Elaheh_nas
کاربر حرفهای
دلایل مختلف دیگهچه دلایل مختلفی
دلایل مختلف دیگهچه دلایل مختلفی
یه دل بسوز بهتون بدممعلم ریاضی مون ک به نسبت سنش بیشتره ، خیلی انرژی منفی میده ، وقتی به موضوعی علاقه مند شدی و میخوای تهش رو بدونی میگه کنکور نمیاد کلی از برنامه قلمچی عقب میمونه ، خوب درس نمیده ، از دانش اموز کار نمیکشه ، جو کلاس معلم محوره و تکلیفی هم بهمون نمیده ، هر از چند گاهی امتحان میگیره و نمره بدش رو میکوبه تو سرمون منشا تفکرات و افکار منفی بی سر و ته
ببینبا احترام به کل بچه های مدرسمون سطح مدرسه پایینه و جوش نا مناسب ،
معلم ریاضی مون ک به نسبت سنش بیشتره ، خیلی انرژی منفی میده ، وقتی به موضوعی علاقه مند شدی و میخوای تهش رو بدونی میگه کنکور نمیاد کلی از برنامه قلمچی عقب میمونه ، خوب درس نمیده ، از دانش اموز کار نمیکشه ، جو کلاس معلم محوره و تکلیفی هم بهمون نمیده ، هر از چند گاهی امتحان میگیره و نمره بدش رو میکوبه تو سرمون منشا تفکرات و افکار منفی بی سر و ته
دبیر شیمی مون ک اصن تباه ازشون ناراضی بودیم ، دبیر آزمایشگاه میومدن رفع اشکال میکردن ایشون فوکوس میکنه رو مطالب حفظی و قشنگ نمیتونه مطالب پایه رو توضیح بده ولی زنگ ازمایشگاهمون هم ک ترابی میاد فرصت مناسبیه ولی اکثرن دبیرای دیگه میگیرنش ک درسشون عقبه و فلان (دبیر آزمایشگاهمون قبلا دبیر شیمی بوده ولی دو قلوهاش دنیا اومد ، از 25 مهر اومد برا ازمایشگامون )
دبیر زیست هم ک عصبیٌ عصبیٌ عصبی -_- اصن با روح و روان ادم کار میکنه ، کتاب های کمک درسی رو قبول نداره، مطلب رو جا میندازه خدایی ولی برای تست زدن و کنکور نمیتونه درس بده ، کلی درس میده
ولی انصافا دبیر فیزیکمون عالیه ؛ با هیچ دبیری عوضش نمیکنم
...................
وضع مدرسه از لحاظ نظم و قانون خرابه ، نظارت ضعیفه ، دانش اموزا خیلی هاشون تو جو درس خوندن نیستن ، خیلی ها هم میخوان بخونن ولی معلما منحرفشون میکنن ، فکر کنین ی دفعه از مدرسه ای که کلی سخت گیری بود توش و به نمره ها اهمیت داده میشد بری تو ی کلاسی ک معلم ها نمیپرسن و تلمبار میکنن و تنبلی میکنن و بیخیالی میکنن و الباقی!
.......
از اکثر معلما ناراضیم ، از این ک مدیریت اهمیت نمیده و مدرسه در و پیکر نداره ناراضیم ، از اینکه کلی دبیرا از برنامه عقب میمونن ناراضیم ، از اینکه کل معدلای 19.5 به بالا رو بدون هیچ ترتیبی جایزه دادن بدم میاد ، از اینکه مدیریت فقط رو کنکوری ها فوکوس کرده متنفرم ، از اینکه رابطه ی مدیر با بچه ها خوب نیس و پیگیر نیس بدم میاد ، از اینکه تلاش نکردن تا کلاسامون رو 3 تا کنن ک بچپیم تو ی کلاس کوچیک 34 نفره با هم متنفرم
.................
