به نقل از ایـمـان :سوالاته خوشخوانه دیگه؟ به اون جوابای کلیدیش اعتمادی نیس !!![]()
حل 2 سوال شما درسته
به نقل از dr.gh☯ :سلام..ببخشید خیلی سوال میپرسم :-ss
میشه یه نقطه تو تابع ناپیوسته باشه ولی مینیمم یا ماکزیمم نسبی باشه؟؟
آرهبه نقل از dr.gh☯ :سلام..ببخشید خیلی سوال میپرسم :-ss
میشه یه نقطه تو تابع ناپیوسته باشه ولی مینیمم یا ماکزیمم نسبی باشه؟؟
به نقل از first amir :آره
تعریف min dh ئشط نسبی بودن اینه که حداقل یه همسایگی براش تعریف شده باشه (چپ یا راست )..
به نقل از #Alireza# :نه!باید هم همسایگی راست داشته باشه هم چپ!مثلا نقاط انتهای بازه هیچوقت اکسترمم نسبی نمیتونه باشه!
نه احتمالا! به ما که ندادن! مگر اینکه دبیر شما خیلی سخت بگیرن!به نقل از Shalale :بچه هاي تجربي!ميگم اين اثبات كنيدا تو امت رياضي بارم دارن؟!! يعني حتمن مياد اثبات ككنيد تو امتحان ترم؟؟!!!
خواهش اگه اطلاع دارين بگين من فردا امتحان رياضي دارماثبات كنيدارو اصن نگا نكردم نميدونم چي هستن
![]()
![]()
به نقل از sssss :هرگاه مشتقه یا ساده؟
به نقل از alex delpiero :فکر می کنم مشتق باید باشه نه ...؟
به نقل از #Alireza# :مرکبه
من زبان فارسی نخوندم تاحالااما تا جایی که یادمه هر صفته(یه واژه محسوب میشه) گاه هم معنی زمان میده
پس مرکب باید بشه اصولا
××آقا اصلا حرف منو جدی نگیرین..فک کنین چیزی نگفتم![]()
من اینو توی کتاب همایش هامون سبطی دیدم نوشته بود ساده.به نقل از alex delpiero :من خودم تو این زبان فارسی ضعیفم ...
آخه سوالی که پرسیدن این بود که مشتقه یا ساده گفتم حتما از یه جا خوندن این سوالو خب ساده نیست دیگه ...
وگرنه منطقیش که مرکبه چون مثلا با آنگاه فرقی نمی کنه ...
به نقل از sssss :من اینو توی کتاب همایش هامون سبطی دیدم نوشته بود ساده.
سراسری ریاضی 83 ، 2تا تکواژ گرفته. فکر کنم همون 2 تا بشه.به نقل از alex delpiero :هامون سبطی تو این چیزا قابل اعتماد نیست ....
هامون سبطی همین و همان رو می گه ساده نیستند باید دو تا تکواژ شمرد ....
در حالیکه بار ها تو کنکور یکی شمرده شدن ....
حالا نمی دونم گفتم مطمئن نیستم ....