اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...)
شهر
کرج
مدال المپیاد
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق
پاسخ : اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

به نقل از لطفی :
منظورم اینه که مثلا ممکنه یک حالت aاولی با dlباشه و یک حالت هم aدومی باdl
خب یکیشون باید حذف شه دیگه
منظور سوال یعنی اشتباه متوجه شدم؟
همین کاری که شما گفتین کردم و 42 تا شد نه 84 تا

بله حرف شما کاملا درسته ....
ولی معمولا سوال هایی که میاد حروف رو انتقال می ده مثلا می گه روی کاغذ می نویسیم و یا مثل این سوال روی گوی هدف از این انتقال معمولا تمایز بین گوی هاست ....
این سوال ها البته استاندارد نیستن چون در هر دو صورت نمی تونیم بگیم جواب غلطه ...
با توجه به این که آخر سوال هم گفته به چند طریق می تونیم از 9 گوی سه گوی انتخاب کنیم ....
ولی معمولا سوال هایی که تو کنکور میاد واضح و روشنه ....
به نقل از محمد_پ :
ی سوال!
ینی دوتا
1.تابعِ کتانژانت فرده؟
2.اگه فرده پس وارونشم فرده دیگه؟

هر دو فردن

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

یه سوالی هست حالا نمی دونم قبلا پرسیدن یانه!(کلا زیست سال دوم یه شاهکاره :rolleyes: )

توی فصل دوم زیستِ 1 تاژک یوکاریوت هارو بدون غشا در نظر گرفته! ( تو شکل صفحه ی 24 زیرش خط نکشیده ) در حالی که غشا داره!تازه توی زیستِ 2 هم فصل آخر برای تاژک غشا در نظر گرفته!بعد الان باید چی کار کنیم؟ینی بالاخره غشا دار در نظرش بگیریم یا بی غشا؟

باتشکر :D

لطفی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
ان شاالله شهید بهشتی
رشته دانشگاه
ان شاالله پزشکی

به نقل از alex delpiero :
بله حرف شما کاملا درسته ....
ولی معمولا سوال هایی که میاد حروف رو انتقال می ده مثلا می گه روی کاغذ می نویسیم و یا مثل این سوال روی گوی هدف از این انتقال معمولا تمایز بین گوی هاست ....
این سوال ها البته استاندارد نیستن چون در هر دو صورت نمی تونیم بگیم جواب غلطه ...
با توجه به این که آخر سوال هم گفته به چند طریق می تونیم از 9 گوی سه گوی انتخاب کنیم ....
ولی معمولا سوال هایی که تو کنکور میاد واضح و روشنه ....
هر دو فردن
ممنون
توضیح کاملی بود
حدس میزدم اینطور باشه

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

پَ چرا کتانژانت منفیِ x =کتانژآنت X - پی ؟
ینی کتانژآنت خودش با منفیش یکی نیس؟

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
کرج
مدال المپیاد
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

اشتباه دارید می فرمایید ....
کتانژانت منفی ایکس برابر هستش با منفی کتانژانت ایکس
البته بله من هم یک اشتباه کردم....
این نکته ای که می فرمایید برای آرک کتانژانت هست که آرک کتانژانت فرد نیست .... در اصل یک تابعی هست که نه زوجه و نه فرد ....
ولی خود تابع کتانژانت فرده ....

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

اشتباه دارید می فرمایید ....
کتانژانت منفی ایکس برابر هستش با منفی کتانژانت ایکس
البته بله من هم یک اشتباه کردم....
این نکته ای که می فرمایید برای آرک کتانژانت هست که آرک کتانژانت فرد نیست .... در اصل یک تابعی هست که نه زوجه و نه فرد ....
ولی خود تابع کتانژانت فرده ....
حق با شماس!
منظورم همون آؤک کتانژآنت بوده !
پس این قضیه درست نیس ک وارونِ هر تابع فرد تابعی فرده؟

