پاسخ : سوالات متداول
اینم 81 تا 90
- چرا وقتی میزنم آدرس ایمیل مخفی شه مخفی نمیشه؟ خودم هنوز میتونم ببینمش یعنی بقیه هم میتونن ببینن؟
نه،مخفی میشه فقط خودتون میبینین
- می شه بانگ رو از پایین پروفایل برداشت؟
بله مشخصات -> تنظیمات -> پروفایل
بعد برید چک باکس Disable Profile Statuses? رو علامت بزنید
- اگه کسی هی پستای ما رو دیسلایک کرد چی کار می تونیم بکنیم؟
اگه همه پستا رو دیسلایک می کنه ها! نه این که مثلا تو یه بحثی نظرات مخالفی دارید، بعد برای مخالفت با نظر شما دیسلایک میده
ولی اگه به پستای غیر مرتبط (مثلا یه جا بازارچه، یه جا تاریخ، یه جا انتقادات و پیشنهادات، یه جا گفت و شنود و...) منفی میده گزارش کنید تا مدیرا رسیدگی کنن
- چرا وقتی پ.خ جدید میاد و ازمون می پرسه که می خواین تو یه صفجه ی جدید بازش کنم براتون گزینه ی "آره" رو که می زنی کلا نمی یاره؟
راه حلت اینه:
Block pop-up windows
تیک این قسمت رو برای مرورگرت بردار تا وقتی میری آره برات یه new tab باز کنه و نشونت بده
- این بیشترین میزان آنلاین فقط کاربرای سایته یا مهمانها هم هستن؟
کلا همه با همه دیه مهمان و کاربر
- این علامته که برای آی دی یاهوئه چرا برای بعضیا زرد و روشنه ولی بقیه رو آف نشون میده؟من الان آنم ولی اینجا خاکستریه.
yahoo.com@ نباید بذاری آخرش
-از سمپادیا برامون ایمیل اومده که خواستم رمز عبورو عوض کنم ولی من نخواسته بودم این ینی چی؟
ینی این که یکی سعی کرده رمزتونو عوض کنه و اذیتتون کنه کار سختیم نیس کار هر کسی می تونه باشه. اگه تکرار شد به یکی گزارش بدید می تونن آی پی شو بفهمن
- اگه به اشباه تو یه تاپیکی پست دادیم و دیگه نمی خوایم توی نموضوعات به روز شده هایمان ببینیم چه کار کنیم؟
میتونین برین از تنظیمات عمومی انجمن ها اون انجمن هایی رو که نمیخواین پستای جدیدش براتون بیاد رو ایگنور کنین البته این طوری کل انجمن نمی یاد دیگه ولی فقط چند تاپیک امکانش نیست
- آقا چرا فارسی مینویسیم دو نقطه دی ، اسمایلیشو نشون میده؟ چرا واسه بقیه اینجوری نیس؟ مثلن :او؟
برای اینکه کاربرد زیادی داره برای راحتی کاربران این کد اضافه شده تا راحت بتونن ازش استفاده کنند.
- من خیلی وختا که میخوام پروفایلمُ باز کنم مینویسه "کاربر مورد نظر شما وجود ندارد" :س چرا؟
وقتایی که مدت حضورت تو سایت تموم شده باشه (یعنی مثلا ورودت برای 120 دقیقه بوده بعد 120 دقیقه که بطور خودکار خارج شدی) وقتی لینک پروفایلتو بزنی مینویسه کاربر مورد نظر وجود ندارد
- وقتی کسی رو تو لیست دوستانمون/نا دیده گرفتنامون اد میکنیم، اینا چه کاربردی دارند؟
دوستا اون پايين اسمشون بولد ميشه، ناديده گرفته ها رم ميشه تنظيم كني ازشون پ.خ نگيرى و اينا!
- چرا من در قسمت پیام خصوصی،"ارسال شده ها " ندارم؟؟؟(خالیه) میشه فعالش کرد ؟؟؟
یا باید هر دفه که میخواین پ.خ بفرستین از پایین تیک بزنین که توی صندوق ارسال شده ها بره یام از توی تنظیمات پیغام خصوصی درستش کنین
مشخصات => تنظیمات پیغام خصوصی => همیشه یک کپی از موضوع های ارسالی را در لیست ارسال شده ها ذخیره کن