اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول)
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

به نقل از برانول :
باشه بگيم هيچ جانوري آنزيم سلولاز نمي سازد

سوالم اينجاست كه براي بقيه جانوران هم مثلا ماهي و ملخ و اينا كه گياهخوارند باكتري هاي داراي آنزيم سلولاز كجان؟
ماهی مگه گیاه خواره؟؟؟ :D
جانورای گیاه خوار یا نشخوار کنندن که تو اونا باکتری ها تو سیرابی و نگاری هست
غیر نشخوار کننده ها مثل فیل و ... تو روده کور! بخواطر همین زیاد میخورن!
ملخ رو نمیدونم

ولی اینو مطمئنم که تو سلول های جانوران سلولاز ساخته نمیشه

• لایک
امتیازات: brano

brano

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از X R@y :
ماهی مگه گیاه خواره؟؟؟ :D
ا واقعا ماهي گياهخوار نداريم! :-[نداريم ديگه اصلا بدبخت از كجا گياه گير بياره برا خورش

ولي توي پستانداراي گياهخوار خوب كه البته از جملات كتاب دقيقا ميشه اينو فهميد
اصلا شما به اين تست چه جوابي ميدين؟
؟در ..................قسمتي از دستگاه گوارش به صورت حفره براي باكتري هاي تجزيه كننده سلولز به كار گرفته شده است
1)بسياري از مهره داران
2)بسياري از پستانداران
3)همه ي مهره داران
4)همه ي پستانداران

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول)
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از برانول :
ا واقعا ماهي گياهخوار نداريم! :-[نداريم ديگه اصلا بدبخت از كجا گياه گير بياره برا خورش

ولي توي پستانداراي گياهخوار خوب كه البته از جملات كتاب دقيقا ميشه اينو فهميد
اصلا شما به اين تست چه جوابي ميدين؟
؟در ..................قسمتي از دستگاه گوارش به صورت حفره براي باكتري هاي تجزيه كننده سلولز به كار گرفته شده است
1)بسياري از مهره داران
2)بسياري از پستانداران
3)همه ي مهره داران
4)همه ي پستانداران

والا اخرین بار 8 تیر درس خوندم :D ولی بنظرم گزینه 2 باید باشه! (مطمئن نیستما :D اگه اشتباه گفتم به روم نیار :-[ :D)

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

برای کمبود دقت باید چیکار کرد

• لایک
امتیازات: ghezi

MSA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
تلگرام

به نقل از شــــــــــیرین :
برای کمبود دقت باید چیکار کرد
اگه منظورتون کمبود دقت تو تست زدنه، باید بگم که منم خیلی با این مشکل روبه رو بودم!
*شما باید یه نکته رو تو ذهنتون مدام مرور کنی که مهم اینه که اگه شده به چند تا تست هم نرسی ولی اونایی رو که میزنی درست بزنی! این خیلی بهتر از اینه که بخوای همه ی تست ها رو جواب بدی ولی چندتا غلط داشته باشی!(البته این خیلی اغراقه! همیشه مهم اینه که بتونی بین سرعت و دقت تعادل برقرار کنی)
**از همین الآن شروع کنید و اشتباه های پرتکرارتون رو یادداشت کنید! بعد از یه مدت میفهمی که مثلا" اشتباه پرتکرار تو اینه که مثلا" نیست رو است میخونی یا ... بعد وقتی به همچین سوالی رسیدی، به خودت میگی که این دفعه حواسمو جمع می کنم که دیگه اون اشتباه رو انجام ندم!(پیشنهاد قلمچی)
***کلا" یه کار مفید دیگه اینه که سوال رو و گزینه ها رو تا آخر بخونی!
****یه کار مفید دیگه هم اینه که بعد از این که خوندن صورت سوال تموم شد، بلافاصله نری سراغ گزینه ها و سعی کنی که به جواب که رسیدی بعد گزینه ها رو بخونی! چون همیشه سعی میکنن گزینه ها رو یه جوری بدن که به شک بیفتی! مثلا تو یه سوال فیزیک که حل کردنش چند مرحله داره، میان اعدادی که تو هر مرحله ی حل تست به دست میاد رو تو گزینه ها میدن اگه تو اول گزینه ها رو دیده باشی و بعد بری سراغ حل تست ، ممکنه که همین که یه عددی به دست آوردی که تو گزینه ها بوده، سریع بری و همون گزینه رو بزنی و دیگه حل تست رو کامل نکنی! این کار(به شک انداختن) تو تست های واژگان هم خیلی مرسومه!

