صب بیدار میشم ..
صبونه یا میخورم یا نمیخورم ..
میشینم پای لپ تاپ ـم --> چـت و چـت و سمپـادیا و وبلاگ و . . .
میرم ناهار میخورم
میرم شام میخورم
میخوابم !
بیدار ک شدم ..
صبونه یا میخورم یا نمیخورم ..
میرم ناهار میخورم
میرم شام میخورم
میخوابم !
به تمامي دوستاني كه از پايه دوم به سوم ميرن توصيه ميكنم با اينكه تا كنكور اين آخرين تابستونيه كه ميتونيد عشق و حال كنيد ولي فيزيك 2رو در حد عالي جمع بندي كنيد به نفعتونه!چه تجربي چه رياضي!
ویولون
هیپ هاپ
زبان
یه رشته ورزشی
ادامه ی NFS Hot Pursuit & Most Wanted
فیلم فیلم فیلم فیلم و بازم فیلم B-)
رمــــــــــــــــــــــــــــان :-\
بازی قشنگ Sims و... :لایک
ومخصـــــــــــوصا :
روزی یه ساعت زبان (انگلیسی) ، دوساعت کوهنوردی با دوستام، یه ساعت فیتنس، 6 ساعت درس، چنتا آهنگ بی کلام می سازم یه چنتای دیگش رو هم که ناقصه کامل میکنم، کتابخونی رو فعلا تعطیل کردم و اطلاعاتم رو با stumbleupon افزایش میدم. دو ساعت گیتار و پیانو.
هفته ای دو روز شنا و سه روز فوتبال.
همراه با 50 درصد برنامه های بالا هم موزیک گوش میدم.
تلویزیون هفته ای دو بار (کلیک و سریال قهرمانان).
یه چنتا داستان و متن ادبی هم می نویسم البته تو سایتم.
من فک کنم یه بار گفتم شایدم نگفتم ولی بازم میگم!!!!!::::
به موقع میرم سر تمرین بسکتبالم!!
باشگاه میرم واسه فیتنس!!! B-)
کانون زبانم که همیشه هس ولی باید خوب بخونم!!! :-\
یکم از درسای اختصاصی دومو میخونم!!!!
شنا!
تنیسم میرم!!!!
یک حسی بهم دست داد بعد از خوندن پستا.....چقدر فرق دارم من با بقیه ......و اما تابستون امسال که سخت در انتظارشم......فک نمیکنم حتی لای کتابای درسیمو باز کنم البته اگه پایا قبول بشیم که باید بخونم......بعد امتحانم که تموم بشه یکی از فامیلامو بعد هفت سال خواهم دید که یک بچه جدبد هم دارن که من به جز چن تاعکس تصوری ندارم ازش....ب شدتو مشتاق دیدارم بعد دختر خالم به دنیا اومده که واسه دیدنش حتما باید چندین روزی برم تهران دیگه ........بقراره چند روزی مشهد بریم خونه مادرجونم اینا......بعد کلاس زبان مامانم تهدید کرده که تموم کنم سریع زبانمو منلم مجبورم برم.......کلاسنا تنیس یا بسکت.... بعد کلی خوش گزر نی با دوستان و دخترخاله ها....و از همه مهم تر نگه داشتن سامان(داداشم) که یکی از سخت ترین وظایفه..احتمالاکلاس سنتور یا گیتار.......کتاب داستان هم در حد لازم و نت هم به مقدار فراکان ........(من همیشه تابستونام مفیده).....غلط املایی و مشکل تایپی و اینارو نادیده بگیرید لطفا......موبایل این حرفارو نداره......ی چیز یادتون نره:تابستون کوتاهه
سلام
اگه خدا بخواد اینچنین است برنامه ما:
ماهه اول رو نرم افزار کتیا و متلب یاد بگیرم زبان انگلیسی و ... یاد بگیرم اگه وقت بشه از کتابای ترم بعد بخونم و اگر دوستان پایه باشن هفته ای یکی دوبار بریک کوهنوردی
ماهه دوم ترم تابستان گرفتم برم اونو پاس کنم و یکم کتاب بخونم با توجه به ماه رمضان گیم هم نباید فراموش بشه
ماهه سوم هفته اول امتحان ترم تابستونی رو بدم اگه خدا بخواد . . . . . . . (این قسمت را نمیگم) بیست و سوم مثل بچه های اتو کشیده برم بشینم سر کلاس(چون ترم شروع میشه)
شنا
اسکیت برد
فوتسال قطعا!
دور دور با بکس!
تفکر و برنامه ریزی برای انتقام از بعضی!
خوندن دو سه تا کتاب ک الان یه ساله میخوام بخونمشون!کاملا غیر درسی!
بهبود رابطه با مام حتی....