خیلی خیلی خیلی ممنونم ^__^
++ اضافه کنم ک میترسم برم اونجا غریب باشم و اینا
(وی از ادم های جد ید همیشه میترسیده است )
خانوم پارساممنون خیلی بسیار ^____^
دبیر زیستتون اسمش چیه؟/
+ من دهمم
++ ولی خوب نتایجتون خیلی بهتره ، مدرسه ما قبولی های پارسالش بهتر بودن ولی ازمون های ازمایشی اینو نمیگن -_- ی طورایی احساس میکنم مشکل از ماعه
شما دهم افت نداشتین؟/
با این حساب هر دو مدرسه شرایط مشابه دارن
ولی خوب اینایی ک 4 ساله با همن یکم بودن بینشون روحیه ادم رو خراب میکنه ، احساس تنهایی میکنه
ولی خوب واقعا از این مدرسه بدم میاد
خیلی سطح پایین کار میکنن بعضی معلم هاشون
استفاده از همکلاسی های زرنگ برا دخترا تقریبا غیرممکنهببخشید میام وسط بحث شیرینتون،ولی من میگم بیشتر سعی کنید خودتون پیش برید تا با معلم، و زیاد وابسته معلما و جو مدرسه و مدیر و ... نباشید،به جاش میتونید کمک درسی های مناسب و خوب بخرید و باهاشون یاد بگیرید و تمرین کنید، و اگه لازم شد توی مباحثی که واقعا مشکل داشتید میتونید از فیلمای آموزشی یا معلم خصوصی یا همکلاسی های زرنگ استفاده کنید...
خب خداییش همه چی که معلم نیست،خود دانش آموزای اونجا فک کنم قویترن، البته نمیگم معلما بهتر نیستن چون هیچ خبری ندارم از معلماشون،البته به شما توهین نباشه ها قطعا توی فرزانگان 2 هم دانش آموز زرنگ کم نیست...قبولی های پارسال فرزانگان 2 هم که خیلی زیاد بود،12 تا زیرهزار داشت...من تا جایی ک از عقب بودن و عقب موندن هم مدرسه ایام تعحب نکنم تو قید این چیزا نبودم
ولی از کجا میدونین؟/
ی نگا برترای اونا
ی نگا برترای ما
.....
آره ولی امیدوارم از چاله به چاه نیفتی...حداقل میشه از این حجم از نفرتی ک نسبت به بعضی معلما و کلاسای کسل کنندشون داری رها بشی
سخت هست ولی غیرممکن نه،حداقل چند تا دختر زرنگ مهربون پیدا میشه دیگهاستفاده از همکلاسی های زرنگ برا دخترا تقریبا غیرممکنه
نمیگم ک همه نامهربوننسخت هست ولی غیرممکن نه،حداقل چند تا دختر زرنگ مهربون پیدا میشه دیگه
نمیدونممعیارشون چی میتونه باشه ک من برم اون کلاس؟/
آره اینم حرفیه،ولی خب میشه از دانش آموزای مدارس دیگه کمک گرفت...نمیگم ک همه نامهربونن
ولی کسی که زرنگه و میبینه اگه به این یاد بده اینم زرنگ میشه، ترجیح میده اون وقتو رو خودش بذاره تا زرنگتر بشه. از بیخ و بن اشتباهه ولی خب اینجورین دیگه.
مث را رفتن رو لبه تیغه دقیقا، ولی تو اینجوری نگو، بگو اگه میذارین اون کلاس بیام انتقالی میگیرم، وگرنه میمونم مدرسه خودمون. اونام نمیخوان که چون تویی رو از دست بدنمن میگم یکم بیشتر به قلم چی اهمیت بده،تا وقتی رفتی اونجا ببینن شما زرنگی و اینا،بفرستن جمع زرنگا، البته رتبه پارسالت هم عالی بود فک کنم سه یا چهار شدی اونم بگو... البته برعکسش هست ممکنه بخوان بفرستنت به ضعیف ترین کلاس تا سطح اون کلاس بره بالا
seems impossible...آره اینم حرفیه،ولی خب میشه از دانش آموزای مدارس دیگه کمک گرفت...
آقا من اسم دخترای زرنگو میدونم تقریبا ولی هیچکدوم جز یکی دونفر نمیدونم فرزانگان یکن یا دو تا مثال بزنم...ایضا با حوصله -__-
کو خوب؟/
میگم سطح هم کلاسیام مث منه بهتر نیس -__- باشه هم حوصله نمیکنن بگن
آهان پس بگردید یه متخصص برای هر درس پیدا کنید دور هم جمعشون کنید بهره ببریدضمنشم این ک ایشون تو رساضی بهترن مثلن فیزیک شاید تخصص ایشون نباشه