مسابقه عکاسی نقد عکس های مسابقه 16

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نقد عکس های مسابقات عکاسی

مرسی از نقد و اینا، بگم که من عکاس حرفه ای نیستم. صرفاً واسه دل خودم عکس میگیرم ;D

به نقل از amparisay :
این عکس هم جزو عکسهایی بود که اولش آپ شد، بعد عوض شد. اولش کمی اشباع رنگها بیشتر بود، آسمون آبی تر و بادبادک زردتر بودن.

نه اینطوری نیست، من عکس رو عوض نکردم.
این همونیه که اول آپ شده، ویرایشی هم که خورده واسه درست کردن شماره عکسه احتمالاً. حتی ویرایشش هم توسط من نبوده، نگین ویرایشش کرده.

نه اینطوری نیست، من عکس رو عوض نکردم.
باید یه چش پزشکی برم... نمی دونم توهمش از کجا شروع شد اما فکر کردم عوض کردید...!
اون ادیتی که می بینید مال همه شده، برای شماره عکس بوده.

ببخشید؛ میون ِ کلامتون ...
واقعا فک نمیکنین یه کم دلیل ِ این رتبه بندی ها برای ِ عکسا عجیبن؟! شاید من اینطور احساس میکنم! :-?
آخه عکس ِ شماره یک ... عکس ِ شماره دو ... عکس ِ شماره سه و چهار باز یه چیزی! ولی آخه ... این عکسا ارزش ِ هنریشون انقدر هم بالا نیست!
نمیدونم ولی شاید منم که اینطور فکر میکنم . من هیچ هنر ِ خاصّی تو این عکسا نمیبینم ! :-??

حرفت کاملا درسته. من با اینکه خودم اول شدم اما هنوز هم دلیلش رو نفهمیدم! یه عکسی رو من از سر لجبازی آپلود کردم که بگم قوانین و اینا مشکل داره، زد و اول شد الکی الکی! :))
اون عکس پر از ایراده، خودم هم توی نقدش گفتم. برو ببین. اینجا بچه ها از روی "خوشگلی" عکس امتیاز میدن...!

Back
بالا