• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

یه چیزی هست که میدونم به احتمال 1000% پرسیده شده!ولی من تو چند صفحه قبل که نگا کردم ندیدم.راستش واسه بقیه حوصله نداشتم.
کتابای تست بدجوری منو درگیر کرده.کلا نمیدونم چی بزنم.گاج که میگن خیلی آسونه.میترسم وقتی که میذارم بی فایده باشه.خیلی سبزم یه عده میگن سوال سخت و غیر استاندارد داره.قلم چی هم که همش سوال کنکوره.اونا رو باید بذاریم بعد عید.انرژی اتمی هم نمیدونم راستش... :-??
من الان گاج میزنم.خودمم احساس میکنم آسونن که میتونم خیلیاشونو جواب بدم.البته هوز کتابی نخریدم.اینا مال آشناهاست.
راهنماییم کنید لدفا!!!

به نقل از Shaghayegh11 :
یه چیزی هست که میدونم به احتمال 1000% پرسیده شده!ولی من تو چند صفحه قبل که نگا کردم ندیدم.راستش واسه بقیه حوصله نداشتم.
کتابای تست بدجوری منو درگیر کرده.کلا نمیدونم چی بزنم.گاج که میگن خیلی آسونه.میترسم وقتی که میذارم بی فایده باشه.خیلی سبزم یه عده میگن سوال سخت و غیر استاندارد داره.قلم چی هم که همش سوال کنکوره.اونا رو باید بذاریم بعد عید.انرژی اتمی هم نمیدونم راستش... :-??
من الان گاج میزنم.خودمم احساس میکنم آسونن که میتونم خیلیاشونو جواب بدم.البته هوز کتابی نخریدم.اینا مال آشناهاست.
راهنماییم کنید لدفا!!!

واسه چه درسی؟! درس به درس فرق می کنه.

به نقل از Stewie Griffin :
واسه چه درسی؟! درس به درس فرق می کنه.
اگه بگم همه ی درس ها به غیر از عمومیا...!!!!

همه کتاب های یک انتشارات مثل هم نیستند که مثلا بگی گاج ها کلا آسونه. انتخاب ها برای کتاب خیلی زیاده. بهترین راه اینه که از چندتا کنکوری سابق که رتبه خوبی هم آوردن بپرسی که چه کتاب هایی کار کردن. براساس برآیند نظر اونها برو کتاب بخر و کار کن.

برای انتخاب کتاب لطفا اول یک دور این تاپیک رو بخون از اول مخصوصا صفحه های آخرش.

به نقل از Shaghayegh11 :
اگه بگم همه ی درس ها به غیر از عمومیا...!!!!

ببین مثال میزنم. برای دیف مثلا لازم نیس کل کتاب های موجود اعم از قلمچی آبی ، بنفش یا اندیشه فایق یا گاج یا ... رو بخونی. من اومدم چنین کاری بکنم که بدبخت شدم چون نصفه میمونه و وقت نمیشه تمومشون کرد و ب معنای واقعی بستن، بستشون. مثلا تو دیف من توصیه میکنم نارنجی و نشر الگو کفایت میکنه. خصوصا انتگرال نشر الگو که محشره. (جلد 2ش)

کي گفته گاج آسونه؟
گاج ازمعتبرترين انتشارات حال حاضره!شايدسابقه ومقبوليتش ازهمه انتشارات بيشترباشه!
اصولادانش آموزي موفق تره که چندکتابه کارکنه!هرکتابي بايه ديدمتفاوتي چاپ ميشه!وگرنه اصلافروش نداره!
گاج خيلي کنکوري کارميکنه وانتشارات ديگه تأليفي!
بچه هاباورکنيدانقدوقت هست که شمابايه انتخاب آگاهانه چندکتابه کارکنيد!پس زيادي حول نکنيد!
---
2.من خودم هروقت درس زيادميخوندم باتوجه به اين که سال کنکوريه سري مسائل شخصي برام پيش اومدکه نصف انرژيموميگرفت خيلي سردردميگرفتم!من تايم ميگرفتم وبين درسام توبازه ربع الي نيم ساعتي ميخوابيدم!اولش خيلي ميخوابيدم اماکم کم حول درس و...ناخودآگاه بيدارم ميکرد!وکلاانگارخستگيم ميرفت!!!خستگي،بيحوصلگي و...همه عاديه بخصوص الان که تابستونه وگرماولذت خواب ودوري ازجومدرسه! همه چيزدرست ميشه!فقط خودتونيدکه لم کارخودتونوميدونيدشايدخواب براي من مفيدبوده اماشمانه!پس راه هاروتاوقت هست امتحان کنيد!

به نقل از ninja :
کي گفته گاج آسونه؟
گاج ازمعتبرترين انتشارات حال حاضره!شايدسابقه ومقبوليتش ازهمه انتشارات بيشترباشه!
اصولادانش آموزي موفق تره که چندکتابه کارکنه!هرکتابي بايه ديدمتفاوتي چاپ ميشه!وگرنه اصلافروش نداره!
گاج خيلي کنکوري کارميکنه وانتشارات ديگه تأليفي!
بچه هاباورکنيدانقدوقت هست که شمابايه انتخاب آگاهانه چندکتابه کارکنيد!پس زيادي حول نکنيد!
---
2.من خودم هروقت درس زيادميخوندم باتوجه به اين که سال کنکوريه سري مسائل شخصي برام پيش اومدکه نصف انرژيموميگرفت خيلي سردردميگرفتم!من تايم ميگرفتم وبين درسام توبازه ربع الي نيم ساعتي ميخوابيدم!اولش خيلي ميخوابيدم اماکم کم حول درس و...ناخودآگاه بيدارم ميکرد!وکلاانگارخستگيم ميرفت!!!خستگي،بيحوصلگي و...همه عاديه بخصوص الان که تابستونه وگرماولذت خواب ودوري ازجومدرسه! همه چيزدرست ميشه!فقط خودتونيدکه لم کارخودتونوميدونيدشايدخواب براي من مفيدبوده اماشمانه!پس راه هاروتاوقت هست امتحان کنيد!
گاج خیلی هم خوبه بخصوص تو درس فیزیک
فیزیک گاج سفید خیلی معروفه همچنین دینیش
دقیقا موافقم ;D

به نقل از Shaghayegh11 :
راهنماییم کنید لدفا!!!

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,82670.0.html

به نظرم آزمون های گاج هم خیلی آزمونای خوب واستانداردیه...........تازه طرح بیمه تحصیلی دارهیعنی اگه معدلت بالاتر از 19 باشه مجانیه.......

به نقل از n_e_g_i_n :
به نظرم آزمون های گاج هم خیلی آزمونای خوب واستانداردیه...........تازه طرح بیمه تحصیلی دارهیعنی اگه معدلت بالاتر از 19 باشه مجانیه.......
کی گفته؟ :-?
مجانی نیس ک...

Back
بالا