سوالات متداول

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : سوالات متداول

71 تا 80 هم من میزارم

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

81 تا 90 هم با من

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

سوال : چطوري ميتونم مخفي بشم و بقيه کاربرا منو نبينن؟

پاسخ : به اين آدرس بريد و گزينه ي مورد غيرفعال کنيد : مشخصات => تنظيمات حساب کاربري => آيا آنلاين بودن شما براي سايرين نمايش داده شود؟

سوال : از کجا ميشه پاسخ سريع رو فعال کرد تا هميشه تَب ـش باز باشه؟

پاسخ : مشخصات => تنظيمات عمومي انجمن ها => نمايش فرم پاسخ سريع در انتهاي صفحات: = "نمايش بده اما به صورت پيشفرض باز باشد"

سوال: لیست دوستان چه فایده ای داره؟

پاسخ: اسامی دوستانتون در لیست افراد آنلاین BOLD نشون داده میشه و شما میتونید اگه کارشون داشتید راحت تر پیداشون کنید.

واسه ویرایش پست هم سوال پرسیده بودن ولی خب الان نمیدونم دقیقا تا کی میشه ویرایش کرد پستُ، اتفاق افتاده پست های چند ماه پیشمم ویرایش کردم :D :-??

+ به شخصه معتقدم اگه علی سینا و سبحان تو تاپیک سوالات و مشکلات پست نمیدادن بالغ بر 30، 40 صفحه کم میشد از این تاپیک :D :-"

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی
معتقد نباشى بهتره من سوالاتم کاربرديه :-"

مشکل دارین اصلا پاکشون کنید :)

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

سوالای 71 تا 80(سوالا کم بودن بیشتر بحث بود!):

چجوری میتونم یک اسمی رو به همراه لینک قرار بدم؟

اول یکبار روی
url.gif
کلیک کنید تا کُد URL نوشته بشه:

کد:
[url][/url]

بعد به این صورت لینک و متن دلخواهتون رو درون کُد قرار بدین:

کد:
[url=www.test.com]متن مورد نظر[/url]

نکته ی المپیادی: همیشه اول "=" رو بذارید و لینک مورد نظرتون رو مقابلش کپی کنین، بعد متن رو بین دو تا کروشه بنویسین. اگر ترتیب رو تغییر بدید، به دلایل نامعلوم، حتماً 1 مشکلی پیش میاد! :D

چجوری میشه اکانتمو جذف کنم؟

حذف اکانت نداریم. چون موقع حذف اکانت امکان حذف تمام ارسال ها هم وجود داره این گزینه برای هیچ کس فعال نیست. اگر شما ارسال هاتون رو حذف کنید بحث‌ها ناقص میشن و حتی ممکنه برخی تاپیک‌ها هم حذف بشن. منطقی نیست اجازه بدیم کسی اکانتش رو حذف بکنه.

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

اینم 81 تا 90

- چرا وقتی میزنم آدرس ایمیل مخفی شه مخفی نمیشه؟ خودم هنوز میتونم ببینمش یعنی بقیه هم میتونن ببینن؟
نه،مخفی میشه فقط خودتون میبینین

- می شه بانگ رو از پایین پروفایل برداشت؟
بله مشخصات -> تنظیمات -> پروفایل
بعد برید چک باکس Disable Profile Statuses? رو علامت بزنید :D

- اگه کسی هی پستای ما رو دیسلایک کرد چی کار می تونیم بکنیم؟
اگه همه پستا رو دیسلایک می کنه ها! نه این که مثلا تو یه بحثی نظرات مخالفی دارید، بعد برای مخالفت با نظر شما دیسلایک میده
ولی اگه به پستای غیر مرتبط (مثلا یه جا بازارچه، یه جا تاریخ، یه جا انتقادات و پیشنهادات، یه جا گفت و شنود و...) منفی میده گزارش کنید تا مدیرا رسیدگی کنن

- چرا وقتی پ.خ جدید میاد و ازمون می پرسه که می خواین تو یه صفجه ی جدید بازش کنم براتون گزینه ی "آره" رو که می زنی کلا نمی یاره؟
راه حلت اینه:
Block pop-up windows
تیک این قسمت رو برای مرورگرت بردار تا وقتی میری آره برات یه new tab باز کنه و نشونت بده

- این بیشترین میزان آنلاین فقط کاربرای سایته یا مهمانها هم هستن؟
کلا همه با همه دیه مهمان و کاربر

