• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برای تابستان چه برنامه‌ای دارید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برای تابستان چه برنامه‌ای دارید؟

خب ديگه تابستون امسالم كه گذشت:)
اميدوارم رسيده باشيد به برنامه هاتون:)

خب دوباره هوا داره گرم میشه و امتحانا تموم میشه و تابستون نزدیکه ;)

برنامه‌ی امسالِ من:
کلاس شنا طبقِ روال، کلاس زبان (:/)، نِتِ عزیز و دوست داشتنی، مسافرت احتمالا، بعد اگه بزرگترا (موفّق‌آ البته) گفتن خوبه و لازمه می‌خوام یه نگاهی به اوّل دبیرستان بندازم ببینم چجوریه اوضاع، قلم‌چی، بعد یه سری برنامه‌هایی‌َم داشتم واسه 3d max بعد فهمیدم کارِ من نیس :-" و ...
کلّا قراره خوش بگذره ;;)

درس،دیگه کنکوری شدم! ;D
شبا میرم دوچرخه سواری، شاید هم بسکتبال! ;;)
میخام کلی فیلم هم ببینم اگه بشه! :-"
دیگه همینا! ;;)

برنامه دارم برم کلاس یوگا ...میتینگ تهرانم برم ...شمال وکیش هم میرم ...سفر خارج از کشور سوئد :))

برای دانشگاهم اماده میشم ;;)

توی ماه‌رمضون که قرار ه با همه‌ی پزشک‌های دنیا ملاقات داشته‌باشم ((: که مهم‌ترین‌هاش چشم‌پزشک و دندون‌پزشک ه. "-: و وضعِ هول‌ناکِ فولدرهای هاردم رو سامان ببخشم و اینفوی موسیقی‌هام رو درست کنم که بتونم با آرامشِ خیال گوش‌شون کنم :ی و استارتِ ماراتنِ ه.د خونی جهتِ جبرانِ این یک سال رو بزنم. اگه قسمت شد هم بساطِ افطاری رفتن خونه‌ی دوستان رو برقرار می‌کنیم :ی
بعدش م که اعلام نتایج و انتخاب‌رشته س؛ یه بار این بین می‌زنیم به جادّه به مقصد طالقون و ساری "-: پروسه‌ی ه.آ.م.ی.م و فرندز دیدن که توی عید هماهنگ‌ش کردیم رو عملی می‌کنیم با جمعی از دوستان. کلاه‌قرمزی‌هایی که عید ندیدیم رو هم می‌بینیم ((: و تا جایی که به مرز خفگی برسم، کتاب‌های گنده‌ای که همیشه می‌خواستم بخونم رو می‌خونم -کلیدر و جنگ‌وصلح مثلا- و همه‌ی این کتاب‌های کوچیکی که از نمایش‌گاه کتابِ پارسال و پیارسال نخونده مونده‌ن رو هم. بیست‌وهشت‌بار بیفور سان‌رایز و املی رو هم مرور می‌کنم ((: اگه دوستانِ المپیادی، قبول شدن -که می‌شن (؛؛- با اون‌ها می‌زنیم به خیابون "-: می‌ریم مدرسه به پیش‌های جدید سر می‌زنیم و برای جشن فارغ‌التحصیلی کار می‌کنیم و می‌ریم انقلاب‌بازی. می‌رم ش.ک.مرکزی که تا حالا نرفته‌م چون وقت نشده. به جبرانِ اون روزی که رفتیم «آن» و بسته بود هم می‌ریم به گند می‌کشیم‌ش ((: اتاق رو هم از هر چیزی که کوچک‌ترین ربطی به علم‌آموزی داشته‌باشه تخلیه می‌کنم. ماشینِ ژذذذّابِ بابای ح. رو هم سعی می‌کنیم لمس کنیم. ((:
آرزو بر جوانان عیب نیست به هر حال.

عاقا من جزو برنامه‌های اصلی امسال‌م اینه که برنامه نویسی یاد بگیرم قشنگ، C++ وHTML و اینا خلاصه. بعد برم ببینم این المپیاد کامپیوتر قضیه‌ش چیه و این صوبتا. ؛؛)
بعد زبان‌م هم اگه بتونم خوب بخونم و اینا خیلی خوب می‌شه. 8-^
ویترای و پتینه اینام می‌خوام کار کنم، بلکه بعد بتونم بفروشم‌شون :‌دی
شنا، و بسکت (اگه خدا بخواد) هم خواهم رفت. 8-^
خلاصه که ما یه بار اینا رو تاپیک سوم راهنمایی گفتیم یه بارم اینجا می‌گیم :‌))

خب برنامه ک زیاده!! 8-^ دوتا شو میگم اولی و اخریش! :-"
اول که مثه همیشه انواع تفریحات!با گواهینامه البته سطح تفریحات میره بالا! ;D
ودر آخر هم مثه همیشه درس خوندن و برنامه ریزی برای کنکور هزارو سیصدو نود و چهار! :-" :))

فیزیوتراپی :))
یه کلاس نقّاشی ای چیزی پیدا کنم جهت پیشگیری از عارضه های مغزی و روحیِ ناشی از کنکور. :-"
کتابخونه ام اگه کولرو بزنن استقبال می کنیم. :دی

راستش ما که از این عرصه‌ها نداریم برا خودمون برنامه داشته باشیم. ;)) ولی جاتون خالی، کنکور کلی برنامه داره واسمون. ;;) :))

Back
بالا