آرهبه نقل از Farz :این مدت چند نفر اومدن درخواست کتاب جمع بندی شیمی کردن و همه بی نتیجه موندن
شیمی از اون مدل درس هاست که باید ب حفظیات مسلط باشی تا بتونی غیر حفظی ها رو ج بدی! (
تنها توصیه من اینه که کتاب درسی تون رو بخونین و هر نکته ای که هست رو کنار همون مطلب تو کتابتون بنویسین و بخونین (دقیقا شبیه همون کاری که باید برا خوندن دینی کرد)
خیلی خوب و مفید هست و اگه زیاد کتاب وزراتی رو بخونین سر کنکور هم میتونین از حافظه تصویری تون استفاده کنین که خیلی روش مطمئن و خوبی هست :)
به نقل از gangsta :شیمی مهروماه خوبه(خودم ندارم اما از خیلیا تعریفشو شنیدم)
کتاب عالی که سراغ داری چیه؟ نکنه دریافته؟
آره بنویس رو کاغذ با خودت ببر...حتما هم راهت میدنبه نقل از Farz :تو مجله كانون نوشته يكي از چيزايي كه بايد ببري سرجلسه كارت مليه!
واقعا لازمه يني اينكه بري كنكور بدي سرجلسه بت گير ميدن ميگن كارت مليت رو بده؟!
بعد اگه كسي تاحالا نگرفته باشه چ نوع خاكي بايد سرش بريزه دقيقا؟!
خب کارت ملی که درمجموع لازمه ..حالا نه فقط واسه کنکوربه نقل از Farz :تو مجله كانون نوشته يكي از چيزايي كه بايد ببري سرجلسه كارت مليه!
واقعا لازمه يني اينكه بري كنكور بدي سرجلسه بت گير ميدن ميگن كارت مليت رو بده؟!
بعد اگه كسي تاحالا نگرفته باشه چ نوع خاكي بايد سرش بريزه دقيقا؟!
مهر و ماه اين كتاب جيبيشو من دارم نميدونم كتاب ديگه اي داره يا نه ولي اين كتابه واسه كسي كه شيمي رو خونده باشه و فقط بخواد مطالب حفظي رو مرور كنه خوبه من خودمم توشيمي الي مشكل داشتم كه حداقل با خوندن اين كتاب تو ازمون جامع كانون سوالاشو درست جواب دادمبه نقل از کهکشان -A.R :کمک رفقا!!
کتاب میخوام برای جمع بندی شیمی
درواقع مرور حفظیاتیا
کتاب عالی سراغ داشتم اما ظاهرا تموم شده تو بازار
شیمی بلدم اما یادم رفته کمی نیازه به مرور
زیپ هم به دردم نمیخوره 600صفحه که گفین
مهروماه چطوره؟کلک؟
توقع اصلی من از کتاب جمع بندی شیمی اینه که بخش های حفظی شیمی آلی رو کنار هم آورده باشه که طبقه بندی شده بشه خوند!!!!
مرسی
سلام دوستانبه نقل از Farz :این مدت چند نفر اومدن درخواست کتاب جمع بندی شیمی کردن و همه بی نتیجه موندن
شیمی از اون مدل درس هاست که باید ب حفظیات مسلط باشی تا بتونی غیر حفظی ها رو ج بدی! (
تنها توصیه من اینه که کتاب درسی تون رو بخونین و هر نکته ای که هست رو کنار همون مطلب تو کتابتون بنویسین و بخونین (دقیقا شبیه همون کاری که باید برا خوندن دینی کرد)
خیلی خوب و مفید هست و اگه زیاد کتاب وزراتی رو بخونین سر کنکور هم میتونین از حافظه تصویری تون استفاده کنین که خیلی روش مطمئن و خوبی هست :)
به نقل از ღαℌṧα ヅ :آزمون هایی که تو خونه از خودم میگیرم همش داره افت میکنه
به نظرتون مشکل ازمنه یا کنکورا داره سخت میشه؟
هر چی هم اشکالامو شناسایی میکنم تو آزمونای بعدی بازم همون مشکلارو دارم!!!
اینو چجوری حل کنم؟
سوال ما پاسخ نداشت؟!به نقل از sepehr94 :سلام
یکی محض رضای خدا بگه این دی وی دی همایش زیست آرامفر خوبه بده چجوریه به درد کیا میخوره؟!! تستم حل می کنه یا نه؟
با تشکر فراوان.
سلام دوست عزیز، من تغییر رشته ای هستم ولی شاید بتونم کمکت کنم!:به نقل از rasfan :سلام..راستش من تا حالا اصلا جدی ریاضی نخوندم..ریاضی 91 هم که دیگه آبکی بوده 20 درصد میزنم! واقعا اگه مشکل ریاضیم حل شه خیلی خوب میشه حتی به همین 20 درصد هم راضیم اما شرایطم طوری نیس که مطمئن باشم همین 20 درصدم میزنم چون پراکنده میزنم سوالارو..راه حلی دارید دوستان؟
تو این زمان کم بهترین کار اینه که سه ، چهار مبحث که هم تسلط بیشتری داری و حتمن میاد تو کنکور و معمولن آسونه رو انتخاب کنی و روشونبه نقل از rasfan :سلام..راستش من تا حالا اصلا جدی ریاضی نخوندم..ریاضی 91 هم که دیگه آبکی بوده 20 درصد میزنم! واقعا اگه مشکل ریاضیم حل شه خیلی خوب میشه حتی به همین 20 درصد هم راضیم اما شرایطم طوری نیس که مطمئن باشم همین 20 درصدم میزنم چون پراکنده میزنم سوالارو..راه حلی دارید دوستان؟
به میانگین بستگی داره.به نقل از rasfan :یه سوال دیگه دارم اونم اینکه تو بازه ی رتبه ی 12000-13000 منطقه یک(رشته ریاضی) معدلِ کتبیه 18.50 چقدر میتونه رتبه رو کاهش بده؟