پاسخ : تنها بیرون رفتن
به نقل از ~Dr.Shariati~ :
سلام
پدر و مادر شما تا په حد میذارن تنها یا با دوستاتون بیرون برین؟
براشون مهمه با چه کسایی و کجا؟
به نظر شما اینکه بعضی پدر مادرا سخت میگیرن دلیلش چیه؟
این سخت گیری تا چه حد به جاست؟
سلام :)
خب به من اجازه میدن برم بیرون، ولی وقتی با دوستام میرم میگن سنگین و رنگین باش و اینا.
خب اره مهمه.
شاید به خاطر این باشه که اعتماد ندارن، شاید میترسن یا اینکه فرهنگ و سنت خانوادگیشون اینه.
به نظرم باید تا یه حدی باشه ولی خب نه اونقدر زیاد که بچه افسرده شه و نه خیلی بی تفاوت که گاها هم موجبِ سواستفاده شه.
به نقل از میعاد :
من نمیدونم چرا بعضیا خانوادشون بهشون گیر میدن اصلا برام قابل درک نیس چون اصلا تجربش نکردم .از همون اول پدر و مادرم یه جوری رفتار کردن که خودم راهمو انتخاب کنم میدونین اعتماد اعتماد میاره.
بابا و مامانِ من هم همیشه بهم اعتماد دارن چون میدونن بدون اجازه شون کاری انجام نمیدم و کلا نا معقول عمل نمیکنم. چون تو خونه ی ما همیشه اینجوریه که همه ی کارها با صحبت حل شه و اینا.
به نقل از جنا :
بچه ـا علاوه بر این که میاید میگید اجازه دارید یا نه ؛ مثلن بگید چی کار کردید که خانواده بهتون اعتماد کردن / موافقین که بچه ـا بتونن تنهایی برن بیرون / نظر خود خانواده ـاتون چیه و اینا . به ماها ـیی که نمیتونیم بریم راهنمایی کنید که چی کار کنیم که خانواده ـا اعتماد کنن و اینا
من کار خاصی نکردم. فقط همیشه سعی کردم معقولانه برخورد کنم و با منطق درست و غلط رو تشخیص بدم و کلا بر اساسِ اعتماد اجازه میدن بهم و خانواده ی گرام میدونن که هیچوقت اعتمادشون رو سلب نمیکنم.
من موافقم. البته تنهایی بیرون رفتن هیچ لطفی نداره، ولی خب گاهی لازمه.
خانواده ی من که گاهی خودشون میگن برو بیرون! نمونش: چند روز پیش به مامانم گفتم حوصلم سر رفته و دلم میخواد برم بیرون ... اصرار اصرار که برو یه دور بزن ... ولی خب تنهایی بدرد نمیخورد

منم نرفتم!
گاها هم پیش میاد که کار مهمی دارم و زنگ میزنم میگم میخوام برم بیرون، اونا هم مشکلی ندارن (البته ذکر میکنم کجا میرم یا گاها هم با کی)
کلا میگن اشکالی نداره بری بیرون، البته هر بار بهم نمیگن چه جوری باشم و اینا، چون یه بار بهم گفتن و دیگه لزومی نداره که تکرار کنن.
کار خاصی به ذهنم خطور نمیکنه، کلا اعتمادشون رو جلب کنین!