- این علامته که برای آی دی یاهوئه چرا برای بعضیا زرد و روشنه ولی بقیه رو آف نشون میده؟من الان آنم ولی اینجا خاکستریه.
yahoo.com@ نباید بذاری آخرش :D

-از سمپادیا برامون ایمیل اومده که خواستم رمز عبورو عوض کنم ولی من نخواسته بودم این ینی چی؟
ینی این که یکی سعی کرده رمزتونو عوض کنه و اذیتتون کنه کار سختیم نیس کار هر کسی می تونه باشه. اگه تکرار شد به یکی گزارش بدید می تونن آی پی شو بفهمن

- اگه به اشباه تو یه تاپیکی پست دادیم و دیگه نمی خوایم توی نموضوعات به روز شده هایمان ببینیم چه کار کنیم؟
میتونین برین از تنظیمات عمومی انجمن ها اون انجمن هایی رو که نمیخواین پستای جدیدش براتون بیاد رو ایگنور کنین البته این طوری کل انجمن نمی یاد دیگه ولی فقط چند تاپیک امکانش نیست

- آقا چرا فارسی مینویسیم دو نقطه دی ، اسمایلیشو نشون میده؟ چرا واسه بقیه اینجوری نیس؟ مثلن :او؟
برای اینکه کاربرد زیادی داره برای راحتی کاربران این کد اضافه شده تا راحت بتونن ازش استفاده کنند.

- من خیلی وختا که میخوام پروفایلمُ باز کنم مینویسه "کاربر مورد نظر شما وجود ندارد" :س چرا؟
وقتایی که مدت حضورت تو سایت تموم شده باشه (یعنی مثلا ورودت برای 120 دقیقه بوده بعد 120 دقیقه که بطور خودکار خارج شدی) وقتی لینک پروفایلتو بزنی مینویسه کاربر مورد نظر وجود ندارد

- وقتی کسی رو تو لیست دوستانمون/نا دیده گرفتنامون اد میکنیم، اینا چه کاربردی دارند؟
دوستا اون پايين اسمشون بولد ميشه، ناديده گرفته ها رم ميشه تنظيم كني ازشون پ.خ نگيرى و اينا!

- چرا من در قسمت پیام خصوصی،"ارسال شده ها " ندارم؟؟؟(خالیه) میشه فعالش کرد ؟؟؟
یا باید هر دفه که میخواین پ.خ بفرستین از پایین تیک بزنین که توی صندوق ارسال شده ها بره یام از توی تنظیمات پیغام خصوصی درستش کنین
مشخصات => تنظیمات پیغام خصوصی => همیشه یک کپی از موضوع های ارسالی را در لیست ارسال شده ها ذخیره کن

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

51تا 60!

پرسش1:چیکار کنم وقتی پ.خ دارم از سمپادیا برام ایمیل نیاد؟!

پاسخ:باید بری قسمت مشخصات=>تنظیمات=>تنظیمات پیغام خصوصی،بعدش اونجا اون قسمتی که نوشته هنگام دریافت پ.خ از طریق ایمیل به من خبر بده باید بزنی هرگز.

پرسش2:چطور میتونم نام کاربریمو تغییر بدم؟

پاسخ:نام کاربری رو شما نمیتونی تغییر بدی،باید به مدیر کل بگی!اما اگه منظورتون نامِ،میتونی از این قسمت تغییرش بدی.

پرسش3:از کجا میشه فهمید چندمین کاربری هستیم که ثبت نام کردیم؟!

پاسخ:از شماره ی کاربری(که البته به خاطر یوزرای حذف شده دقیق نیست)

پرسش4:نشان ها برای همیشه هستن؟

پاسخ:نه مدت زمان باقی موندنشون محدوده!(درضمن یه نشان فقط جهت تشویقِ،همکار مدیریت هم همینطور!به امکاناتی دسترسی ندارن.)

پرسش5:جای کاراکترام به هم ریخته ،به جای ستاره هامم اسمایلیه!مشکل چیه؟!

پاسخ:مشکل از مرورگرته،اگه سافاری هستش باید هیستوریتو پاک کنی.

پرسش6:کسایی که خاک انجمن خورده شدن یا درجه های بالا دارن به امکانات خاصی دسترسی دارن؟

پاسخ:نه،اونام مثل بقیه ی کاربرا!همه دسترسیشون یکیه.

پرسش7:مدیرا چجوری انتخاب میشن؟!

پاسخ:هر کی بخواد مدیر بشه باید توی بخش مدیر گزینی دوره ای اعلام آمادگی کنه تا مدیرا پیشنهادش رو بررسی کنن!

