mahdad
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")
پاسخ : خارج گردی ۳- مقصد فرانسه!
خُب دوستان از پاریس گفتند من از جایی بگم که یه بهشتِ،بهشت واقعی.
من می خوام از شهر نه چندان بزرگ ولی پر اهمیتgrasseفرانسه بگم،شهری که به پایتخت عطر جهان معروفه(la capitale mondiale des parfums).
من بیشتر از اینکه از مارسی و پاریس خوشم بیاد از این شهر خوشم میاد.
می تونم بگم مردمش طرز برخودشون خیلی با شهر های بزرگی مثل پاریس یا مارسی فرق داره.
توی این شهر بوی گل های واقعی رو میشه حس کرد،گلهایی که از لحاظ مساحت زیر کشت تقریبا 98%کل شهر رو تصاحب کرده اند.
وقتی صبح(خصوصا صبح زود)از خواب بلند میشی بی اختیار لبخند میزنی.
بوی انواع اسانس های طبیعی و غیرطبیعی توی فضا پیچیده،مردم این منطقه اینقدر خوش اخلاق هستند که فقط کافیست تا بفهمند که شما به طبیعت و گل ها علاقه دارین وبا اخلاقشون آشنا باشید.اونوقت هستش که در های مزارع اختصاصی شرکت های بزرگی چون شانل،پولو،کلوین کلین و...به روی شما باز خواهد شد. 
ولی یک اخطار که اگر توجه نکنین باعث میشه که خاطرات خوشتون توی این شهر رویایی به یکباره فرو بریزه و ازبین بره.حواستون به سگ ها باشه و هیچوقت به حرف های بعضی صاحبان زمین مبتنی بر اجازه ی ورود به اخل باغ را داشت توجه نکنید.چون قطعا همیشه 2-3قلاده سگ توی هر باغ هست.و حتما با صاحب باغ به داخل بروید تا خودشان به آنها تذکر بدهند یا همراهتان بیایند.
من به همین دلیل دیگه به این شهر نرفتم و نمی رَم چون باعث شد قشنگ ترین عکس ها و همچنین دوربین عکاسیم از بین بره.بله درسته همه ی اونها،وقیت که من 2تا بولداگ رد دیدم که در حال دویدن به سمت من هستند منم تصمیم به فرار گرفتم ولی غافل از اینکه آبپاش های باغ دقیقا در همان حال یعنی راس ساعت7:45"صبه به مدت 10 دقیقه فعال میشوند.در حال فرار بودم که ناگهان قطرات آب رو عینک وصورت من ریخت و دید خود را از دست دادم و با برخورد پام به یک ابپاش فلزی به زمین افتادم و در سراشیبی کنار باغ افتاده و غلط خورانبه درون جوی آبی در پایین تپه رفتی که باعث شد تمامی عکس های موجود در رَم دوربین ونیز خود دوربین از بین بروند.
بگذریم...
اگر خواستید خرید کنید،حتما پنیر های اصل گاو خندان را بخورید چون مزه ی آنها تومنی دوهزار(خیلی)با پنیر های همین برند در پاریس تفاوت داره.
اگر خواستید برید سعی کنید توی اوایل آگوست برین که فستیوالjasmine flowerرو ببینید با اینکه بعضی جاهاش نکته داره(باید می گفتم تا یه وقتی نرید اونجا و اونجا نکته زده بشید :-[
) ولی خیلی باحاله.
راستی یادم رفت که بگم حتما از مزرعه ی معروف به شماره 8 یاMolinardدیدن کنید وسری به رستوران وکافی شاب کناریش(اسمشُ یادم نمیاد)Chez Doudouبزنید که غذاهای دریایش و همچنین موکا و کورتادو هاش عالی هستن.
لینک رستوران:
http://www.restaurant-chez-doudou.com
خُب دوستان از پاریس گفتند من از جایی بگم که یه بهشتِ،بهشت واقعی.
من می خوام از شهر نه چندان بزرگ ولی پر اهمیتgrasseفرانسه بگم،شهری که به پایتخت عطر جهان معروفه(la capitale mondiale des parfums).

من بیشتر از اینکه از مارسی و پاریس خوشم بیاد از این شهر خوشم میاد.
می تونم بگم مردمش طرز برخودشون خیلی با شهر های بزرگی مثل پاریس یا مارسی فرق داره.

