mn13
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- ش . خ
- شهر
- Mind ! . ! . ! .
- مدال المپیاد
- علمپیاد?!!!
- دانشگاه
- خدا داند و بس.
- رشته دانشگاه
- خدا داند و بس.
پاسخ : اشکالات درسی کنکوریهای ۹۲
من تو خوندن زیست واقعا مشکل دارم! یعنی میخونم وقت میزارم روش اما سر جلسه امتحان (مث فصل 1 کدون و انتی کدون) از 20 تست فقط 13 تارو میزنم!در حالیکه دوستم که کمتر از من خونده بود 17 تارو جواب میده یعنی تو تجزیه و تحلیل سوالات مخصوصا زیست قلم چی واقعا مشکل دارم واقعا درست نمیتونم تجزیه و تحلیلشون کنم?1 دقیقه بیخود وقت میزارم در حالیکه مفهوم کلی رو میدونم ولی باز توش میمونم!نمیدونم صورت سوالا زیادی سختن یا من خیلی خنگم!

××نگین: موضوعات مرتبط ادغام شد . با تشکر از کمک و پاسخ گویی دوستان
من تو خوندن زیست واقعا مشکل دارم! یعنی میخونم وقت میزارم روش اما سر جلسه امتحان (مث فصل 1 کدون و انتی کدون) از 20 تست فقط 13 تارو میزنم!در حالیکه دوستم که کمتر از من خونده بود 17 تارو جواب میده یعنی تو تجزیه و تحلیل سوالات مخصوصا زیست قلم چی واقعا مشکل دارم واقعا درست نمیتونم تجزیه و تحلیلشون کنم?1 دقیقه بیخود وقت میزارم در حالیکه مفهوم کلی رو میدونم ولی باز توش میمونم!نمیدونم صورت سوالا زیادی سختن یا من خیلی خنگم!
به نقل از نــــگــــ◕‿◕ـن :منم دقیقا پارسال همین مشکل رو داشتم! // مفهوم کلی رو خورده بودم ولی زیست اولیه کانونو گرفتم حل کردم نصفش غلط بودکل عمر کنکورمو من گذاشتم رو زیست یعنی
اولا اصلا به دوستت نگاه نکن تیپ آدما فرق میکنه ! یه نکته: گاهی بهتر خوندن و دقیق تر خوندن و گیر دادن باعث میشه آدم بیشتر سر جلسه قاطی کنه ! ... شما به روند خوندنت ادامه بده منظم مطمئن باش درست میشه... در ضمن تمرینتم زیاد کن به خصوص فصل 1 پیش ... سوال زیاد حل کن تا دستت راه بیافته
![]()

به نقل از Pegah_A :کانون برای سوالای فصل 1 پیش واقعا شورشو در میاره ، چه امسال چه سال های قبل اگه سوالاشو ببینید ، و اصلا ربطی به این که چقدر خوندید نداره درصدتون،بیشتر شانسیه و به طرز فکرتون در مورد سوالا بستگی داره نه اطلاعات شما ! نه فقط شما ؛ همه اینطورین ، منم خیلی خونده بودم این آزمون ولی 68% زدم .
ولی تو کنکور اینطوری نیست .
به نقل از شواليه سبز :من ریاضیم! ولی بچه های تجربیمون میگن سوالای زیست کانون علاوه بر مسخرگی(چرت بودن) غلط هم هست توشون!!!!
به نقل از s@mba :نخیر اصلا هم اینطور نست...زیست کانو خوبه حتی بهتر زیست گزینه 2.....
اما خدداییش به زیست گاج نمیرسه.....
اصلا سوالای زیست غلط نداره
××نگین: موضوعات مرتبط ادغام شد . با تشکر از کمک و پاسخ گویی دوستان

کل عمر کنکورمو من گذاشتم رو زیست یعنی
اولا اصلا به دوستت نگاه نکن تیپ آدما فرق میکنه ! یه نکته: گاهی بهتر خوندن و دقیق تر خوندن و گیر دادن باعث میشه آدم بیشتر سر جلسه قاطی کنه ! ... شما به روند خوندنت ادامه بده منظم مطمئن باش درست میشه... در ضمن تمرینتم زیاد کن به خصوص فصل 1 پیش ... سوال زیاد حل کن تا دستت راه بیافته