• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همین یه بار...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پوریا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همین یه بار...

آخه مشکل اینجاس که اینجور آدما فک می کنن خیلی از بقیه زرنگ ترن

از نظر منم نداشتن ایمان واقعیه بعدشم به اون چیزی که باور دارن یقین ندارن

فک کنم به این خاطره که اینجور آدما ( مث من ) فک میکنن که این قوانین برای شرایط ایده آله و گاهی توش استثنا وجود داره
یا مثلن شاید فک میکنن رعایت این جور چیزا تو درازمدت نتیجه میده و یه بار سر باز زدن از اونا چندان چیز مهمی نیست

آدم هایی که در باورهای خودشون به یقین رسیدند خیلی کم اند.

اونی که یقین واقعی رسیده فقط میتونه بگه که ""به هیچ وجه! حتی همین یه بارش هم نه!"

اولین ایرادی که وارده به تاپیک اینه که قوانین ذهنی و قوانین جامعه و قوانین مذهب رو نباید با هم یکی کرد.
ماها مجبوریم قوانین جامعه رو رعایت کنیم حتی اگه به اونا اعتقاد نداریم.وگرنه از طرف جامعه جریمه میشیم.
اگه به قوانین مذهب اعتقاد نداریم باید به اونا (قوانین ظاهری) احترام بزاریم و رعایت کنیم.چون تو جامعه ی اسلامی زندگی می کنیم.
قوانین مذهب و جامعه رو برای ما وضع کردن.ولی قوانین ذهنی رو خودمون میسازیم.برای همین هم به اونا پایدار میمونیم.
ولی قوانین دیگه رو چون نتونستیم به علت اون پی ببریم نمیتونیم کامل بهشون پایبند باشیم.
قوانین ذهنی رو خودمون میزاریم و میدونیم مثلا برای فلان چیزه.برای همین تلاش میکنیم رعایت کنیم.
ولی وقتی یه نفر هنوز نفهمیده که بستن کمربند ایمنی فقط برای خودشه نمیتونه خودشو متقاعد کنه همیشه اونو ببنده.

کار زشتیه...... میشه گفت تا حدودی این افراد خودشونو گول میزنن و ب دنبال توجیهی غیر منطقی برای کارهاشون میگردن......

باهمه کسایی که تا الا نظر گذاشتن هستم:
ینی تا الا هیچ کدوم ازشماها خودتون این کارو نکردین؟میشه مگه؟نگین این افراد هممون هستیم

دلیله اینکه این موضوع هنوز حل نشده همینه. اینکه ما خودمونم این مشکل رو داریم ولی قبول نمیکنیم ما هم جز اینا هستیم
چند می‌گویی سخن از درد و رنج دیگران
خویش را اول مداوا کن؛ کمال اینست و بس

به نظر من میتونه کلا از سستی عقیده و ایمان و همین طور سودجویی و منفعت طلبی باشه؛ این که همه ما جایی که پای منفعت و نفع شخصیمون پیش میاد به راحتی ایمانمون رو زیر پا میذاریم.

همه ما هم به نظرم بادی به هرجهتیم ؛ یعنی بیشترمون اون چیزایی که میگیم بیشتر به خاطر منفعتمونه و به راحتی هم زیر پاش میذاریم.

توی قانون و مسائل مذهبی و اینا هم دقیقا بحث سستی ایمانه ؛ که اونقدری ایمان و عقیدمون محکم نیست که بتونیم جلوی انجام کاری خلاف اون رو بگیریم حتی تو خودمون.

به نظرم چیزیه که تو همه ما وجود داره چون آدمایی که روی ایمانشون کاملا استوار باشن یا دنبال منفعتشون نباشن کم پیدا میشن. [-(

من احساس میکنم که تقریبا همه ی نظرا دارن یه چیزو میگن اینکه کاره بدیه و عمده ترین دلیلش عدم باور قلبیه
شما احساس نمیکنید که کم کم نظرا تکراریه؟ :-? :-/

ب نظر من اینجور آدم ها(ک گاهی خومون هم عضوشونیم) آدم های ضعیفی هستن و وسط راه دفاع از عقیدشون کم میارن

مدام میگن این دفعه ی آخره ولی وقتی برای اولین بار پا رو عقیدت بذاری دیگه نمیتونی برگردی

Back
بالا