• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین روز تعطیلات چطور بود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nasrin.z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اولین روز تعطیلات چطور بود؟

هنوز تعطیل نشدم ببینم چه طوریه! :(( [-o< [-o<

من نمیدونم چرا اینطوریم لحظه شماری میکردم امتحان تموم شه ولی حالا که تموم شده احساس میکنم خیلی حوصلم سر رفته :-??
البته خوب از امتحان بهتره.امروز که فقط خوابیدمو فیلم دیدم تا روزای بعد ببینم چی میشه ;D :-?

هیچی بابابعد از امتحانی بسی بسیار سخت :-& تعطیل شدیم مثل بدبختهای 2عالم رفتیم خونه نشستیم برای فاینال خوندیم :((

بعد رفتیم فاینال وقت اضافه یود با فاطی آسفالت های خیابون رو خاک کردیم و در حالی که شیرکاکائو میخوردیم کلی چرت و پرت بارمون شد :-"
صبح بعدش که میشد جمعه با دوستای مامان و خاله رفتیم گردش <:-P اوووووووووووووووووووووووووووووووف که خوش گذشت

کلی هم حرفای باحال زدیم(حرفای 18+و بد بد ;))) و عکس گرفتیم! خلاصه خستگیمون به در رفت

به نقل از yesampadi :
مگه شماها تعطیلیدید؟؟؟؟ ما تا 31 انتحان داریم :-<
?????!!!!!what
:o :o :o

به نقل از ஜ...F@R!D€H...ஜ :
من به همراه زينب و انسيه رفتيم حرم!و تموم مدت من غرغر مي كردم كه كاش مي رفتيم پروما!!!در كل خوب و اينا راضيم حتي!!!!! ;;)
آره خیلی خوب بود فقط یه کم هوا گرم بود چون آفتاب وسط آسمون بود(ساعت12)!!! :o
این وسط یه سوتیم دادیم در حد المپیک این فریده تا آخرش داش میخندید هی ما رو تحقیر میکرد!!!!!! ;)

مختصر بگم:
رفتیم آیس پک، بعد کلی عکس گرفتیم بعد کلی سرِ پسره اونجا مسخره بازی دراوردیم :-" بعد میخواسیم بیایم بیرون تجربیامون ریختن بعدم که سحر یه تارف زد همه افتادیم خونشونو نیم ساعت تو حیاط بودیم اتاقشو مرتب کنه :-"

خب مث اینکه بالا بچه ها اشاراتی کردن :-"
فقط اینو بگم که عالــی بود /m\ متعــالی شود 8-^

عالـــــــــــــــــــــــی بود روز اول تعطیلات :x...کلا با بچه ها تو پارک ملت ول بودیم...خونه هم اصلا گیر ندادن =D>...یه رفیق خیلی خیلی به خودم بخور :-"هم پیدا کردم
عالی بود...
واقعا حالا میشه با خیال راحت خوابید :-"

خوب ما امروز رو باید روز عزای عمومی اعلام کنیم چون همه گریه میکردن چون آخرین روز راهنماییمون بود و همه به احتمال زیاد از هم جدا میشن و ما هم تا وقتی رسیدیم خونه و حتی تو خونه داشتیم گریه مبکردیم یعنی تو سرویس فقط 3 نفر بودیم اون دوتا ساکت بودن فقط صدای گریه ی من میومد با یکی دیگه که بعصی وقتا میگفت زهر مار همین دیگه

اولین روووووووووووووووووووز :-? :-? :-?
خواب
/m\ /m\ /m\ /m\ /m\

اوووووووووووووووووووووووووووف بازم پست اول صفحه
آواتارمو دوست داااااااااااااارم

Back
بالا