• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تنها بیرون رفتن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeynab75
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تنها بیرون رفتن

منم تا حالا خیلی تنهایی بیرون رفتم ... ولی بودن تو خونه و با خونواده رو به گشتن با بعضی رفقای ظاهرا رفیق عوض نمی کنم .

آدم گاهی به تنهایی و تنها پرسه زدن تو خیابونای شلوغ ( اگه شب باشه چه بهتر ) نیاز داره . پس تنها بیرون رفتن همچین بد نیس ...

مخصوصا اینکه خیلی چیزا رو باید تجربه کنی ... البته اگه بتونی سالم بمونی ... از هر لحاظ

پاسخ:

اصولا هر وقت خواستم برم بیرون رفتم ومجوز داشتم; همیشه هم میگم کجا و باکی.

به نقل از SaranaZ :
زیر 18 سال تو بانک آدم حساب نمیشن ;)

اون مساله زیر هجده سال واسه ایجاد حساب و ایناس البته! :)من واسه انتقال وجه و اینا تا به حال رفتم که آدم حسابم کردن! ;)

گاهی اره و گاهی نه.!!

من هر جا بخوام میرم ولی اغلب میگم کجا میرم ولی نمیگم با کی !!!
اگه تنها برم که هیچ ولی اگه با دوستام برم ، فقط میگم دوستم !! اسم نمیبرم ;D

والا بخدا نمیدونم اینجوریه خونواده هاتون , پ من تو لس انجلس بودم تا الان خبر نداشتم :))

من موقعی که 4ام پنجم ابتدایی بودم خودم با دوستم پا میشدم میرفتم توپخونه و انقلاب که بازیو اینا بگیرم , البته محیطی که من تو بچگی بزرگ شدم توشم بی تاثیر نبود, بچه جنوب شهر تهران باشیو بخوای اجازه بگیری بری بیرون کلا فش حساب میشه ;)

البته من خودم دوس ندارم مادرم نگران شه سر همین الانشم میگم که کجا میرم و کی میام بهش ;;) چه پسر گلیم من 8-^

تنها كه فك كنم 1 بار با اجازه 1 بار از مدرسه بي اجازه هنوزم مامان بابام نميدونن ;D
با دوستام تا 5 كوچه اونور تر اونم وقتي ك دوستام از2تا بيشتر نشن و بشناسنشون ساعتم از اذان نگذشته باشه.

من کلا زیاد بیرون نمیرم با دوستام وفقط موقع برگشتن ازکلاس باهاشون هستم (که حدودا هر روز 5 ساعته ;D)

وقتی هم با دوستام قراره برم بیرون بلند تو خونه می گن دارم بافلانی می رم بیرون اکثرا هیچ جوابی نمیاد(سکوت نشانه رضایت است گاهی اوقات هم جواب ابله هاست :-[) موقع برگشتنم می پرسن کجا بودی می گم بعد میگن افرین برو یکم بیشتر با دوستات بگرد اجتماعی شو :-&

بیشترین بیرون رفتنم هم چهارشنبه سوریه که از ساعت 10 صبح تا2 نصف شب بیرونیم اون وقتم فقط می گن چقدر خرج ترقه کردی؟ ;D

من 2.3 روزه به جز کلاسام جای دیگه ای نرفتم...
رفقای بی معرفت من!
پاشین بریم بیرون!!!
جااااااااااااااااااااااان من!

تنهای تنها که تا حالا فقط شاید چند بار مسیر یه ربه ی مدرسه رو رفنم !!تازه تاکسی هم بلد نیسم بگیرم ;)) تنهایی حس خوبی نداره آدم :-s ولی دیگه ازین بعد باید یاد بگیرم نمیشه اینجوری نا سلامتی داریم دانشجو میشیم زشته;D

Back
بالا