Zr74

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

سلام!
من یه سوال زیستی دارم :D
توی فصل 1 کتاب سال سوم نوشته: "لنفوسیت ها نیز مانند سایر سلول های موجود در خون، از سلول هایی به نام سلول های بنیادی در مغز استخوان منشاء می گیرند. "
بعد توی کتاب دوم تو فصل 6 نوشته: "بیشتر لنفوسیت ها به وسیله ی بافت لنفی به وجود می آیند و تعداد کمی از آن ها در مغز استخوان ساخته می شوند."
الان بالاخره لنفوسیت ها کجا ساخته میشن؟؟ بعد اونایی که توی لنف ساخته میشن دوباره میرن تو مغز استخوان بالغ میشن؟ (لنفوسیت های B منظورمه.)

با تشکر

dr.gh

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
پاسخ : شیمی کنکور(سوالات و مشکلات )

سلام..من تو رسم نمودارهای محدود کننده مشکل دارم..

میشه لطفا این مثال رو برای من توضیح بدین

در این واکنش H2+I2=2HI

در صورتی که ید محدود کننده باشد و حجم ظرف 1 لیتر باشد نمدوار مول بر لیتر بر زمان رو چه طوری رسم میکنیم؟؟

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از z@hra :
سلام!
من یه سوال زیستی دارم :D
توی فصل 1 کتاب سال سوم نوشته: "لنفوسیت ها نیز مانند سایر سلول های موجود در خون، از سلول هایی به نام سلول های بنیادی در مغز استخوان منشاء می گیرند. "
بعد توی کتاب دوم تو فصل 6 نوشته: "بیشتر لنفوسیت ها به وسیله ی بافت لنفی به وجود می آیند و تعداد کمی از آن ها در مغز استخوان ساخته می شوند."
الان بالاخره لنفوسیت ها کجا ساخته میشن؟؟ بعد اونایی که توی لنف ساخته میشن دوباره میرن تو مغز استخوان بالغ میشن؟ (لنفوسیت های B منظورمه.)

با تشکر
خب منظور این جملات زیبای کتاب :D فک کنم همون تقسیم B وT بوده که هر دو تاشون تو مغز استخوان ساخته میشن اما بلوغ T تو بافت لنفی(تیموس) انجام میگیره.

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

تو صفه 16دینی پیش

میگه چون خداوند خالق جهان است مالک ان نیز می باشد
بد این پیام ایه واقعه63و64یا ال عمران109؟

mn13

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
ش . خ
شهر
Mind ! . ! . ! .
مدال المپیاد
علمپیاد?!!!
دانشگاه
خدا داند و بس.
رشته دانشگاه
خدا داند و بس.

من تو خوندن زیست واقعا مشکل دارم! یعنی میخونم وقت میزارم روش اما سر جلسه امتحان (مث فصل 1 کدون و انتی کدون) از 20 تست فقط 13 تارو میزنم!در حالیکه دوستم که کمتر از من خونده بود 17 تارو جواب میده یعنی تو تجزیه و تحلیل سوالات مخصوصا زیست قلم چی واقعا مشکل دارم واقعا درست نمیتونم تجزیه و تحلیلشون کنم?1 دقیقه بیخود وقت میزارم در حالیکه مفهوم کلی رو میدونم ولی باز توش میمونم!نمیدونم صورت سوالا زیادی سختن یا من خیلی خنگم!
به نقل از نــــگــــ◕‿◕ـن :
منم دقیقا پارسال همین مشکل رو داشتم! // مفهوم کلی رو خورده بودم ولی زیست اولیه کانونو گرفتم حل کردم نصفش غلط بود :D کل عمر کنکورمو من گذاشتم رو زیست یعنی :)) اولا اصلا به دوستت نگاه نکن تیپ آدما فرق میکنه ! یه نکته: گاهی بهتر خوندن و دقیق تر خوندن و گیر دادن باعث میشه آدم بیشتر سر جلسه قاطی کنه ! ... شما به روند خوندنت ادامه بده منظم مطمئن باش درست میشه... در ضمن تمرینتم زیاد کن به خصوص فصل 1 پیش ... سوال زیاد حل کن تا دستت راه بیافته (;
/m\
به نقل از Pegah_A :
کانون برای سوالای فصل 1 پیش واقعا شورشو در میاره ، چه امسال چه سال های قبل اگه سوالاشو ببینید ، و اصلا ربطی به این که چقدر خوندید نداره درصدتون،بیشتر شانسیه و به طرز فکرتون در مورد سوالا بستگی داره نه اطلاعات شما ! نه فقط شما ؛ همه اینطورین ، منم خیلی خونده بودم این آزمون ولی 68% زدم .
ولی تو کنکور اینطوری نیست .
به نقل از شواليه سبز :
من ریاضیم! ولی بچه های تجربیمون میگن سوالای زیست کانون علاوه بر مسخرگی(چرت بودن) غلط هم هست توشون!!!!
به نقل از s@mba :
نخیر اصلا هم اینطور نست...زیست کانو خوبه حتی بهتر زیست گزینه 2.....
اما خدداییش به زیست گاج نمیرسه.....
اصلا سوالای زیست غلط نداره

