آیین نامه ی نمرات مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Behrad
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آیین نامه ی نمرات مدارس سمپاد

به نقل از رُخِ :
بچه ها یه سوال
من دوسم متاسفانه ۹/۷۵ گرفته حالا کار این ندارم که چرا بش اون ۲۵/ رو ندادن ولی بهش می گن که باید از تیزهوشان بره :((و (خیلی ناراحته ) من فقط شنیده بودم معدل زیر ۱۴ بیرون می کنن ن در این حد ..میشه کمک کنین ؟(خیلی فوریه ) [-o<
بهتره که اعتراض بده که 10 بشه، در این صورت شهریور باید امتحان بده دوباره ولی دیگه نمیره بیرون.

هر درس زیر ۷ یا معدل زیر ۱۴ اخراج میکنن :-?

نح، درس زیر 10.

به نقل از Swallow :
بهتره که اعتراض بده که 10 بشه، در این صورت شهریور باید امتحان بده دوباره ولی دیگه نمیره بیرون.
۱۰بشه مرداد امتحان میده

معدل اگه زیر چند باشه به مراکز پایین تر منتقلمون میکنن ؟ اصلا اجازه این کار رو دارن ؟

حالا اگه یه نفر سال دوم به سوم دبیرستان اخراج راه برگشتی هم هست که مثلا سال چهارم بتونه برگرده? اصن یکی که اخراج شده میتونه سال بعدش دوباره برگرده? ممنون میشم جواب بدین

حالا اگه یه نفر سال دوم به سوم دبیرستان اخراج راه برگشتی هم هست که مثلا سال چهارم بتونه برگرده? اصن یکی که اخراج شده میتونه سال بعدش دوباره برگرده? ممنون میشم جواب بدین
نه به هیچ وجه برگشتی وجود نداره

معدل اگه زیر چند باشه به مراکز پایین تر منتقلمون میکنن ؟ اصلا اجازه این کار رو دارن ؟
من یکی از همکلاسیام زیر 12 شد شهریور اومد بازم زیر 12 شد اخراج شد.

تو مدرسه ما معدل سالانه هر کس اگه از 15 پایین تر باشه، شهریور میاد امتحان میده و با هر نمره ای که میگیره از مدرسه اخراج میشه !!!!

سلام کسی میتونه از نظر انظباطی شرایط اخراجو بگه ؟

تو مدرسه ما معدل سالانه هر کس اگه از 15 پایین تر باشه، شهریور میاد امتحان میده و با هر نمره ای که میگیره از مدرسه اخراج میشه !!!!
سال بعد مدرسم اونجاس
با این وضعیت کارمون ساختس....

لطفا یکی جواب منو بده اگه یکی درسش خوب باشه ولی انظباطش پایین باشه اخراج میشه چند درصد احتمال اخراجش وجود داره؟

لطفا یکی جواب منو بده اگه یکی درسش خوب باشه ولی انظباطش پایین باشه اخراج میشه چند درصد احتمال اخراجش وجود داره؟
عزیزان من تو اونیکی تاپیک هم گفتم احتمال انتقال بین مدارس هم به دلیل ضعف درسی و هم موارد انظباطی قانونا وجود داره.
اما معمولا به این سادگیا انجامش نمیدن مگر در موارد خیلی خاص.

دیروز مدرسه ما 15 نفری که نمره هاشون توی امتحان ترم اول کم شده بود رو گفت که می خواد اخراج کنه و همون روز 2 نفرشون رو اخراج کرد.
قبل امتحانات ترم هم هیچی درباره اخراج نگفته بود.
می خواستم بدونم طبق آیین نامه این کار قانونیه یا نه؟

دیروز مدرسه ما 15 نفری که نمره هاشون توی امتحان ترم اول کم شده بود رو گفت که می خواد اخراج کنه و همون روز 2 نفرشون رو اخراج کرد.
اون دو نفر نمره زیر 12 داشتن یا معدل زیر 15؟

نه مدارس خاص کلن اگر آیین نامه ای داشته باشن وسط سال تحصیلی اخراج بی معنی ولی می شه به خانواده و خود شخص گفت نگا عزیزم تو اگر این سال تحصیلیت رو تو این مدرسه ادامه بدی تأثیر بد داره روی روند ادامه تحصیل تو پس به نفعته که همین الآن از این مدرسه بری.

نمونش داشتیم سال دهم که بودم هم کلاسی های من ریاضی اخراج که شدن خیلی معدلاشون پایین بود نتونستن تکمیل ظرفیت برن نمونه ولی تجربی ها یه تعدادشون رفتن. اگر وسط سال اخراج می شدن درسته حس بدی داشت ولی می تونستن برن نمونه و از لحاظ تحصیلی به نفعشون بود چون وقتی رفته بودن عادی اوایل سال ایموجی گریه می فرستادن که ما حرفایی که پارسال به راحتی یاد می گرفتیم رو اینا یاد نمی گیرن.

تو مدرسه ما دروس عادی(فارسی عربی و...)زیر 16 اخراج و دروس مهم مث ریاضی و علوم و... زیر 14 اخراج می کنن.
معدل زیر 17 میره برای شهریور معدل زیر 16 اخراج :|

تو مدرسه ما دروس عادی(فارسی عربی و...)زیر 16 اخراج و دروس مهم مث ریاضی و علوم و... زیر 14 اخراج می کنن.
معدل زیر 17 میره برای شهریور معدل زیر 16 اخراج :|
از چی میترسی ؟؟
به ما هم 3 سال همینارو گفتن
اینا فقط میخوان تو درس بخونی

Back
بالا