• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیین نامه ی نمرات مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Behrad
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آیین نامه ی نمرات مدارس سمپاد

سلام.نمره ی ریاضی من ترم دوم پایه ی هفتم 10/5 شد.معدلم 19/30 و نمره ی سالانه ی خردادم بالا 14 شد. در صورت قبولی در امتحان شهریور شرایط ادامه تحصیل در این مدرسه را دارم؟ آیا مسئولین مدرسه میتوانند در حال حاضر مرا از امتحان در نوبت شهریور محروم کنند؟

مدرسه ما زير معدل 17اخراج

به نقل از ali S :
سلام.نمره ی ریاضی من ترم دوم پایه ی هفتم 10/5 شد.معدلم 19/30 و نمره ی سالانه ی خردادم بالا 14 شد. در صورت قبولی در امتحان شهریور شرایط ادامه تحصیل در این مدرسه را دارم؟ آیا مسئولین مدرسه میتوانند در حال حاضر مرا از امتحان در نوبت شهریور محروم کنند؟
واقعا ادم ریاضی هفتمو باید 10.5 بشه :| تا جایی که میدونم میتونن بزارن امتحان بدن،میتونن هم نزارن،بستگی به خودشون داره،ولی اگه گفتن سمپاد گفته نزارینو اینا دروغه تا جایی که میدونم!

مدرسه ما نمره زیر 12 اخراج
معدل زیر 14 یا 16

به نقل از آناهید :
فکر کنم نمره زیر 12، معدل زیر 14 باشه. (اخراج)
البته الکیه به نظرم...
مگه این که دیگه یکی همه نمره هاش افتضاح باشه که اخراج کنن.

سال دوم راهنمایی بعضی از دانش اموزای مدرسه ی ما معدل ترم اولشون 17و خورده ای شده بود سال بعد اخراجشون کردن

مدرسه ما اگه پایانی ترم دوم توی دروس اصلی(فیزیک-ریاضی-شیمی-عربی) زیر 17 بگیریم باید مرداد دوباره امتحان بدیم اگه امتحان مرداد رو بالای 17 شدیم میتونیم تو سمپاد بمونیم اما اگه نه باید بریم یه مدرسه دیگه
و نمره زیر 12 و معدل زیر 14 هم بی برو برگرد اخراج

بچه ها یه سوال
من دوسم متاسفانه ۹/۷۵ گرفته حالا کار این ندارم که چرا بش اون ۲۵/ رو ندادن ولی بهش می گن که باید از تیزهوشان بره :((و (خیلی ناراحته ) من فقط شنیده بودم معدل زیر ۱۴ بیرون می کنن ن در این حد ..میشه کمک کنین ؟(خیلی فوریه ) [-o<

بله باید بره
تو آیین نامه هست که نمره زیر ده امتحان شهریور رو میده و باید بره عادی

اعتراض نزده؟ ممکنه عمدن خواسته باشن بیرونش کنن. بعضی وقتا میکنن از این کارا؛ اعتراض بزنین، پیگیری کنین، بلکه بهش بدن نمره رو. امتحان جبرانی خود سمپاد هم فکرکنم مرداد باشه.

به نقل از س. :
اعتراض نزده؟ ممکنه عمدن خواسته باشن بیرونش کنن. بعضی وقتا میکنن از این کارا؛ اعتراض بزنین، پیگیری کنین، بلکه بهش بدن نمره رو. امتحان جبرانی خود سمپاد هم فکرکنم مرداد باشه.
برا دوست منم این مورد پیش اومد. فیزیک ۹.۷۵ شد. گفتن خب بیا شهریور امتحان بده. امتحانو داد با ۱۸ هم قبول شد. بعدش بهش گفتن خب دیگه برو به سلامت. ۳۰ شهریور گفتن باید از سمپاد بری بیرون. این قانون تازه ابلاغ شده به مدارس سمپاد. :| هیچ کاری هم نتونست بکنه.

Back
بالا