××نگین: موضوعات مرتبط ادغام شد . با تشکر از کمک و پاسخ گویی دوستان

Pegah_A

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
دانشگاه
اراک
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از mn13 :
من تو خوندن زیست واقعا مشکل دارم! یعنی میخونم وقت میزارم روش اما سر جلسه امتحان (مث فصل 1 کدون و انتی کدون) از 20 تست فقط 13 تارو میزنم!در حالیکه دوستم که کمتر از من خونده بود 17 تارو جواب میده یعنی تو تجزیه و تحلیل سوالات مخصوصا زیست قلم چی واقعا مشکل دارم واقعا درست نمیتونم تجزیه و تحلیلشون کنم?1 دقیقه بیخود وقت میزارم در حالیکه مفهوم کلی رو میدونم ولی باز توش میمونم!نمیدونم صورت سوالا زیادی سختن یا من خیلی خنگم!
کانون برای سوالای فصل 1 پیش واقعا شورشو در میاره ، چه امسال چه سال های قبل اگه سوالاشو ببینید ، و اصلا ربطی به این که چقدر خوندید نداره درصدتون،بیشتر شانسیه و به طرز فکرتون در مورد سوالا بستگی داره نه اطلاعات شما ! نه فقط شما ؛ همه اینطورین ، منم خیلی خونده بودم این آزمون ولی 68% زدم .
ولی تو کنکور اینطوری نیست .

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

من ریاضیم! ولی بچه های تجربیمون میگن سوالای زیست کانون علاوه بر مسخرگی(چرت بودن) غلط هم هست توشون!!!!

s@mba

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دماوند

به نقل از شواليه سبز :
نخیر اصلا هم اینطور نست...زیست کانو خوبه حتی بهتر زیست گزینه 2.....
اما خدداییش به زیست گاج نمیرسه.....
اصلا سوالای زیست غلط نداره

