• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از farzaneh.b :
وقت برای خوب خوندن همه ی درسا هست وقت برا تست زدن زیاد نیست که اونم در طول سال تستاتو تکمیل میکنی..
در حد کتاب خوندن یعنی چی؟مگه قراره بیشتر از حد کتاب بخونی اصل همون کتابه..پیشنهاد میکنم درس دینی رو حتما حتما تابستون بخون..
منظورم اینه که در حد تستای کنکور نمیتونم بخونم! ولی خوب بالاخره باید اول سوالا و مثالای کتابو بلد باشم دیگه..منظورم اینه که تابستون دروس دوم وسوم در حد مثالا و تمرینای کتاب بخونم ....خوبه به نظرتون؟

به نقل از rasfan :
منظورم اینه که در حد تستای کنکور نمیتونم بخونم! ولی خوب بالاخره باید اول سوالا و مثالای کتابو بلد باشم دیگه..منظورم اینه که تابستون دروس دوم وسوم در حد مثالا و تمرینای کتاب بخونم ....خوبه به نظرتون؟
آره ولی یه چن تا (تعداد کمی) تست آموزشی هم کار کنین..
تابستون حتی اگه خیلی کم هم بخونین خوبه ..حتی 1 یا 2 درس هم خونده بشه.. از هیچی بهتره..

به نقل از farzaneh.b :
آره ولی یه چن تا (تعداد کمی) تست آموزشی هم کار کنین..
تابستون حتی اگه خیلی کم هم بخونین خوبه ..حتی 1 یا 2 درس هم خونده بشه.. از هیچی بهتره..
ممنون از راهنماییتون :) منم نظرم این بود که تیر و مرداد کتابارو بخونم...شهریور یکم تست کار کنم..

نه با فاصله یک ماه تست زدن خوب نیست درسای عمومی رو وقتی خوندی یک یا دو روز بعدش تستاشو بزن درسای اختصاصی رو همون روزم میتونین تست بزنین..

به نقل از farzaneh.b :
نه با فاصله یک ماه تست زدن خوب نیست درسای عمومی رو وقتی خوندی یک یا دو روز بعدش تستاشو بزن درسای اختصاصی رو همون روزم میتونین تست بزنین..
چشم..به نظرتون برای هر درس تو تابستون- حدود 100 تست بزنم بسه؟

تا جایی که هم خیلی وقتتو نگیره هم یاد بگیری...اگه دیدی وقت اضافه میاری زیاد ترم میتونی بزنی..
در طول سال اگه قلم چی هستین که میزنین تستای پایه رو ولی گزینه 2 چون تستای پایه ش اختیاریه اونجا باید خودتو ملزم کنی که بقیه تستای پایه تو بزنی..از همین الان به فکر اونم باشین که طول سال پایه فراموش نشه..

اینجا باید بگم ؟؟؟!!!- واقعاً نمیدونم – ( فکر کنم اول نصف پستای اینجام ، اینو مینویسم ;D )

1) کتاب دین و زندگی 2 ، برای بعضی کادراش ننوشته ، بیشتر بدانید و یا ... (مشخص نکرده چیی هستن) تو پاورقی گفته ، تدریس شن اما تو امتحانات پایانی لزومی نداره ازشون سوال بیاد . (مثلاً درس 2 )
از اینا ممکنه سوال کنکور طرح بشه ؟
-------------
2) از "جمع جملات دنباله های حسابی و هندسی" برای رشته ی تجربی سوال طرح میشه یا نه .... ؟؟؟
------------
3 ) کتاب ادبیات و زبان فارسی که گرفتم ، جامع هست و بصورت مبحثی کتابا رو بررسی کرده .
و میتونم بگم ، به نکات برگزیده اشاره کرده نه همه مطالبی که باید دونست .
مثلاً تو برنامه گزینه 2 اومده درس 1 و 2 ادبیات 2 .....
برا ادبیات ، جزوه ی درست و حسابی هم ندارم ، به نظر شما ، باید برم دوباره کتاب بخرم ؟ و این بار مقطعی ؟( این جوری مطمئن تره ،فکر کنم) :-?

پیشنهادی دارین ؟؟؟

به نقل از dark-night :
اینجا باید بگم ؟؟؟!!!- واقعاً نمیدونم – ( فکر کنم اول نصف پستای اینجام ، اینو مینویسم ;D )

1) کتاب دین و زندگی 2 ، برای بعضی کادراش ننوشته ، بیشتر بدانید و یا ... (مشخص نکرده چیی هستن) تو پاورقی گفته ، تدریس شن اما تو امتحانات پایانی لزومی نداره ازشون سوال بیاد . (مثلاً درس 2 )
-------------
2) از "جمع جملات دنباله های حسابی و هندسی" برای رشته ی تجربی سوال طرح میشه یا نه .... ؟؟؟
------------
3 ) کتاب ادبیات و زبان فارسی که گرفتم ، جامع هست و بصورت مبحثی کتابا رو بررسی کرده .
برا ادبیات ، جزوه ی درست و حسابی هم ندارم ، به نظر شما ، باید برم دوباره کتاب بخرم ؟ و این بار مقطعی ؟( این جوری مطمئن تره ،فکر کنم) :-?