پرسش8:چن نفر با هم میتونن یه اکانت داشته باشن؟

پاسخ:این کار فعلا از نظر قانونی مشکلی نداره،ولی بهتره هرکی یه اکانت جدا داشته باشه!

باتشکر :D
تموم شد! ;;)

[sub][sub][sub]فقط یه سری بحثای بیخود بود که لازم نبود،بایه سری سوال تکراری و یه گروه از سوالام بود راجع به کاراکتر بانگ و اینا که الان حل شده![/sub][/sub][/sub]

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

ممنون از همگی ... :D
فقط اون تاپیک یه خورده داره وحشتناک میشه ... :))
کاربر جدید بره توش میترسه به گمونم ... :-" :D

حالا ... باید یه خورده شاخه بندی هاش و اینا رو ریز تر کنیم و منظم ترش کنیم ... :D

برای شاخه بندی هم پیشنهادی داشتین بگین ! :D

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

شاخه بندیش کنین :D :-" ( از پ.خ اشاره میکنن از کجا فهمیدی؟ :D )

مثلا سوالات مربوط به پ.خ جدا بشه ! همچنین سوالات مربوط به پروفایل و بانگ !

یه بخش هم متفرقه مثلا توش سوالات مربوط به درجه کاربری و مدیر انجمن شدن و ...

اصلا دسته بندی خودت که بهتره ... ! ( توی تاپیک )

+
من جواب ها رو نمیبینم :-"
لینک میکنی بعدا؟ :-?

ویرایش :
در جواب به پست پایینی نیما : چه قد بیکاری :D ( منم بیکارم کمک خواستی در خدمتم ! )

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اون دسته ی بندی خودم هم باز باید یه خورده ریز تر بشه ... مثلا باز سوالات مربوط به مسائل فنی خودش به چند تا زیر شاخه تقسیم بشه که راحت تر باشه پیدا کردن سوال مورد نظر ! :D

آره ! جواب ها رو توی همون تاپیک تو پست های جداگانه بعدش میدم و بعد سوال رو به اون پستی که مرتبط با جواب اون سوال هست لینک میکنم ! :D

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

من دارم شرو میکنم به استخراج سوالات :D

:: میگم یه چیزی ... نمیدونم مطرح کردید یا نه ! :D این تاپیک رو آخر سر مرتب کنید ، پستای هماهنگی و اینا رو حذف کنید ، سوالات و پاسخ ها رو تر و تمیز کنید :D بعد زیر هدر ، کنار اون راهنمایی مثلا ، لینک پرسش های متداول رو بدید :-?

@فاطمه : واقعا !؟ :-" نمیدونستم خو :-< :-"

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از Ham!D ShojaE :
من دارم شرو میکنم به استخراج سوالات :D

:: میگم یه چیزی ... نمیدونم مطرح کردید یا نه ! :D این تاپیک رو آخر سر مرتب کنید ، پستای هماهنگی و اینا رو حذف کنید ، سوالات و پاسخ ها رو تر و تمیز کنید :D بعد زیر هدر ، کنار اون راهنمایی مثلا ، لینک پرسش های متداول رو بدید :-?
مطرح کردن :-"

ویرایش : @حمید : جون ِ تو :-"

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

نمونه سوالات امتحانی صفحات 61 تا 70 :D
[ دیگه هر کدوم تکراریه ببخشید دیگه ! حس شیرازیت نذاشت سوال و جوابای قبلی رو کامل بخونم :D ]

:: آقا وردارین تو هدر با سایز 72 و رنگ قرمز بنویسید : اگرباکس بانگ ها رو ندارید به مشخصات > پروفایل > تیک disable profile status رو بردارید ! دقیقا تو هر 2 صفحه یه بار پرسیده شده :))

:: اگه میبینید سوالا کمن ، به خاطر اینه که تو اون صفحات همش بحث بود پیرامون قضایای مدیرای جدید و اینا ! عملا از صفحه 64 تا 70 سوال نداشتیم ! :D

1- علت قفل شدن تاپیک ها چیه !؟ چرا از همون اول پاک نمیشن ؟!

پاسخ : با سلام :D معمولا تاپیک های تکراری یا بی محتوا و یا نا مربوط قفل میشن و معمولا قبلش دلیلش ذکر میشه . دلیل حذف نشدن تاپیک اینه که اگه اعتراضی داشتید ، وقتی داشته باشید تا با مدیر انجمن مطرح کنید !

