اگه کلا نخوندید حذف کنید بهتره....البته دستور زبانهاروبه نقل از sandra :تا حالا ز.فارسی نخوندم کتاب انقد . صفحه ای سراغ دارین؟ البته مفید باشه
بابا 5 بحث کارش دو روزه! خیلی دیگه بخوای واسش سنگ تموم بذاری روزی نیم ساعت بخونی و بتستی یه هفته هه تموم میشه! بخون بخون تو میتونیبه نقل از sandra :تا حالا ز.فارسی نخوندم کتاب انقد . صفحه ای سراغ دارین؟ البته مفید باشه
ویرایش 1 درسهبه نقل از first amir :اگه کلا نخوندید حذف کنید بهتره....البته دستور زبانهارو
بیاموزیم ها رو حتما بخونید ... از رو همون کتاب درسی
اما اگه نمیخواید حذف کنید 5بحث نشر الگو...
برای دین و زندگی چکیده خوندن خیلی جالب نیستبه نقل از sepehr94 :سلام بچه ها، کتاب آخر دین و زندگی انتشارات مهروماه که تازه چاپ شده چجوریه؟! خوبه؟! تو سایتش نوشته 327 صفحه! همچین کمم نیست!! من خودم کتاب چکیده دین و زندگی تخته سیاه رو دیدم ولی نمیدونم این کتاب بهتره ؟ ممنون میشم هرکی خریده به بقیه هم راهنمایی کنه.
با تشکر.
کتاب دین مهروماه رو ندیدم ولی درکل کتابای آخر مهروماه کیفیت خوبی دارنبه نقل از sepehr94 :سلام بچه ها، کتاب آخر دین و زندگی انتشارات مهروماه که تازه چاپ شده چجوریه؟! خوبه؟! تو سایتش نوشته 327 صفحه! همچین کمم نیست!! من خودم کتاب چکیده دین و زندگی تخته سیاه رو دیدم ولی نمیدونم این کتاب بهتره ؟ ممنون میشم هرکی خریده به بقیه هم راهنمایی کنه.
با تشکر.
مطمئنی ویرایش 100% سوال داره...اینطوری نیستبه نقل از علی بنیسی :ویرایش 1 درسه
100% سوال داره
کتاب آیات و نکات خیلی حجیمه! به درد الان نمیخوره!!به نقل از gangsta :آیات و نکات گاج رو هم بررسی کن. پارسال که خیلیا ازش راضی بودن. خودشم که ادعا کرده با خوندنش 70 میشه زد
من خودم ندیدمش، گاج طوسی رو دارم(تازه چندهفتس خوندن دین رو شروع کردم و با اعتماد به نفس خاصی از روی گاج غول میخونم)
dvd های گزینه دو هم خیلیا ازش تعریف میکنن ولی من آرزوی دیدنش به دلم مونده!
ب حجمش نگاه نکنینبه نقل از sepehr94 :کتاب آیات و نکات خیلی حجیمه! به درد الان نمیخوره!!
به نقل از sepehr94 :کتاب آیات و نکات خیلی حجیمه! به درد الان نمیخوره!!
زبان فارسی فقط بیاموزیم ها و ویرایش رو خوندم. دیگه چی نسبتا آسونه که بخونم؟
به نقل از kahroba :تشخیص نوع جمله که خیلی آسونه! اصلا خوندن نمیخواد! یه چنتا تست بزن فقط!
به نظر من وصفی اضافی هم خیلی زدنش راحته! اونم با چنتا تست حله!
بسه دیگه مگه چنتا تست فارسی میاد!
به نقل از sepehr94 :سلام بچه ها، کسی درباره ی این فیلم های آموزشی دین و زندگی گاج گاج خبر داره؟! از کجا میشه کامل دانلودشون کرد؟! اینجا فقط اولین لینکش درسته:
http://konkoornetwork.mihanblog.com/post/tag/DVD+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C+%DA%AF%D8%A7%D8%AC
من به 021-6420 زنگ زدم ولی نگفتن دارن فیلم برداری میکنن! ولی همین جلسه ی اول رو که لینکش درسته دیدم مشکلی نداشت...برای دوم و سوم که خیلی عوض نشده بد نیست!به نقل از a17 :این فیلما مال پارساله انگار خود گاج رایگان میداده ولی دین و زندگی امسال تغییر کرده پس برای امسال بدرد نمیخوره .عربی قرار بود تو عید دستم برسه آخر فروردین رسید همون موقع پرسیدم دی وی دی دینی کی آماده میشه گفت در حال فیلم برداری و هر وقت آماده شه اطلاعیه فروشش روی سایت میذارن.
اینجا: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,91932.420.htmlبه نقل از Jeanne d'Arc :اشکالات درسی رو باید تو کدوم تاپیک مطرح کنم ؟