• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از نی__________ما :
معلممون گفت بخشنامه شده! و قطعیه!
اگه تو آزمون جامع های سنجش اینطور بود بدون کنکور هم اینطوریه

معلممون گفت بخشنامه شده! و قطعیه!
جدی راسته؟
پَ چرا ب ما نگفتن؟

به ماهم نگفتن

آخه معلم ما فرق میکنه!! جز هیئت پاسخگویی کنکوره!!

اینا با من لج دارن! ;D
من قرابتم داغون بود این همه سوال می دادن :| حالا به لطف این چند ماهه یکم بهتر شده بعد اونا بیخیال قرابت شدن؟؟؟ :-w با تشکر از طراح محترم ;D ^-^
حالا املا... ;D

دبیرمون گفت!!!! منبع نیست که این ! اگه بخشنامه شده باشه باید همه جا رفته باشه! مدارس ما جزو بهترین مدارسه . اگه بخشنامه ای باشه یقینا باید هممون بدونیم. دبیرتون جزو هر هیئتی باشه ملاک نیست . یعنی فقط مدارسی که دبیرشون جزو این هیئته باید بدونن بقیه برن سر جلسه برق از سرشون بپره؟
خواهشا تا خبر موثقی ندارین نیاین اینجا با زدن حرفای بی پایه و اساس استرس بیخود تو این زمان حساس به کنکوریا وارد کنین .

شوالیه سبز :-$
بله که باید بپره!!! مگه سال 88 که یهو تعداد قرابت ها زیاد شد برق از کله بچه ها نپرید؟!؟!؟ /m\ مثله اینکه شما تو باغ نیستی؟!!! :-w
اینو بدون که اگه مطمئن نبودم نمی گفتم ! هیچ لزومی نداره که این قضیه اعلام عمومی بشه!!! مثلا توی زیست معلوم نیس که امسال مثلا از فصل 8 پیش چند تا سوال مطرح میشه ! 91 ازش2 تا سوال اومد در حالی که 90 از این قسمت 4 تا سوال اومد !
من به گفته ی این معلمم اعتماد داشتم که گفتم !
البته این قضیه برای بچه هایی که یه سری مبحث های خاص رو بیشتر میخونن مهمه واسه کسی که بخواد 100 بزنه همه چی مهمه!
حالا شما باور نکن ! >) :-"
...... وایسا ببین!!! :-L >:p >)

شوالیه سبز :-$
بله که باید بپره!!! مگه سال 88 که یهو تعداد قرابت ها زیاد شد برق از کله بچه ها نپرید؟!؟!؟ /m\ مثله اینکه شما تو باغ نیستی؟!!! :-w
اینو بدون که اگه مطمئن نبودم نمی گفتم ! هیچ لزومی نداره که این قضیه اعلام عمومی بشه!!! مثلا توی زیست معلوم نیس که امسال مثلا از فصل 8 پیش چند تا سوال مطرح میشه ! 91 ازش2 تا سوال اومد در حالی که 90 از این قسمت 4 تا سوال اومد !
من به گفته ی این معلمم اعتماد داشتم که گفتم !
البته این قضیه برای بچه هایی که یه سری مبحث های خاص رو بیشتر میخونن مهمه واسه کسی که بخواد 100 بزنه همه چی مهمه!
حالا شما باور نکن ! >) :-"
...... وایسا ببین!!! :-L >:p >)
دعوا نداره که :)
شخصا دوست دارم قرابتا زیاد باشه
آخه تنها تستی که زیر 15 ثانیه میزنم قرابته
اگه اونم حذف بشه که :|

حذف نمیشه!!!

کم میشه

اروم باش بر اعصابتم مسلط باششش ;Dمنظورش این هس تعدادی از سوالای قرابت که خوب میزنه حذف میشه

Back
بالا