2- وقتی میخوام یه صفحه از سایت رو باز کنم ، ارور Internal server error 500 رو مشاهده میکنم ، مشکل از کجاست !؟

پاسخ : به خاطر ترافیک بالای بازدید ها ، ممکنه سرور پاسخگو نباشه و این ارور مشاهده بشه ، با چند ثانیه صبر و سپس رفرش صفحه ، مشکل حل میشه .

3- چرا لیست پیغام خصوصی های " ارسالی " خالیه و پ.خ هایی که میفرستم ذخیره نمیشه ؟!

پاسخ : مشخصات > تنظیمات پیغام خصوصی > همیشه یک کپی از موضوع های ارسالی را در لیست ارسال شده ها ذخیره کن.

4- در قسمت " ورود " ؛ نام كاربري رو كه مينويسم ميگه موجود نميباشد... درصورتي كه از تاپيك هام اسم كاربري ام رو كپي پيست ميكنم...

پاسخ : خب شما باید نام کاربری رو وارد بکنی نه نام رو. اینی که توی ارسالها هست که نام کاربری نیست لزوما. نام کاربری اونیه که موقع ثبت نام وارد کردی .

با تشکر ، اپراتور 10738 امیدوار است پاسخ خودتان را گرفته باشید :D

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

91 تا 100 هم تا فردا میزارم!

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

101 تا آخر رو هم ميذارم تو همين پست .

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

چرا آرم کنار سایت گاهی تغییر میکنه و همیشه ثابت نیست؟

+اون قسمت لوگوی سایت که برای بعضی مناسبت های خاص مدیران لوگوی مناسب رو قرار میدن.

چرا در صورت عضویت من در بیشتر از دو تا گروه همه ی گروه ها در زیر نام کاربریم نمایش داده نمیشوند؟

+دو نوع گروه داریم. اولیه و ثانویه. اگر کسی گروه اولیه ش قبلا تعیین شده باشه گروه های ثانویه که عضو میشه نشون داده نمیشه و فقط عضویت در دو تا گروه نشان داده میشوند.

چجوری میتونم حجم عکسی رو کم کنم یا عکس رو ریسایز کنم؟

+ بعضی سایت ها خودشون عمل ریسایز رو انجام میدن، همچنین از طریق فوتوشاپ یا پینت(نوار بالا گزینه ریسایز یا crtl+w) هم میتونین عمل تغییر سایز رو انجام بدید.

×سوالای تکراری رو تا جایی که تونستم حذف کردم :D×

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

بچ ها لطفا دوباره این تاپیک رو نگاه کنین .
سعی کردم یه خورده شاخه بندی هاش رو بیشتر کنم تا منظم تر بشه . :D
برای شاخه هاش نظر بدین لطفا بازم ! هیچ ایده ای ندارم ! :D

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظر من از شاخه سوالات کلی یه شاخه دیگه بذار مثلاً تنظیمات یا تنظیمات پروفایل یا همچین چیزی.

بعد سوالایی مثل "چطوري ميتونم مخفي بشم تا بقيه کاربرا منو نبينن؟ " ، "چرا وقتی میزنم آدرس ایمیل مخفی شه مخفی نمیشه و بازم میتونم ببینمش ؟ " ، "چه طوری میتونم نام کاربریم رو تغییر بدم ؟ " رو بذار توی اون شاخه.

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

صفحات 101-107 هم عملا سوالی نداشت ! [ نمیدونم چرا صفحه هایی که به من میرسه همش چته ! :D ]

1- چرا توی این سایت امکان حذف کردن پست هاlمون توسط خودمون وجود نداره ؟

پاسخ : اگه این امکان وجود داشته باشه توی سایت یه سری بی نظمی به وجود میاد ، وقتی شخص پست های خودش رو بتونه پاک کنه ، ممکنه بحث ها ناقص بشن و ... .

2- اگه یه پستمون به اشتباه حذف شده باشه باید چیکار کنیم ؟!

پاسخ : خیلی کم پیش میاد که پست ها به اشتباه پاک بشن ، ولی در صورتی که پستتون اشتباها حذف شده میتونید اول با مدیر اون انجمن هماهنگ کنید و بعد به یکی از مدیرای اجرائی و یا کل بگید که از سطل آشغال برش گردونن .

3- چیکار کنم که کسی نتونه بم پ.خ بفرسته ؟!

پاسخ : مشخصات -> تنظيمات -> تنظيمات پ.خ -> دریافت پیغام خصوصی از : فقط مديران .

