• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از صــــدف :
چه بخوای چه نخوای شیمی سرنوشت سازه!

هر درسیو طاقت بیاری! زیاد بخونی توش قوی شی به ناگاه عاشقش می شی و هی! بیشتر می خونیش اولش سخته فقط!

( من از هر فصلی متنفر بودم این روش جواب داده :> تازه از بقیه درسا هم بهتر می زنیش :>) فقط طاقـــــت بیار ;;)

درسته! :)

من از شیمی متنفرم :-& و عاشق ریاضیم :x!
ولی باورتونو میشه اونقد شیمیو تحمل کردم که فک کنم اگه از لحاظ ترازی نگا بشه از ریاضی تو کنکور بهتر زدم؟! ;;)

دووم بیارین! :)

سلام یه چندتا سوال :
1.میشه یه کتاب خوب واسه شیمی 2 معرفی کنین؟؟(فصل 4 و 5 رو خوب توضیح داده باشه گاج سفید اصن جالب نیست)
2.به نظرتون واسه قرابت کتاب آقای هامون سبطی روبگیرم یا نه ؟؟؟ ارزش وقت گذاشتن رو داره ؟؟

به نقل از imank92 :
سلام یه چندتا سوال :
1.میشه یه کتاب خوب واسه شیمی 2 معرفی کنین؟؟(فصل 4 و 5 رو خوب توضیح داده باشه گاج سفید اصن جالب نیست)
2.به نظرتون واسه قرابت کتاب آقای هامون سبطی روبگیرم یا نه ؟؟؟ ارزش وقت گذاشتن رو داره ؟؟
سلام
1- منکه از شیمی 2 تخته سیاه 100% راضیم. البته مبتکرانم بدک نیست...
2- قرابت هامون عالیه ولی یکم دیر بازده هست... اگه کمبود وقت یا حوصله داری من ادبیات موضوعی (خاکستری ) گاج رو پیشنهاد میکنم...

به نقل از imank92 :
سلام یه چندتا سوال :

1 - شیمی مبتکران خوب هستش ......
2 - هامون سبطی کلا اومده از پایه شروع کرده قرابت معنایی می گه یعنی یه کاری می کنه که اگه شما قرابت یه چیزی رو حفظ هم نباشید بتونید بفهمید که قضیه چیه ولی خب اگه حوصلش رو ندارید کتابای دیگه مثل قرابت معنایی الگو و یا گاج ادبیات موضوعی ...

من یه مشکلِ عجیبی ـی دارم اصن خودم توش موندم
اینطوریه که من کلا جدّی نگرفتم موضوعُ
بعد الان که میخوام شروع کنم به شدّت سردرگم شدم
یعنی هر درسیُ که باز میکنم تا بخونم اینقدر زیاد ـه تستا و نکته هاش که بیخیال میشم
بعد تست که میخوام بزنم واقعا اینقدر حجم زیادی انباشته شده که نمیدونم الان تالیفی ـاشو بزنم سراسری ـاشُ چیکار کنم سراسری بزنم سنجش میمونـه اصن یه وضی
حتّی تصمیم گرفتم بیخیال امسال شم بذارم واسه سال بعد بازم وقت کم میارم
یعنی الان که نگا میکنم واقعـا نمیدونم چیکار باید بکنم!
آزمونامو بخونم؟درسای مدرسمو بخونم؟با برنامه ی کلاسام پیش برم؟گاج حتّی...
+درسای مدرسه ـم گاها فرق داره با بودجه بندی آزمون ـا پیش ریاضی ـم ولی آزمون تجربی.کلا وقتم نمیرسه به هیچی.
+ساعت مطالعمم اصن درونحدی نیست که به همش با هم برسم

++با مثلثات چه میشه کرد؟ 8-|

به نقل از sRina :
یعنی هر درسیُ که باز میکنم تا بخونم اینقدر زیاد ـه تستا و نکته هاش که بیخیال میشم
بعد تست که میخوام بزنم واقعا اینقدر حجم زیادی انباشته شده که نمیدونم الان تالیفی ـاشو بزنم سراسری ـاشُ چیکار کنم سراسری بزنم سنجش میمونـه اصن یه وضی

منم این مشکلو دارم ;D انقدر از تست زوج و فرد زدن و چه می دونم تالیفیا رو رد کردن بدم میاد! یا نباید بزنم یا باید کامل بزنم :| همشم که می زنی خیلی طول می کشه!!!