نمی دونم تونستم منظورمو خوب برسونم یانه...!؟

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

سر همین دقت. من بی دقتیام توی خوندن صورت و اینا نیست. تو حل مسئلست. نمونه بارزش مثلا تبدیل واحدای فیزیکه. یا مثلا ضربای اینطوری تو مسائل ریاضیه. یا مثلا یک مثبت منفی.
مشکلم اینجاست که اصن بین سرعت و دقتم تعادل ندارم. بخوام با دقت حل کنم شاید تو یک ساعت مثلا 20 تا تست ریاضی بزنم. اما سریع کار کنم تو یک ساعت 40 تا هم میتونم ولی خیلی بی دقتی هام زیاد میشه.

samira16

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
ندارم :-"
دانشگاه
دانشگاه گلستان-گرگان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

سلام...یه سوال؟واسه دین و زندگی کتابای تست و اینا هنوز ویرایش جدیدشون نیومده؟؟؟ :-/ چند روز پیش کتاب آیات و نکات دین و زندگی گرفتم چاپ جدید نبود!!!

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

کتاب آیات و نکات لازم نبودا...
یه گاج نقره ای میگرفتی کامل بود

3PDE.F

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
معمارم

به نقل از BUG :
سر همین دقت. من بی دقتیام توی خوندن صورت و اینا نیست. تو حل مسئلست. نمونه بارزش مثلا تبدیل واحدای فیزیکه. یا مثلا ضربای اینطوری تو مسائل ریاضیه. یا مثلا یک مثبت منفی.
مشکلم اینجاست که اصن بین سرعت و دقتم تعادل ندارم. بخوام با دقت حل کنم شاید تو یک ساعت مثلا 20 تا تست ریاضی بزنم. اما سریع کار کنم تو یک ساعت 40 تا هم میتونم ولی خیلی بی دقتی هام زیاد میشه.
این خیلی طبیعه همه همین طورن اکثرا راه حلشم اینه که نترسی همون با سرعت بالا تستارو بزنی
بعد یه تام واسه تصحیحش بذاری و تموم اون بی دقتیا رو بنویسی
این باعث میشه دفه بعدی که داری تست میزنی ذهنت به صورت ناخوداگاه اون بی دقتیای قبلیو تکرار نکنه به مرور زمان درست میشه اینا
فقط نباید اعصابت خورد بشه و عقب بکشی

• لایک
امتیازات: psi-3

sheitoon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
rafsanjan
دانشگاه
ایران
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

به نقل از BUG :
ببین همون صورت مسئله رو که میخونی باید چند تا دایره بکشی دور کلمات کلیدی...ممکنه یک سوال 5 -6تا دایره نیاز داشته باشه....مثلا دور واحد اولیه و ثانویه...rna و dna موجود یا جانور یا جاندار...علامت جمع و مفرد...مولار و مولال...و...
بعدشم الان شما که نباید تست زمان دار بزنید....تقریبا بعد از امتحان ترم اول یا یه ماه مونده به عید
راستی ممکنه مشاور مدرسه معلم ها هر کدوم بچه ها کتابدار مدرسه خاله دایی یا هر کس دیگه یه برنامه بهتون بده...برای این وقتها گوش شنوا نداشته باشید و به خودتون بگید :هیچ کس مشاور من نمیشه

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

راس میگه الان تست زماندار نزنین
یه مساله که به نظرم باید بگم:
باید به مرور زمان سوال شناس بشین.من خودمو اگه بگم تعداد سوالی که مفت از دست میدادم اوایل تابستون اونقدر چشمگیر بیشتر از( :D) اواخر سال نبود ولی فرقی که کرده بودم این بود که میدونستم اگه بخوام یه نوع خاص سوالو بادقت حل کنم وقت میبره باید بذارمش آخر
اگه الان تست زماندار خواستین بزنین تمرین کنین که * - و دوخودکارو اجرا کنین.توضیح بدم یا گفتن بهتون؟

ernst haeckel

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بابــــــل
مدال المپیاد
اوایل نجوم بعدشم زیست شناسی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

*من یه پیشنهاد واسه چرک نویس ( به قول ادبا پــــیشنویس!! :D) کردن سر جلسه بگم که ممکنه به افزایش سرعت و تمرکزتون سر جلسه کمک کنه!!
اولا" که خب فکر کنم مجله قلم چی بود گفته بود مجموع فضاهای مخصوص چرک نویس تو کنکور سراسری اندازه 4(؟) تا برگه A4 ـــه!

*من خودم برای چرک نویس تا قبل تست جامع ،زیاد کلافه نمیشدم چون اونقدر واسم زمان دغدغه نبود (مشکلات مهمتری تو زندگی داشتیم! :D) و از 2 رنگ خودکار استفاده میکردم.
اگه مثه من بد چرک نویس میکنین! پیشنهادم اینه که اولا سر سوالات اختصاصی مدادتون رو عوض کنید که نوکش کند نباشه و کلافتون نکنه!
بعد اینکه ، بعد یه دور چرک نویس با مداد اگه برگتون پر شد، با خودکار آّبی چک نویس کنید.اگه بازم حل نشد خودکار قرمز!
باور کنین خیلی خوبه!! هی قاطی نمیشه که این عددی که اینجاس واسه همین سواله یا نه!!

