- نام مرکز سمپاد
- مجتمع علامه طباطبایی
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- مدال المپیاد
- المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول)
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : اشکالات درسی کنکوریهای ۹۲
خودتونو اصلا با حفظ لغت و در اوردن لغت عربی خسته نکنید! حفظ لغت تو زبان انگلیسی به درد میخوره نه عربی! من شخصا در طول سال کتاب درسی عربی رو نخوندم اصلا(کم هم نزدم تو کنکور)
8 سوال ترجمه عربی رو از روی شخص و زمان فعل ها! جمع و مفرد بودن کلمات! نکات گرامری و ... (که جناب manfred گفت زحمتشو میکشه
)
تو متن هم باز لازم نیست لغت بدونید! اینو بدونید که کمتر از نصف جمله های متن رو بدونید چی میگه کل متن دستتون میادو میتونید جواب بدید!
تو عربی بیشتر به گرامر و تست زدن (چه ترجمه چه گرامر) توجه کنید
به نقل از مـı د مـϟ ز ـℒ.• :سوال :د
آخر ِ هر درس عربی ، 2 تا ص داره که من هیچوقت ِ خدا نگاشون نمیکنم : یکی الصّور ِ الجمالیه فی القران الکریم یکی دیگه م فی ظلال ادعـا . اینا رو لازمه بخونیم ؟
البته اضافه کنم که این فی ظلال توش لغت هم داره .
خودتونو اصلا با حفظ لغت و در اوردن لغت عربی خسته نکنید! حفظ لغت تو زبان انگلیسی به درد میخوره نه عربی! من شخصا در طول سال کتاب درسی عربی رو نخوندم اصلا(کم هم نزدم تو کنکور)
8 سوال ترجمه عربی رو از روی شخص و زمان فعل ها! جمع و مفرد بودن کلمات! نکات گرامری و ... (که جناب manfred گفت زحمتشو میکشه
)تو متن هم باز لازم نیست لغت بدونید! اینو بدونید که کمتر از نصف جمله های متن رو بدونید چی میگه کل متن دستتون میادو میتونید جواب بدید!
تو عربی بیشتر به گرامر و تست زدن (چه ترجمه چه گرامر) توجه کنید