dark-night
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- fazanegan
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲
و خواب ؛
من خودم کسیم که نمی تونم پشت سرهم درس بخونم (زود خسته میشم) استراحت کوتاه در حد 15 دقیقه هم جوابگو نیست
این یکی از دلایل مهمیه که باعث شده ، ساعت مطالعم پایین باشه (پایین نه فقط نسبت به ایده آل ، نسبت به نرمال حتی ){متاسفانه}
و بدتر از همه ، امسال (تاکید میکنم امسال) ریتم خوابم به هم خورده ،
عصرا خستم ، اما از بس فکر تو ذهنم وول میخوره ، خوابم نمیبره و درس هم نمیتونم بخونم
نزدیکای شب شروع میکنم اما بعد از چند ساعت خوابم میگیره شدید
بعضی وقتا( دقت کنید "بعضی وقتا") میتونم صبحا بیدار شم ،
اما حس میکنم اینم چندان نمیتونه مفید باشه ، بیش از 2 ساعت طول نمیکشه
معمولاً بعدش دیگه یه ذره هم خوابم نمیبره > تو مدرسه زودتر خسته میشم
{حیاط مدرسه تو حلقم ، برای نسلای بعد ، اگه خدا بخواد، آباد میشه}
همه اینا با هم تاثیر میگذاره ، گند زده میشه به روحیم ، وقتی میدونم حق من ، واقعاً بیش از ایناست ...
هعی .............. راهی به نظرم نمیرسه ...
پیشنهادی دارید ؟؟!
+ به نظر میاد پشتیبانا خیلی سرشون شلوغه ، خودمون باید ایده بدیم به هم ، شاید موثر واقع شه : د
& پارازیت : برای من که اینطوره ؛ خوابی که به ازای یه روز داشتی ، فقط مال همون روزه نه فرداش
{لازم نیست بگم از بیانش چه حسی دارم}
و خواب ؛
من خودم کسیم که نمی تونم پشت سرهم درس بخونم (زود خسته میشم) استراحت کوتاه در حد 15 دقیقه هم جوابگو نیست
این یکی از دلایل مهمیه که باعث شده ، ساعت مطالعم پایین باشه (پایین نه فقط نسبت به ایده آل ، نسبت به نرمال حتی ){متاسفانه}
و بدتر از همه ، امسال (تاکید میکنم امسال) ریتم خوابم به هم خورده ،
عصرا خستم ، اما از بس فکر تو ذهنم وول میخوره ، خوابم نمیبره و درس هم نمیتونم بخونم
نزدیکای شب شروع میکنم اما بعد از چند ساعت خوابم میگیره شدید
بعضی وقتا( دقت کنید "بعضی وقتا") میتونم صبحا بیدار شم ،
اما حس میکنم اینم چندان نمیتونه مفید باشه ، بیش از 2 ساعت طول نمیکشه
معمولاً بعدش دیگه یه ذره هم خوابم نمیبره > تو مدرسه زودتر خسته میشم
{حیاط مدرسه تو حلقم ، برای نسلای بعد ، اگه خدا بخواد، آباد میشه}
همه اینا با هم تاثیر میگذاره ، گند زده میشه به روحیم ، وقتی میدونم حق من ، واقعاً بیش از ایناست ...
هعی .............. راهی به نظرم نمیرسه ...
پیشنهادی دارید ؟؟!
+ به نظر میاد پشتیبانا خیلی سرشون شلوغه ، خودمون باید ایده بدیم به هم ، شاید موثر واقع شه : د
& پارازیت : برای من که اینطوره ؛ خوابی که به ازای یه روز داشتی ، فقط مال همون روزه نه فرداش
{لازم نیست بگم از بیانش چه حسی دارم}

اصن خسته شدم انقد خوابیدم 

B-)