پاسخ : برای تابستان چه برنامهای دارید؟
توی ماهرمضون که قرار ه با همهی پزشکهای دنیا ملاقات داشتهباشم ((: که مهمترینهاش چشمپزشک و دندونپزشک ه. "-: و وضعِ هولناکِ فولدرهای هاردم رو سامان ببخشم و اینفوی موسیقیهام رو درست کنم که بتونم با آرامشِ خیال گوششون کنم :ی و استارتِ ماراتنِ ه.د خونی جهتِ جبرانِ این یک سال رو بزنم. اگه قسمت شد هم بساطِ افطاری رفتن خونهی دوستان رو برقرار میکنیم :ی
بعدش م که اعلام نتایج و انتخابرشته س؛ یه بار این بین میزنیم به جادّه به مقصد طالقون و ساری "-: پروسهی ه.آ.م.ی.م و فرندز دیدن که توی عید هماهنگش کردیم رو عملی میکنیم با جمعی از دوستان. کلاهقرمزیهایی که عید ندیدیم رو هم میبینیم ((: و تا جایی که به مرز خفگی برسم، کتابهای گندهای که همیشه میخواستم بخونم رو میخونم -کلیدر و جنگوصلح مثلا- و همهی این کتابهای کوچیکی که از نمایشگاه کتابِ پارسال و پیارسال نخونده موندهن رو هم. بیستوهشتبار بیفور سانرایز و املی رو هم مرور میکنم ((: اگه دوستانِ المپیادی، قبول شدن -که میشن (؛؛- با اونها میزنیم به خیابون "-: میریم مدرسه به پیشهای جدید سر میزنیم و برای جشن فارغالتحصیلی کار میکنیم و میریم انقلاببازی. میرم ش.ک.مرکزی که تا حالا نرفتهم چون وقت نشده. به جبرانِ اون روزی که رفتیم «آن» و بسته بود هم میریم به گند میکشیمش ((: اتاق رو هم از هر چیزی که کوچکترین ربطی به علمآموزی داشتهباشه تخلیه میکنم. ماشینِ ژذذذّابِ بابای ح. رو هم سعی میکنیم لمس کنیم. ((:
آرزو بر جوانان عیب نیست به هر حال.