• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من دیگه اپل نخواهم خرید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من دیگه اپل نخواهم خرید!

اصلا همونطور که تو میگی!ما راهپیمایی کردیم ما فحش دادیم اصن هرچی
یه ایرانی که شهروند امریکاس چون فقط اصلیتش ایرانیه بهش نفروختن و جز قوانین فروشگاه های اپله.این الان درسته؟
من منبع فارسی شو خوندم کسی منبع انگایسیشو داره؟
به نقل از Carina :
اگه انقدر اوضاع وخیم باشه چطور بعد از درگذشت استیو جابز یه ایرانی جاش نشسته؟!
ایرانی ننشسته. یه فردی به نام تیم کوک میر عامل اپله اونی که شما میگین شایعس

• لایک
امتیازات: zmaa

ببین هر کشوری یه سری قوانین داره . مردم اون کشور هم مجبور به اطاعت از اونا هستن ! این تو آمریکا قانونه ، اپل هم مجبور بوده رعایت کنه ، دستشم درد نکنه . بحثی نیست دیگه سرش :-??

ما به اپل نیاز داریم چون محصول با کیفیت و خلاقانه و زیبا و با طراحی فوق العاده تولید میکنه ، وگرنه اپل هیچ نیازی به ما نداره !

به نقل از جواد باهوش ™ :
ببین هر کشوری یه سری قوانین داره . مردم اون کشور هم مجبور به اطاعت از اونا هستن ! این تو آمریکا قانونه ، اپل هم مجبور بوده رعایت کنه ، دستشم درد نکنه . بحثی نیست دیگه سرش :-??

ما به اپل نیاز داریم چون محصول با کیفیت و خلاقانه و زیبا و با طراحی فوق العاده تولید میکنه ، وگرنه اپل هیچ نیازی به ما نداره !
lمن خبر رو توی gsm خوندم اونجا حرفی از قوانین امریکا نزده بود فقط گفته بود قوانین اپل
چیزی که ما احنیاج داریم احترام به کاربر نه محصولات یه شرکتی مثل اپل و یه شرکت به مشتری نیاز داره نه مشتری به یه شرکت وقتی که شرکتای زیادی کار مشابه رو انجام میدن!
الان اپل رو از تو جهان حذف کن اتفاقی میفته به نظرت؟

به نقل از מצטנע :
دقيقاً تو جى اس ان گفته كه اپلم گفته ما مجبوريم بخاطر قوانين آمريكا … شرمنده ولى دارى زر مفت ميزنى … بعله اپلُ حذف ميكنيم شما مجبورى برى ١١٠٠ بخرى … خيلى از تكنولوژى ها رو اپل براى بار اول روونه ى بازار كرده از جمله تبلت … و البته توجّه داشته باش جواد گفت نيازى به ما و از ما هم منظورش ايراني بو د و اپل هم واقعاً نيازى به ما ايرانى ها نداره چون اپل دارايى كه تو ايران هستن نسبت به بقيه دنيا هيچند …
"فروشنده اپل استور با این بهانه اینکه ایران و آمریکا روابط خصمانه دارند، از فروش محصولات اپل به آنها خودداری کرد."
"ن کارمند ضمن ارائه "قوانین مستند شرکت اپل" که طی آن، فروش محصولات خود را برای برخی کشور ها از جمله ایران ممنوع کرده است "
"وی گفت نه تنها فروش محصولات اپل به ایرانیان ممنوع است، بلکه خارج کردن یکی از محصولات اپل به مقصد ایران نیز باید با اجازه کتبی دولت فدرال آمریکا انجام پذیرد."
قوانین امریکا کجاش نوشته؟
شما برو یکم صحبت کردن یاد بگیر :) یه شرکته داریم سرش بحث می کنیم اینطور حرف زدن از نظرت قابل قبوله؟ :)
اپل شرکتیه که کل تکنولوژِیش رو حتی کوچکترین هارو پتنت کرده و اجازهی استفاده رو به کسی نمیده این کار نه تنها به تکنولوژِی کمک نکرد بلکه گند زد توش.اپل یه شرکت انحصار طلب و انحصار طلبی به ضرر تکنولوژِه.الان کی از دستاوردای اپل استفاده کرده؟کی اصلا می تونه استفاده کنه؟من هنوزم فکر می کنم تبلت یک وسیله ی ضروری نیست.