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از s@mba :
سلام
خب ببین مثلا این تست یه ذره وقت گیره و منم واسه حلش تنها یه راه بلدم شما از چه راه دیگه ای می خوای حلش کنی؟
برای تهیه سیلیسم خالص 7/2 گرم فلز منیزیم را با 34 گرم سیلیسم تترا کلرید مایع مخلوط می کنیم اگر واکنش در طی مدت 10 ثانیه به پایان برسد و بازده درصدی واکنش 80 درصد باشد سرعت متوسط تولید سیلیسیم در این مدت چند mol /min است؟ اینم واکنشش اگه یادت رفته sicl4+ 2mg===2mgcl2+ si
0/96
1/44
1/92
0/72
جواب گزینه چهارم
/m\
به نقل از نــــگــــ◕‿◕ـن :
جرم مولی ها : si=28 mg=24 cl=35.5
اولا که دقت کنید مسئله خیلی آسون ! حالا چرا؟
اولا شما باید ببینید منیزیم محدود کننده است یا سیلیسیم تتراکلرید! 34 گرم سیلیسیم تترا کلرید در واقع میشه 0.2 مول! و 7.2 گریم منیزیم میشه 0.3 مول منیزیم! کدومش محدود کنندس؟ همونطور که پیداس منیزیم ! چون واسه 0.2 مول سیلیسیم تتراکلرید 0.4 منیزیم نیاز داریم !پس الان منیزیم کم داریم و منیزیم محدود کننده است!
این میشه عملیاتش : 0.3 ×0.5×6 ×0.8
سه دهم که مقدار منیزیمیه که استفاده شده ! یک دوم رو ضرب کردم به خاطره اینکه اگه 0.3 منیزیم استفاده شده باشه نصف این مقدار سیلیسیم مصرف شده! !!!! این مقداری که تا این جا حساب کردیم تولیدیمون تو 10 ثانیه است! حالا تو یه دقیقه رو میخوایم! پس در 6 ضرب میشه!!!!!!! و 0.8 هم به خاطر اینکه وقتی بازده 0.8 است به تبع سرعتمون هم 0.8 برابر میشه!!!!! :)

• لایک
امتیازات: s@mba

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از shnk :
تو صفه 16دینی پیش

میگه چون خداوند خالق جهان است مالک ان نیز می باشد
بد این پیام ایه واقعه63و64یا ال عمران109؟

واقعه 63،64

در ضمن فکر کنم اینجا تاپیک مشکلات درسی هست نه تجزیه و تحلیل آزمون های قلمچی ...

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

از این به بعد این جا فقط سوال بپرسید لطفا! فقط سوال درسی!! با تشکر از همکاریتون :)
سایر موارد اسپم محسوب و حذف خواهد شد

××بعضی از پست های پاسخ گویی بچه ها ادغام شد . هیچ پاسخی در این تاپیک حذف نخواهد شد :)

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

یه سوال . این چیزه هست تو زبان فارسی که نمیدونم اسمش چیه ! مثلا آسمان رو آسمان بخونیم یا آسِمان! بعد تو کتاب نوشته تلفظ دومی بهتره چون راحت تره! ولی سبطی تو کتاب زبان فارسیش جلد یک گفته نظر طراحان کنکور فرق داره . یه تست ریاضی 85 گذاشته که باید تو اون آسمان خوند تا درست شه نه آسِمان! نظر شماها چیه؟ شاید اون سال اون سوال غلط بوده! منبع کنکور مگه کتاب نیست؟؟؟؟ سبطی با تاکید فراوان چندین بار هم تکرار کرده و به صورت نکته هم اورده که تو کنکور اونجوریشو در نظر بگیرین

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از شواليه سبز :
یه سوال . این چیزه هست تو زبان فارسی که نمیدونم اسمش چیه ! مثلا آسمان رو آسمان بخونیم یا آسِمان! بعد تو کتاب نوشته تلفظ دومی بهتره چون راحت تره! ولی سبطی تو کتاب زبان فارسیش جلد یک گفته نظر طراحان کنکور فرق داره . یه تست ریاضی 85 گذاشته که باید تو اون آسمان خوند تا درست شه نه آسِمان! نظر شماها چیه؟ شاید اون سال اون سوال غلط بوده! منبع کنکور مگه کتاب نیست؟؟؟؟ سبطی با تاکید فراوان چندین بار هم تکرار کرده و به صورت نکته هم اورده که تو کنکور اونجوریشو در نظر بگیرین
اولا دیگه ایم مدلی از زبان فارسی سوال نمی دن

ثانیا اصلا این مباحث ارزش سوال دادن نداره .

اصلا نیازی نیست که اینقدر توی این مسائل غیر مهم ، ریز بشید .

هر چی کتاب درسی گفته همونه .

با یه مثال که دلیل نمیشه همه معادلات رو به هم بریزیم .

moh@m@dj

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه

اصل متن کتابه اگرم سوال اومد ملاک متن کتابه

بالا