندی خورده تو برنامه ام که نمیدونم چه جوری درستش کنم: :-<
ماجرا از این قراره که ما میخوایم خونه مون ـو عوض کنیم و من اصن نمیدونم وقتی میریم اون خونه شرایط واسه درس خوندن چه جوری باشه و شاید 2-3 ماه طول بکشه تا به درس خوندن تو اونجا عادت کنم،‌ مخصوصا اینکه تا تیر خونه رو نصفه تحویل میدن و دقیقا از تیر من میتونم درس خوندن ـو شروع کنم!!!!! :O
کتابخونه و اینا ـَم نمیشه چون من موقعِ درس خوندن باید همه کتابام دور و برم باشه. :|
اگه از اول درست خونده بودم ( :-") شاید راحت تر میتونستم کنار بیام ولی حالا که تقریبا تازه شروع کردم واقعا سخته و شاید حتی غیر ممکن.
و اینکه خانواده هم اصـــلا درک نمیکنن! :((
به خاطر همین خیلی دارم به این فک میکنم که امسال ـو بی خیال شم و سال بعد از اولش مث آدم بدرسم... ولی وقتی به یه سری چیزا فک میکنم میبینم یا باید امسال قبول شم یا برم بمیرم! :rolleyes:
اگه یه راهی پیشنهاد بدید که من ـو از این وضع نجات بده کمک خیلی‌ بزرگی میکنید 8->
اگر ـَم نه که دیگه... :-<

shahid

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
13
دانشگاه
علوم تحقیقات تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از Barium :
یه گندی خورده تو برنامه ام که نمیدونم چه جوری درستش کنم: :-<
ماجرا از این قراره که ما میخوایم خونه مون ـو عوض کنیم و من اصن نمیدونم وقتی میریم اون خونه شرایط واسه درس خوندن چه جوری باشه و شاید 2-3 ماه طول بکشه تا به درس خوندن تو اونجا عادت کنم،‌ مخصوصا اینکه تا تیر خونه رو نصفه تحویل میدن و دقیقا از تیر من میتونم درس خوندن ـو شروع کنم!!!!! :O
کتابخونه و اینا ـَم نمیشه چون من موقعِ درس خوندن باید همه کتابام دور و برم باشه. :|
اگه از اول درست خونده بودم ( :-") شاید راحت تر میتونستم کنار بیام ولی حالا که تقریبا تازه شروع کردم واقعا سخته و شاید حتی غیر ممکن.
و اینکه خانواده هم اصـــلا درک نمیکنن! :((
به خاطر همین خیلی دارم به این فک میکنم که امسال ـو بی خیال شم و سال بعد از اولش مث آدم بدرسم... ولی وقتی به یه سری چیزا فک میکنم میبینم یا باید امسال قبول شم یا برم بمیرم! :rolleyes:
اگه یه راهی پیشنهاد بدید که من ـو از این وضع نجات بده کمک خیلی‌ بزرگی میکنید 8->
اگر ـَم نه که دیگه... :-<

به نظر من شاید یکم خودتو شرطی کردی نگو اونجا جدیده و نمیتونی درس بخونی
اگه واسه خانواده مقدوره الانا قبل از مستقر شدن کامل تو خونه جدیده مثلا روزی 3ساعت برو اونحا درس بخون تا عادت کنی به اونحا که خیلیم سخت نباشه
بعد اینی که میگی بیخیال کنکور امسال شیو اصلا از تو مغزت بنداز دور مرگ یه بار شیون یه بار :D :Dقبولم میشی انشاالله (;

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

به نقل از fereshteh :
به نظر من شاید یکم خودتو شرطی کردی نگو اونجا جدیده و نمیتونی درس بخونی
اگه واسه خانواده مقدوره الانا قبل از مستقر شدن کامل تو خونه جدیده مثلا روزی 3ساعت برو اونحا درس بخون تا عادت کنی به اونحا که خیلیم سخت نباشه
بعد اینی که میگی بیخیال کنکور امسال شیو اصلا از تو مغزت بنداز دور مرگ یه بار شیون یه بار :D :Dقبولم میشی انشاالله (;
آخه همون طور كه گفتم من تا تیر اتاق تکی كه هیچی حتی با خواهرم ـَم مشترکی اتاق ندارم و نمیتونم يه جای پر رفت و آمد درس بخونم! حتی تصورشم سخته :rolleyes:

shahid

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
13
دانشگاه
علوم تحقیقات تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

خب پس از الان عادن کن بری
کتابخونه یا مثلا خونه مامان بزرگی اگه اونجا ساکت و ارومه

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

به نقل از fereshteh :
خب پس از الان عادن کن بری
کتابخونه یا مثلا خونه مامان بزرگی اگه اونجا ساکت و ارومه
آره خودمم قصد داشتم همین كارو بکنم (يا شایدم آخرش اگه راه دیگه ای نباشه مجبور بشم.) ولی وقتایی که براشون مهمون میاد و اینا رو دیگه نمیدونم چی كار کنم. :|
کلا من موجود بدبختی هستم!

به هر حال ممنون! ولی اگه راه دیگه ای هم به ذهن ـتون رسيد بگید (براتون دعا میکنم! چی از این بهتر؟!) :-"

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

آخی... واقعا درکت میکنم ما عید امسال خونه عوض کردیم پدرم در اومد! حداقل تا 2هفته که درگیر چیدن وسایلی. بعدم تا نقایص خونه درست شه مشکل داری. هی هرروز یکی میاد یه چیزی نصب کنه و اینا...

اگر خونه جدید حتی فقط یه اتاق کامل داره که اونم مامان بابات گرفتن. مواقعی که کاریش ندارن تو برو اونجا. باباها که معمولا دیر میان خونه. مامانام که همیشه آشپزخونن یا جلو تیلیفیزیون! یا اگه خونه هستن به زور بفرستشون تو پذیرایی.

اینکه میگی کتابخونه نمیشه تا همه کتابات جلوت باشه. راهش اینه که هر بار که میری کتابخونه به قصد خوندن فقط یک یا دو درس مثلا یه اختصاصی و یه عمومی باشه که بتونی همه کتابای درسی و تست اون درسو ببری.

خونه مامان بزرگم مهمون میاد که بیاد!
تو برو تو یکی از اتاقا بیرونم نیا

دیگه چیزی به ذهنم قد نمیده :D

بالا