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

11 تا 20

چرا بعضی از امکانات سایت مثه دکمه های بالای سایت ( پروفایل ، خروج و .... ) یا اسکرول قسمت پاسخ برای من کار نمیکنه ؟

شما احتمالا از مرورگر های قدیمی ای مثل Internet Explorer 7 استفاده میکنید . برای استفاده از تمام امکانات سیات مرورگر خود رو ارتقا دهید . سایت با مرورگر هایی مثل گوگل کروم ، سافاری و اپرا هیچ مشکلی ندارد.

چرا تو قسمت نمایش امتیاز دهندگان ، در حالی که یکی به من مثبت داده جلوی اسمش علامت منفی قرار داره ؟

چون بعضی نام کاربری ها فارسی و بعضی ها انگلیسی است تو سایت این مشکل پیش میاد . به طور مثال ممکنه امتیاز ها به شکل زیر به نمایش در بیاد :
13412924841.jpg

در حالی که در واقع به شکل زیر است :
13412924842.jpg

بهتر است برای مشاهده امتیاز های هر پست خود روی دکمه
gpbp_voterslist.gif
در کنار امتیاز هر پست کلیک کنید .

تو قسمت کاربران آنلاین که نوشته مثلاً "1 دوست و 3 مخفی"،3مخفی یعنی چه؟

یعنی 1 نفر از دوستاتون آنن + 3 نفر از کلّ کاربرا مخفین !

من نمیتونم تو قسمت مشخصات > تنظیمات حساب کاربری تغییری ایجاد کنم . پیغامی که میده اینه :
برای ذخیره تغییرات در این قسمت باید رمز عبور جاری را وارد نمایید
رمز عبور جاری چیه ؟

در قسمت پایین همون صفحه فیلد رمز هست که باید برای ذخیره شدن تغییرات رمز فعلی اکانت خود را در آن وارد کنید .

من الان یه هفته است که دارم از تاپیک X به صورت ایمیل پیغام میگرم . یعنی بعضی پستا لینکش با ایمیل واسم فرستاده میشه . چه مشکلی وجود داره ؟

بالای اولین پست و پایین آخرین پست (سمت چپ) توی هر صفحه از هر تاپیک دکمه ای وجود دارد به نام "باخبرسازی" که احتمالا شما آن را انتخاب کرده اید . از اینجا میتوانید تاپیک هایی که در آن مشترک شده اید را ویرایش کنید .

چرا بعضی جاها پستو که ارسال می کنم بعدش صفحه انجمنو نشون میده ولی بعضی جاها صفحه همون تاپیک؟

اگر از قسمت پاسخ سریع استفاده کنید ، بعد از ارسال وارد صفحه انجمن میشوید . اگر از دکمه پاسخ (
13412926141.jpg
) استفده کنید و
13412924843.jpg
را تیک زده باشید به موضوع بر میگردید .

چرا امکان ویرایش پست های قبلی بعد از گذشت یه مدتی وجود نداره؟

ادمینا میگن تجربه دارن که اگه ویرایش پست برای همیشه باز باشه بعد از مدتی یوزرا پستاشونو خالی می کنن!

اگه کسی از سمپاد نباشه و بیاد عضو شه چی میشه؟

بعده یه مدت تو فروم معلوم میشه که سمپادی نیست ، اکانت پاک میشه .

با توجه به این که من تازگی ها عضو شده ام یک سوال دارم: چگونه میتوان به یک متن یا یک فرد امتیاز داد؟

این امکان واسه کاربرای تازه وارد وجود نداره و باید فک کنم حداقل یه ستاره بگیری تا بتونی امتیاز بدی.

چرا گاهی اوقات که تو سایت نیستم ، دوستانم من رو آنلاین میبینن ؟

مدت آنلاین نشون دادن کاربرا در سمپادیا 180 دقیقه هست، یعنی از لحظه ای که شما هیچ فعالیتی انجام ندید توی سمپادیا (مثلا خاموش کنید ) تا 180 دقیقه بعد آنلاین نشون داده میشید، مگر این که موقع خارج شدن دکمه "خروج" رو بزنید.

امکان ایگنور کردن ( نادیده گرفتن ) یه کاربر وجود داره؟

بله ، به مسیر "مشخصات > منو های سمت راست ، لیست دوستان و نادیده گرفتن ها > ویرایش لیست نادیده گرفتن ها" بروید ، نام کاربر مورد نظر را نوشته و به لیست اضافه کنید .

چرا امکان حذف پست های خودم وجود نداره ؟

حذف پست باعث میشه بحث ها ناقص بشن. به بحث ها لطمه میزنه !

#S-:

بالا