پیشنهادی دارین ؟؟؟
1) نه از کتاب های دین و زندگی نه بیشتر بدانید میاد نه پاورقی(ولی دو سه تا از پاورقیا مهمه مثل این که گه قدر از آیات قرآن به معاد اختصاص داره و یه چند تای دیگه که میگم بعدا)
3)شما واسه ادبیات : لغت و معنی: از کتاب لغت و معنی خیلی سبز یا املا و لغت نشر الگو( اسم دیگه: مشر برایند) استفاده کنید
واسه املا از کتاب املا و لغت هامون سبطی (معروفه) استفاده کنید!
تاریخ ادبیات هم از انتشارات کلک معلم که هم کامله و هم جذاب
قرابت یا کتابای خیلی سبز یاهر کتابی که به میزان کافی شعر داشته باشه!
ولی در مورد آرایه و زبان فارسی یه مقدار کار پیچیده میشه(سطح توانایی ادبی شما و میزان یاد گیری در دوران دبیرستان!
2) بله دنباله ها و تصاعد ها جزو درس های رشته ی تجربی هستن!

پیشنهادم هم اینه گه خوب بخونید!(خیلی کلی شد نه؟ ;D )

به نقل از dark-night :

-------------
------------

پیشنهادی دارین ؟؟؟

1) عرضم به خدمتتون که در در کنکور 91 کلیه پیشنهادها، یادآوری‌ها، گام‌ها، پاورقی‌ها و بخش‌های برای مطالعه در حذفیاتی که سنجش اعلام کرده بود ذکر شده بود (کاملش رو حتما از سایت سنجش بگیرید ) و هر سال هم دارن میگن که این مباحث نمیاد ! ولی توی کنکور 92 هر اتفاقی ممکنه بیوفته ولی الان خیلی زوده که به فکر اینها باشید ! فعلا اون اصل مطلبو بخونید ! متن کتابتونو به معنای واقعی بخورید ! برای آیه ها کلید واژه مشخص کنید و راه های دیگه .

2)آره میاد ! چرا نباید بیاد ؟ مگه توی کتاب ریاضی رشته تجربی ذکر نشده ؟

3)در مورد ادبیات باید بهتون بگم که کتابی که میگیرید یه مولف درستو حسابی داشته باشه چون ادبیات از اون درسایی که اختلاف نظر دبیرا توش خیلی مطرح میشه !
پیشهاد من اینکه برای قرابت معنایی الگو رو تهیه کنید( اقای محمدی) که البته حجمش بالاس ولی ارزش مطالعه داره چون مبحث قرابت توی کنکور مهمترین مبحثه !
در مورد املاء هم کتاب آقای هامون سبطی خیلی خوبه و مهمتر از اون حجم تقریبا کمی داره .
در مورد زبان فارسی اکثر دوستان کتاب 5 مبحث الگو رو پیشنهاد میکنن و خداییش کتاب خوبیه ! حتما از روی اون بخونید
در مورد آرایه ها هم باید بگم که من خودم کتاب کلک معلم (کلک یعنی قلم ) رو داشتم و از روش می خوندم رنگش نارنجی بود و مولفش هم رییس انتشارات کلک معلمه و قبلا هم مولف گاج بوده( اون قدیما) ! ولی یه مشکل داره و اونم اینه که جواب تستهاش کلیدیه ! البته من اگه یه مشکلی با تستهاش پیدا می کردم می رفتم پیش معلممون که باعث میشد با تستها بیشتر درگیر بشم .
کلا کتابای کلک معلم به کتابهای ادبیاتش معروفه !

در مورد لغت هم باید بهتون بگم که از الان فقط لغات ته کتابهای سه سال آخر رو بخونید چون فوق العاده مهمه ! یه جوری بخونید که هیچ رقمه جای سوتی دادن نداشته باشید چون بیش از 98 % سوالای لغت کنکور از اون ته کتابی هاست ! ازمون های کانون هم اون سه تای اخرش همش از ته کتاب سوال میداد ولی در طی سال از متن هم سوال میداد !

در مورد تاریخ ادبیات هم من خودم از ته کتاب ومتن کتاب و کتاب تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه استفاده کردم ! اون ادبیات مصور رو بعد عید خریدم و تا قبل از عید فقط کتابو میخوندم کلک معلم هم یک کتاب داره که اومده آثار اون شخص رو در یک جمله آورده( با اثارش جمله سازی کرده !) ولی خب به یاد اوردن اون جمله هم سخته ولی کتاب مصور تخته سیاه چون مصوره او شکل هاش خوب یاد آدم می مونه ولی یه خورده ناقصه که احتیاج به کامل کردن داره

امید وارم مفید واقع شده باشم:D

من مشکلم اینکه خعلی کندم کلی برنامه میریزم ولی به نصفشم نمیتونم برسم
هروزم به جز 5شنبه و شنبه تا 1مدرسه هستیم دیه اصلا نمیتونم درسایه پایه رو دوره کنم :(

Back
بالا