اولین روز تعطیلات چطور بود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nasrin.z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nasrin.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)
اول خاطره خودم رو میگم
:) :) :) :) :)
بعد از امتحان ادبیات که به کلی گند زدم(دوستان دیدار به شهریور!!!) دست داداش کوچولوم رو گرفتم و گفتم مثه یه خواهر خوب داداشیم رو ببرم پارک.(داداشم 3سالشه)
اون روز با بروبچ دوم ریاضی قرار گذاشتیم که هممون یعنی 26 نفر بیان پارک بانوان
با خالم و داداشم رفتیم پارک آخه خالم می خواس دوستام رو ببینه تو پارک از بچه های کلاس با خودم میشدیم 6نفر (از 26نفر) آقا تیکه بود که از طرف خالم به من می رسید واقعن من رو با تیکه هاش ترور کرد.....
الآنم عکس داداشم رو میزارم تا ببینین تو پارک چیکار کرده
DSC00629.JPG

خیلی روز گرمی بود یکی از بچه های دست و دلباز مهمونمون کرد و بستنی بهمون داد که هنوز یارو از دستگاه تو نونش نذاشته بود آب شد ..

پاسخ : اولین روز تعطیلات چطور بود؟

آخرین امتحانم جغرافیا بود که تقریبا بد ندادم بعد از اون هم خانوادگی اومدن دنبالم که یه راست بریم سفر 8-^(نکه کل تابستونه ازم گرفته بودن ;D )

عزیزم هرچی کمتر بهتر مطمئن باش اگه کل بچه ها گله ای پا میشدن میومدن زیاد حال نمیکردیم!!
ما هم مثلا رفتیم پارک بانوان!!! ;)
همش اون طرف بودیم ^#^
آخه حال نمیداد!! B-) ;)
ولی خداییش با بستنی خوردنمون آبروی هرچی سمپادیه بردیم! ;))
تو پارک از رو رد بستنیامون همدیگرو پیدا میکردیم!!!! =)) =)) =))

اومدم خونه اولش احساس آزادی کردم بعدش که یم فکر کردم فهمیدم تغییر خاصی نمی بینم ! :))

مگه شماها تعطیلیدید؟؟؟؟ ما تا 31 انتحان داریم :-<

امت رو دادیم رفتیم بستنی خوردم

بعد رفتیم گیم نت 2 ساعت چه حالی داد

اومدیم بیرون دیدیم اغنا نشدیم رفتیم دو ساعت دیگه هم بازی کردیم(!)

کمی ولگردی

خونه

ناهارر(بهترین بخش)

خوااااااااااااااااااب

تا دقایقی دیگر دوستان تشریف فرما میشوند به صرف ساکرو فیفا!!

ساعت 11 تا 3 هم سالن

برا روز اول برنامه ی بدی نبود ولی بهتر میشه!

کافی شاپ (کافه مان)

کتابفروشی موردعلاقه (کتابفروشی دانشور)

و سمپادیاست که ادامه دارد

هیچ کاری نکردم به جز علافی....

افتضاح
:|
يني افتضاح ها...! گفتم الان امتحان تموم شه ديگه خلاص فقط تفريح ولي واقعاً اصلاً حس هيچي نيس.! :-"

من به همراه زينب و انسيه رفتيم حرم!و تموم مدت من غرغر مي كردم كه كاش مي رفتيم پروما!!!در كل خوب و اينا راضيم حتي!!!!! ;;)

هنوز تعطیل نشدم ببینم چه طوریه! :(( [-o< [-o<

من نمیدونم چرا اینطوریم لحظه شماری میکردم امتحان تموم شه ولی حالا که تموم شده احساس میکنم خیلی حوصلم سر رفته :-??
البته خوب از امتحان بهتره.امروز که فقط خوابیدمو فیلم دیدم تا روزای بعد ببینم چی میشه ;D :-?

هیچی بابابعد از امتحانی بسی بسیار سخت :-& تعطیل شدیم مثل بدبختهای 2عالم رفتیم خونه نشستیم برای فاینال خوندیم :((

بعد رفتیم فاینال وقت اضافه یود با فاطی آسفالت های خیابون رو خاک کردیم و در حالی که شیرکاکائو میخوردیم کلی چرت و پرت بارمون شد :-"
صبح بعدش که میشد جمعه با دوستای مامان و خاله رفتیم گردش <:-P اوووووووووووووووووووووووووووووووف که خوش گذشت

کلی هم حرفای باحال زدیم(حرفای 18+و بد بد ;))) و عکس گرفتیم! خلاصه خستگیمون به در رفت

به نقل از yesampadi :
مگه شماها تعطیلیدید؟؟؟؟ ما تا 31 انتحان داریم :-<
?????!!!!!what
:o :o :o

به نقل از ஜ...F@R!D€H...ஜ :
من به همراه زينب و انسيه رفتيم حرم!و تموم مدت من غرغر مي كردم كه كاش مي رفتيم پروما!!!در كل خوب و اينا راضيم حتي!!!!! ;;)
آره خیلی خوب بود فقط یه کم هوا گرم بود چون آفتاب وسط آسمون بود(ساعت12)!!! :o
این وسط یه سوتیم دادیم در حد المپیک این فریده تا آخرش داش میخندید هی ما رو تحقیر میکرد!!!!!! ;)

مختصر بگم:
رفتیم آیس پک، بعد کلی عکس گرفتیم بعد کلی سرِ پسره اونجا مسخره بازی دراوردیم :-" بعد میخواسیم بیایم بیرون تجربیامون ریختن بعدم که سحر یه تارف زد همه افتادیم خونشونو نیم ساعت تو حیاط بودیم اتاقشو مرتب کنه :-"

خب مث اینکه بالا بچه ها اشاراتی کردن :-"
فقط اینو بگم که عالــی بود /m\ متعــالی شود 8-^

عالـــــــــــــــــــــــی بود روز اول تعطیلات :x...کلا با بچه ها تو پارک ملت ول بودیم...خونه هم اصلا گیر ندادن =D>...یه رفیق خیلی خیلی به خودم بخور :-"هم پیدا کردم
عالی بود...
واقعا حالا میشه با خیال راحت خوابید :-"

خوب ما امروز رو باید روز عزای عمومی اعلام کنیم چون همه گریه میکردن چون آخرین روز راهنماییمون بود و همه به احتمال زیاد از هم جدا میشن و ما هم تا وقتی رسیدیم خونه و حتی تو خونه داشتیم گریه مبکردیم یعنی تو سرویس فقط 3 نفر بودیم اون دوتا ساکت بودن فقط صدای گریه ی من میومد با یکی دیگه که بعصی وقتا میگفت زهر مار همین دیگه

اولین روووووووووووووووووووز :-? :-? :-?
خواب
/m\ /m\ /m\ /m\ /m\

اوووووووووووووووووووووووووووف بازم پست اول صفحه
آواتارمو دوست داااااااااااااارم

Back
بالا