توی این شهر بوی گل های واقعی رو میشه حس کرد،گلهایی که از لحاظ مساحت زیر کشت تقریبا 98%کل شهر رو تصاحب کرده اند.
وقتی صبح(خصوصا صبح زود)از خواب بلند میشی بی اختیار لبخند میزنی.
بوی انواع اسانس های طبیعی و غیرطبیعی توی فضا پیچیده،مردم این منطقه اینقدر خوش اخلاق هستند که فقط کافیست تا بفهمند که شما به طبیعت و گل ها علاقه دارین وبا اخلاقشون آشنا باشید.اونوقت هستش که در های مزارع اختصاصی شرکت های بزرگی چون شانل،پولو،کلوین کلین و...به روی شما باز خواهد شد. 
ولی یک اخطار که اگر توجه نکنین باعث میشه که خاطرات خوشتون توی این شهر رویایی به یکباره فرو بریزه و ازبین بره.حواستون به سگ ها باشه و هیچوقت به حرف های بعضی صاحبان زمین مبتنی بر اجازه ی ورود به اخل باغ را داشت توجه نکنید.چون قطعا همیشه 2-3قلاده سگ توی هر باغ هست.و حتما با صاحب باغ به داخل بروید تا خودشان به آنها تذکر بدهند یا همراهتان بیایند.
من به همین دلیل دیگه به این شهر نرفتم و نمی رَم چون باعث شد قشنگ ترین عکس ها و همچنین دوربین عکاسیم از بین بره.بله درسته همه ی اونها،وقیت که من 2تا بولداگ رد دیدم که در حال دویدن به سمت من هستند منم تصمیم به فرار گرفتم ولی غافل از اینکه آبپاش های باغ دقیقا در همان حال یعنی راس ساعت7:45"صبه به مدت 10 دقیقه فعال میشوند.در حال فرار بودم که ناگهان قطرات آب رو عینک وصورت من ریخت و دید خود را از دست دادم و با برخورد پام به یک ابپاش فلزی به زمین افتادم و در سراشیبی کنار باغ افتاده و غلط خورانبه درون جوی آبی در پایین تپه رفتی که باعث شد تمامی عکس های موجود در رَم دوربین ونیز خود دوربین از بین بروند.
بگذریم...
اگر خواستید خرید کنید،حتما پنیر های اصل گاو خندان را بخورید چون مزه ی آنها تومنی دوهزار(خیلی)با پنیر های همین برند در پاریس تفاوت داره.
اگر خواستید برید سعی کنید توی اوایل آگوست برین که فستیوالjasmine flowerرو ببینید با اینکه بعضی جاهاش نکته داره(باید می گفتم تا یه وقتی نرید اونجا و اونجا نکته زده بشید :-[
) ولی خیلی باحاله.راستی یادم رفت که بگم حتما از مزرعه ی معروف به شماره 8 یاMolinardدیدن کنید وسری به رستوران وکافی شاب کناریش(اسمشُ یادم نمیاد)Chez Doudouبزنید که غذاهای دریایش و همچنین موکا و کورتادو هاش عالی هستن.
لینک رستوران:
http://www.restaurant-chez-doudou.com

.پیاده روی تو این شهر خیلی لذت بخشه، حتما با کتونی برید پس و متروهاشم اکثر خطاش بوی تعفن میده
آمادگی داشته باشید که تو ذوقتون نخوره. بعد اون (Sacré-Coeur) به نظر من زیباترین قسمت پاریس بود، نه خود کلیساش،فضای بیرونش خیلی زیبا و باصفا بود همچین.اطرافشو بگردین حتما به سمت moulin rouge.به نظرم پاریس اصیل اون جاس

و رنگاشم خیلی عجیه ینی یه جور خاصصیه :) نرماندیnormandy هم که فوق العاده است توی etretat هم که یک روستای بزرگه شمال فرانسه س هم خونه ها و زندان های قشنگی هست به علاوه ساحلی داره که یه سری صخره داره که وسطش سوراخه !و خیلی قشنگه و بومی های اونجا بهشون می گن چشم دریا خلاصش فوق العاده س :) :) :)

) کلا سر گیجه تا وقتی شب رو بخوابید! X-( هواپیما ، خط EASY JET خیلی ارزون و خوب (اگه از قبل بگیرید در حد زیر ۵۰ دلار برای هر نفر پاریس تا مقصد ها معروف جنوب فرانسه رو میره هواپیما هاشم بوئینگ هستند به نظرم ، کلا توصیه اکید میشه این روش.