یه رفیق دارم امسال بدلیل مشکلاتی که براش پیش اومد تا حالا تقریبا برا کنکور چیزی نخونده.خودش میگه دیگه 6 ماه بیشتر نمونده بمونم سال بعد! پایشم متوسط رو به خوبه.و رتبه زیر 1000 میخواد چون هدف خاصی مدنظرشه.حالا بنظرتون از الان شروع کنه واقعا نه فقط برای دلداری و خوشبینی به نظرتون موفق میشه؟ که الکی من وعده خوشبینانه بهش ندم؟در ضمن به خاطر مشکلاتش استرس زیادی داره . چون برام خیلی عزیزه به نظرتون موفق میشه؟!

به نقل از mn13 :
یه رفیق دارم امسال بدلیل مشکلاتی که براش پیش اومد تا حالا تقریبا برا کنکور چیزی نخونده.خودش میگه دیگه 6 ماه بیشتر نمونده بمونم سال بعد! پایشم متوسط رو به خوبه.و رتبه زیر 1000 میخواد چون هدف خاصی مدنظرشه.حالا بنظرتون از الان شروع کنه واقعا نه فقط برای دلداری و خوشبینی به نظرتون موفق میشه؟ که الکی من وعده خوشبینانه بهش ندم؟در ضمن به خاطر مشکلاتش استرس زیادی داره . چون برام خیلی عزیزه به نظرتون موفق میشه؟!

اگه واقعــا شروع کنه چــــــرا که نه ;;) نمونه های زیادی وجود دارن که از بهمن اینا نشستن خوندن و از خیلی های دیگه رتبشون بهتر شده! :>

مشاورم میگفت یک نفر بوده با دو تا تجدیدی تو پیش 1! ( فکر کن!) ولی بعدش دیگه اگه بهش می گفتن بمیر ;D می مرده! ;;) پزشکی یا ته یا شهید بهشتی قبول شد( دقیق یادم نمیاد!)

یا یکی دیگه که خودم دیدم هوشش ردیف بود اما دفتر برنامه ریزی قبل از عیدشو می دیدم 3 ساعت فکر می کردم این چرا قبول شد؟!!! ولی خــــوب بعد عیدش خوب خونده بود!

به همون اندازه شایدم بیشتر نمونه وجود داره که تا این جا خوب پیش اومدن و یهو! می برن متاسفانه :|

پس بهش بگو بخونه!!! اگه رتبش خوب نشد من اسممو عوض می کنم ;)) ;D فقط فکر سال بعد رو کامل از سرش بیرون کنه! "انگار سال بعد اصلا نمی تونه کنکور بده"

چقدر حرف زدم! همین! ;;)

بچه ها من چ کار کنم؟اصلا نمیتونم درس بخونم از اول تابستون تا الان فقط 4 تا هفته ساعت مطالعه بالا 30 داشتم این روزا همش خواب میبینم ک رتبه ها اومده من خراب کردم :-ss :( :(( ~X(
خواهشا ی راهکاری بدین ک ارادمو زیاد کنم تا بتونم بیشتر بخوم [-o<

دوستان من فك ميكنم خواب خيلي مهمه... خودم به شخصه از خوابم نميزنم واسه درس...
مامانم تاييد ميكنه ميگه خواب واسه يه كنكوري خيلي خوبه!! اين كه از خوابش نزنه واسه درس!!... خواب با آرامش، خدايي آرامش آدم رو بالا ميبره واسه درس خوندن!!
;)

Back
بالا