به نقل از מצטנע :
شما يه چند تا اختراع بكن حق استفادشم بده به ما اين جورى ميتونى به تكنولوژى كمك كنى … هه … والاّ … با اجازه ى كتبى از دولت فدرال آمريكا … يعنى خود اونا كاره اى نيستن بايد از دولت اجازه بگيرند … در ضمن اگه خود اپل خواسته باشه حتى آمريكا هم رفيق جون جونى ايران بود بازم بر اساس حرفايى كه تو صفحه قبلى دادم بش حق ميدم … آره از نظرم قابل قبوله چون بيست بار توضيح دام اماّ گوشاتو گرفتى و حرفه خودتو ميزنى …
اون برای خارج کردن وسایل اپل از امریکاس.اما اینا جلوی خریدن وسایل اپل رو به یه ایرانی مقیم امریکا گرفتن نه جلوی خارج کردنش ر..میتونی بگی از کجا فهمیدن می خواد محصول رو بفرسته ایران؟؟؟
بله این یعنی ازادی.دنیای انحصاری که اختراع و ثبت و ایده متعلق به یک نفر باشه و هیچ کس در دنبا بدون اجازه اون حق پرورشش رو نداشته باشد نهایتا به نابودی ایده ها میرسه
شما یه ایده ی خیلی بزرگ رو در نظر بگیر اگه این ایده از هزاران ایده ی کوچکتر بوجود اومده.یه شرکتی مثل اپل میاد همهی ایده ها حنی کوچکترین هارو پتنت می کنه و باعث میشه اون ایده ی بزرگ تز از بین بره.شما یه کاربری باید طرفدار ازادی کاربرا باشی نه طرفدار سیستم تجاری شرکتا.اگه یه چیزی خوبه همه ی کاربرا باید استفاده کنن!
اگه علم رو پتنت می کردن میدونی چه بلایی سر ما میومد؟این ازادی استفاده از علم که باعث پیشرفتش شده
:)

جمش کنید بابا! مگه دنبال دعوا میگردین؟! لطفاً توهین نکنید، بحث رو هم سیاسی نکنید.

• لایک
امتیازات: TMNT

بريد بريد پول ندارين محصولات اپل بخرين محصولاتش و بد نكنين
بريد با همون گوشي هاي پلاستيكي سامسونگتون ور بريد آخه يكي نيست بگه وقتي آيفون اورجينال اومد به بازار سامسونگ داشت گوشيتي مزخرفش و توليد مي كرد

اگر اینطوری بود اپل نمی گذاشت حتی یک ایفون وارد ایران شود در حالی که یکی از بهترین طرفداران اپل ایرانیان هستند

متاسفانه من هم شنیدم این خبر رو .........دوستم میگفت میخواست آیفون لاک بگیره از اپل استور کالیفرنیا ... بهش ندادن

به نقل از ســهیل :
اين حرفا چیه میزنید
تا چند وقت پیش تحریم بودیم
ولی از سوی دولت امریکا بود نه اپل
بعدش هم که اوباما دستور داد کل تحریم های اینترنتی برداشته شد
الانم دیگه بدون فـیلت‍‌‍رشکن میشه توی ایتونز و اپ استور گشت و تحریم نیستیم
امکان داره این خبر برا چند وقت پیشا باشه

اون لغو تحریم صرفاً برای ایجاد امکان ارتباطات بیشتر مثل فروش مستقیم v*pn که به سود دولت آمریکا و به ضرر دولت ما و از اون مهم تر جنگ روانی بود...

هنوز adobe.com بالا نمیاد
هنوز sun.com و oracle اجازا دانلود نمی دن...
هنوز نمیشه apple ID ساخت...
هنوز با sourceforge مشکلاتی هست...
هنوز...

هیچ تغییری صورت نگرفت!

Back
بالا