این اواخرم که زمان و چرک نویس دغدغم شده بود ،برگه زمین شناسی رو میکندم روش چک نویس میکردم!! :D

• لایک

MSA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
تلگرام

به نقل از sheitoon.bala :
بعدشم الان شما که نباید تست زمان دار بزنید....تقریبا بعد از امتحان ترم اول یا یه ماه مونده به عید
به نقل از داماد مسعودی :
راس میگه الان تست زماندار نزنین
من اصلا" با این نظر که میگن الآن تست زماندار نزنید و آموزشی تست بزنید، موافق نیستم! این که شما به خودتون بگید من این 30 تست رو جواب میدم چه تو 45 دقیقه چه تو 2 ساعت، این باعث میشه که وقتتون تلف بشه! به نظر من:
*یا زمان استاندارد رو یه مقدار کمی افزایش بدید مثلا" به جای 45 دقیقه ، 55دقیقه وقت بزارید!
**یا از تکنیک دو خودکار که بچه ها گفتن، استفاده کنید!

• لایک

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظرمن اول يه سري تست بزاريدجلوتون وتحليلي حل کنيد!بدون زمان ودرآخر يه آزمون جامع ازاون قسمت بازمان ازخودتون بگيريد!!چون ازاول يه مبحث جديدبخواهيدکه زمان داربزنيدنميتونيد!اماحتماتست هاي تحليلي وبعدش آزمون زمان دارازخودتون بگيريد!!!!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

آقا من الان این جامع ادبیات و زبان فارسی سفید گاجو زدم! بعد دیدم چقدر در شمردن ترکیب‌های اضافی و وصفی، صفت‌های پیشین و پسین غلط دارم! اکثرا با اختلاف یکی می‌شمردم و غلط می‌شد! چه کنم به نظرتون که از پس این متن‌های سه خطی لامصب بربیام؟

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

اوووو.... خرخونو نگاه از الان نگران چیه :D
بهت قول میدم تا موقع کنکور اینارو فوت آب باشی
ما دبیرمون چن نمونه تست گزینش شده آورد سرکلاس حل کردیک اغلب بچه هامون فول شدن زبان فارسی رو
نترس تسلط تو زبان فارسی یه هفته وقت می خواد البته به مرورم نیاز داره

tiberium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سمنان
شهر
سمنان
سال فارغ التحصیلی
1389
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی فن آوری اطلاعات

به نقل از پویا م :
آقا من الان این جامع ادبیات و زبان فارسی سفید گاجو زدم! بعد دیدم چقدر در شمردن ترکیب‌های اضافی و وصفی، صفت‌های پیشین و پسین غلط دارم! اکثرا با اختلاف یکی می‌شمردم و غلط می‌شد! چه کنم به نظرتون که از پس این متن‌های سه خطی لامصب بربیام؟
از خیر این سوالا بگذر به نظر من
:D
(چه راهنمایی فوق العاده ای)
معمولا این سوالای زبان فارسی هم وقت خیلی زیادی میگیره
هم احتمال سوتی و اشتباه توش خییلی زیاده .برا همین من توصیه می کنم زیاد وقتتو سر اینا هدر ندی
مگر اینکه اینقدر تمرین اینا ازش حل کنی که سریع بتونی بشمری

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پویا م :
تستای کتاب نشر الگو 5 بحثش خوبه کلا واسه زبان فارسی. یعنی اگه 1 هفته وقت بزاری روش و بزنی راه می افتی تو این سوالا... فقط بدیش اینه که ولش کنی اونم ولت میکنه :D یعنی مثلا 1 ماه هرچی سوال زبان فارسیه درست میزنی بعد 1 ماه کلا مثل اول کاری که نخوندی هیچی! :D

به نقل از آرمان حقیقی :
از خیر این سوالا بگذر به نظر من
:D
(چه راهنمایی فوق العاده ای)
معمولا این سوالای زبان فارسی هم وقت خیلی زیادی میگیره
هم احتمال سوتی و اشتباه توش خییلی زیاده .برا همین من توصیه می کنم زیاد وقتتو سر اینا هدر ندی
مگر اینکه اینقدر تمرین اینا ازش حل کنی که سریع بتونی بشمری
این مطلبم لایک! وقتی سوالا کنکورو میزنی میفهمی که تستا منطقی نداره... ولی تو امیدتو از دست نده بخون :D

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

اصولا این نوع تستا یکم باید تو خونت باشه!!!!!!! :D
من خودم به شخصه یه سوال زبان فارسی کار نکردم اما تکواژ هام همیشه درست بود!!!!!
برای سوالات صفت و ... که اصولا استثناهاست که باعث اون اشتباه میشه!!!!پس اینا رو باید یاد گرفت!!!
کتاب تخته سیاه من تعریفشو شنیدم!!!!!

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار