Pedram.fe کاربر حرفهای ارسالها 497 امتیاز 1,358 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر نیو نیشابور سیتی رشته دانشگاه مهندسی عمران 2012/7/28 #21 پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] ممنون طرحم تو زمینه ی فنی مهندسی بودش بله، به صورت حضوری برا داورا توضیح دادم.
پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] ممنون طرحم تو زمینه ی فنی مهندسی بودش بله، به صورت حضوری برا داورا توضیح دادم.
Dr.Behnaz کاربر فوقفعال ارسالها 120 امتیاز 60 نام مرکز سمپاد فرزانگان اهواز شهر اهواز مدال المپیاد شیمی ........ 2012/7/29 #22 پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] پس چرا منو برا دفاع خبر نکردن ...آخه طرح من یه چیز ی که باید خودم توضیح میدادم که می فهمیدن...... کاش من هم قبول شم
پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] پس چرا منو برا دفاع خبر نکردن ...آخه طرح من یه چیز ی که باید خودم توضیح میدادم که می فهمیدن...... کاش من هم قبول شم
Pedram.fe کاربر حرفهای ارسالها 497 امتیاز 1,358 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر نیو نیشابور سیتی رشته دانشگاه مهندسی عمران 2012/7/29 #23 پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] ببین مرحله ی یک ــش انتخابی شهرستان بود که گزارش طرحو میفرستادیم و حضوری نبود بعد از این مرحله، طرحایی که انتخاب شدن به صورت حضوری ارائه میدادن(انتخابی استان)
پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] ببین مرحله ی یک ــش انتخابی شهرستان بود که گزارش طرحو میفرستادیم و حضوری نبود بعد از این مرحله، طرحایی که انتخاب شدن به صورت حضوری ارائه میدادن(انتخابی استان)
Dr.Behnaz کاربر فوقفعال ارسالها 120 امتیاز 60 نام مرکز سمپاد فرزانگان اهواز شهر اهواز مدال المپیاد شیمی ........ 2012/7/29 #24 پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] همه این هایی که گفتی چقدر طول کشیدن.....؟
Pedram.fe کاربر حرفهای ارسالها 497 امتیاز 1,358 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر نیو نیشابور سیتی رشته دانشگاه مهندسی عمران 2012/7/30 #25 پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] گزارش طرحو اول دوم خرداد بود فک کنم که فرستادیم حدود دو هفته و نیم پیش هم رفتیم مشهد برای مرحله ی استانی و یه هفته و نیم پیش هم نتایجش اومد!
پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] گزارش طرحو اول دوم خرداد بود فک کنم که فرستادیم حدود دو هفته و نیم پیش هم رفتیم مشهد برای مرحله ی استانی و یه هفته و نیم پیش هم نتایجش اومد!
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,361 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2012/9/30 #26 پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] من چون طرحم ساختش کامل نبود به خوارزمی نرسید تاپیک تا حالا طرحی برا خوارزمی فرستادین هستش! داوری استانی حضوری دوستان
پاسخ : پرسش و پاسخ [ جشنواره خوارزمی ] من چون طرحم ساختش کامل نبود به خوارزمی نرسید تاپیک تا حالا طرحی برا خوارزمی فرستادین هستش! داوری استانی حضوری دوستان