- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
در این تاپیک اشکالات درسی خودتون رو بپرسید.
لطفا در مورد نحوه درس خوندن سوال نپرسید.
لطفا در مورد نحوه درس خوندن سوال نپرسید.
به نظر من که تو پیش یادبگیری سینماتیک و دینامیکو خیلی بهتره چون دوم همه چی رو نا کامل گفتهبه نقل از محمد_پ :میگم این سوالایِ فیزیک 2 مبحث دینامیک هس دوتا جسمو میذارن رو هم ویکی رو میکشن؛چجوری یاد بگیریم؟
اصن الان یاد بگیریم یا واستیم تو چارم درست و حسابی بفهمیمش؟
منظورتون چیه دقیقا؟؟؟ توی یک عنصر که شماره گروهشه...توی یک ترکیب هم مجموع شماره گروه ها...به نقل از پویا م :راه تستی واسه تعداد الکترونهای لایهی ظرفیت وجود نداره؟
به نظرم باید هرچی ممکنه زمان رو برای خودتون محدود کنین اول...یه مدت مثلا یک ماه یه مبحث مثل استوکیومتری یا گرما یا ترمودینامیک یا مشتق رو که محاسبه زیاد داره رو با زمان کمتر از حد عادی حل کنین...اگه دیدین سرعتتون خوبه ولی بازم مشکل محاسباتی دارین یک ساعت که عقربه ی ثانیه شمار داره بذارین جلوتون با خودتون تصور کنین که این تستی که میخواین بزنین جزو وقت گیر هاست پس این دفعه با آرامش کامل امتحان کنین و سعی کنین به ثانیه شمار نگاه کنین و بفهمین که وقت زیاد مونده همین آرامش رو کم کم به دست میارین مشکل حل میشه...به نقل از soheilkahkeshan :سلام كسي ميتونه يه راهكاري واسه كاهش مشكلات محاسباتي بگه؟؟؟
خب حالا این آزمونای تو تابستونو چیکار کنیم پس؟به نقل از soofy :به نظر من که تو پیش یادبگیری سینماتیک و دینامیکو خیلی بهتره چون دوم همه چی رو نا کامل گفته
من خودم به شخصه تو پیش یاد گرفتم خیلی هم خوب بود.
دقیقا چی رو چی کار کنی؟ میشه سوالاتونو واضح تر بپرسین و با جزئیات بیشتر؟ اینجوری که نمیشه جواب داد...به نقل از محمد_پ :خب حالا این آزمونای تو تابستونو چیکار کنیم پس؟
منظورمو گرفتی.به نقل از persianboy1373 :دقیقا چی رو چی کار کنی؟ میشه سوالاتونو واضح تر بپرسین و با جزئیات بیشتر؟ اینجوری که نمیشه جواب داد...
نمیدونم درست فهمیدم یا نه ولی سوالای سینماتیک و دینامیک دوم خیلی آسون تر از پیش دانشگاهی هستن...میتونین صبر کنین تو پیش یاد بگیرین یا میتونین از یک کتاب کمک آموزشی دوم در همون حد یاد بگیرین همین زمینه ی فکری توی پیش کمک میکنه راحت تر بفهمین راه حل ها رو...
اکه خیلی نگرانشی چرا...! کلا تو سال کنکور هر چیزیو باید بسنجی معایب و خوبیاشو...به نقل از محمد_پ :منظورمو گرفتی.
ممنون
فقط ی چیزِ دیگه:
اگه تستای ی کتاب پیش فیزیک ک مربوط ب سالِ دوم میشه رو الان بزنم بهتر نی؟
به نقل از داروساز آینده :میشه یکی بگه چجوری پیوند داتیو و ساختار لوئیس رو خوب یاد بگیرم؟
به نقل از داروساز آینده :میشه یکی بگه چجوری پیوند داتیو و ساختار لوئیس رو خوب یاد بگیرم؟
مال من بعضیاش ترکیه!به نقل از dark-night :میشه رمزایی رو که برای حفظ کردن گروه های جدول تناوبی به کار میبردین و یا میبرین ، رو بگین ....؟
گروه اول: هی هی لی لی نمکی رب و سس فرنگیبه نقل از dark-night :میشه رمزایی رو که برای حفظ کردن گروه های جدول تناوبی به کار میبردین و یا میبرین ، رو بگین ....؟
ممنون .
---------------------
ویرایش :
no one ممنون . :)
با این وضع ، من فقط ممکنه رمز گروه سوم رو یاد بگیرم .
کس دیگه ای هم میتونه ، از این جملات روان به عنوان رمز بگه ؟ ممنون