به نقل از Sarikhani :كسي كتاب همايش ادبيات دريافت رو داشته؟فرصت ميشه توي وقت باقيمونده خوندش؟به درد ميخوره
شاهد و جانباز و هیئت علمی و اینا.به نقل از بانو فرشته :خب سهمیه چی؟؟
مگه به جز سهمیه منطقه 2 هست؟؟
ما که انتخاب کردیم سهمیه منطقه 2 پس ینی چیزی غیر اینه؟؟
به نقل از لولیع² :شاهد و جانباز و هیئت علمی و اینا.
به نقل از بانو فرشته :من یه سوال دارم همین کانون که فهیمه گفت نوشته با رتبه ی 7767 مهندسی صنایع دانشگاه تهران روزانه مگه میشههههههههه؟؟![]()
چرا ناامید؟ اونا که با ما کاری ندارن.به نقل از بانو فرشته :اقا به خدا ما قول میدیم جنگ بشه بریم شهید شیم نمیشه الان یه سهمیه اساسی بدن؟؟
پس ینی ناامید شم همچنان؟؟![]()
به نقل از Sarikhani :كسي كتاب همايش ادبيات دريافت رو داشته؟فرصت ميشه توي وقت باقيمونده خوندش؟به درد ميخوره
دقیقا نمیدونم ولی اون چیزی که دانشگاه ما داره فکرمیکنم مربوط به ساخت کشتی ووسایل ساخت کشتی هست(احتمالامربوط به گرایش کشتی سازیش)..میتونین سرچ کنین برای اطلاعات کامل تربه نقل از بانو فرشته :میگم مهندسی دریا چیه؟؟![]()
به نقل از بانو فرشته :خب تحقیق کردم
سهمیه هیئت علمی اینجوریه که به فرض یکی عیئت علمیه دانشگاه شیرازه با این سهمیه این ادم فقط میتونه بچشو بیاره همون دانشگاهی که خودش هیئت علمیه و شامل بقیه ی دانشگاه ها نمیشه
منبعشم شوهر عمم که خودش هیئت علمیه دانشگاه شیرازه
به نقل از بانو فرشته :خب تحقیق کردم
سهمیه هیئت علمی اینجوریه که به فرض یکی عیئت علمیه دانشگاه شیرازه با این سهمیه این ادم فقط میتونه بچشو بیاره همون دانشگاهی که خودش هیئت علمیه و شامل بقیه ی دانشگاه ها نمیشه
به نقل از BUG :دوتا از دوستای من رو حساب این سهمیه, تقریبا درسو ول کرده بودن, و بعد از عید فهمیدن این سهمیه برداشته شده (اول شایعه شده بود, یکیشون رفت تحقیق کرد دید صحت داره و حذف شده سهمیش) و به فنا رفتن
به امید این سهمیه نباشین![]()
به نقل از صــــدف :نه بابا! این دوست ما اراکی بود که تشریف برد شهید بهشتینمیشه که مامیش هیئت علمی اونجا باشه میشه؟!
شایدم بشه! نمی دونم
![]()
ما که نداریم که به امیدش باشیم.به نقل از BUG :دوتا از دوستای من رو حساب این سهمیه, تقریبا درسو ول کرده بودن, و بعد از عید فهمیدن این سهمیه برداشته شده (اول شایعه شده بود, یکیشون رفت تحقیق کرد دید صحت داره و حذف شده سهمیش) و به فنا رفتن
به امید این سهمیه نباشین![]()
نه. اگر استاد دانشگاه باشه همون دانشگاه فقط می تونه بره. ولی اگه هییت علمی باشه برای بقیه ی دانشگاه ها هم سهمیه داره. ولی 1 درصدی. مثلا میگن اگه 80 درصد آخرین نفرین قبولی اون رشته باشه می تونه بره. ( درصدشو نمی دونم دقیقا. )به نقل از بانو فرشته :خب تحقیق کردم
به نقل از لولیع² :ما که نداریم که به امیدش باشیم.
×سالی که داداش من کنکور داشت؛ یکی بوده تو دانشگاشون که اول شیمی زاهدان قبول شده بود؛ آورده بودنش شیمی شریف؛ بعدم مهندسی شیمی.ینی آدمی که فک کنه همچین سهمیهای خواهد داشت حق داره ول کنه درسُ.
![]()