من همین قد یاد دارم
بعد شماها زیادین من الان نمیدونم که این کارو ملیکا هم میکنه یا نه
دیگه به بزرگی خودتون ببخشین نمیدونم چرا کیف فهیمه رو بنفش کشیدم کیف مهندسیه اصن
بعد ملیکا فقط صورتتو تپل کشیدما
خب اول تشکر میکنم از مدیر انجمن نوبتمون کرد و اینا
دوم تشکر میکنم از همه اونایی که کشیدنمون و گذاشتنمون اینجا و کشیدن و نذاشتنمون اینجا
سوم بگم که من تا همین الآن فکر میکردم تا 4شنبه مهلت هست و هرکس پرسید تا کی وقت ـه گفتم 4شنبه :-s برا همین اگر کسی امروز و فردا نقاشی گذاشت مقصّر من هستم و اگر نذاشت خیلی بیشوعوره. "
چهارم هم اینکه اگر کسی بعد از این پست من کشیدم تو همین پست نظرم رو میدم و اگر هم نکشید بازهم بیشوعوره.
پنجم هم اینکه واژهی "بیشوعور" همون "عزیزم" خودمون هست و به همه برنمیگرده بلکه فقط برمیگرده به اونایی که کشیدنم و نذاشتنم و امثاله.
خب بریم دیگه سراغ نقاشیهاتون
1- صبا: خوبه خوبه موهاش رو دوست میدارم تشکّر ازت
2- مهسا یا همون نیکوی خودمون : تشکر تشکر محمّدرضا میدادی اونم من رو بکشه خب بذار بمونه تو دفترش هروقت دید یاد من بیفته خیلی خوب بود نیکو . مخصوصاً اون گیسی که کوتاه شد. تشکر نیکو
3- آرامش: اصن به این انگشتای دستم نگاه میکنم یاد کلاس فیزیکمون میافتم که خودم رو به معلولیت زده بودم. ) عینک هم یک زمان کوتاهی داشتم قرمز و مشکی بود ولی الان دیگه ندارمش. مرسی آرامش
5- ساحره: آره آره من هم از این کارای زشت کردم خیلی غافلگیرانه بود نقاشیت ) مرسی ساحره
6- نسرین: این رو از رو علایقم کشیدی؟ خیلی خوب ـه مخصوصاً اون کفشا و سایهی مرغ ماهیخوارها فقط بالای قایق رو نمیتونم بخونم. :-s تشکر آها. نظرم هم درباره سؤالت این هستش که تو اصن خلق شدی برا نقاشی. اصن حیف ـه نقاشی نخونی حتماً برو
بعداً نوشتها
7- لیلا: تصوری که از نقّاشیت داشتم مانتو زرد و میلک شیک پرتقال بود. ) ولی ایول. باور کن این شاخ من نمیدونم چه مشکلی با من داره که هی میپره بیرون . ) مرسی لیلا
8- پرهام: نه واقعاً این منم؟! من اصن عاشق این چشم و ابرو و دماغ و دهنی شدم که تو کشیدی برام. اصن هیچکی به این خوبی نمیتونه خدایی بکشه . فقط یک سؤالی داشتم استاد. اینکه الآن دست من که به کلاهم هست اینجا قطع شده؟! تشکر ازت
9- کیمیا: بانجی جامپینگ ^^ البته موهای من به این بلندی نیست در حال حاضر. فقط دستهای من چرا اینجوری هستش؟! مترسک کشیدی؟ بعد پاهام جدا هست از بدنم؟! صورتم آبی ـه؟! حالا همه اینها به کنار اون گُلی که کشیدی چرا قدّش با درختها یکی ـه؟ ) مرسی کیمیا
توضیح :
دیر رسیدم عاقا
بعد کلی کشیدن دیدم دوربین ندارم
ملیکا؟ارزش گذاشتن نداره ولی خب...
فقط موعات خودش شد تازه اونم فقط شاخش
اشاره ب اونروز ک پریسا بت گفت:ملیکا این شاخ چیه تو موعات؟ گفدی هیچ کاریش نمیتونم بکنم .
دیگه خودت میدونی خب ...
ببخش گیج گیجی شد.
عاقا خجالت میکشم
صبا
خب تو و خواهرت رو کشیدم که خیلی دوسش داری
اون ژاکت ـت هم که خب خیلی خاطره باش زیاد داریم و اینا
شلوار ـه هم همون شلوار ورزشیس که بیشتر سال پوشیدیش
کفش ـات هم سفید بوودن ولی خب حالا B-)
بعد اون مانتو ـه مانتو مدرسس ولی خب مقنعه ـتو درآوردی
عاغا صبا موهاش صافه ... همه فرفری کشیدن
بعد من اصن تو کشیدن صورت مهارت ندارم ببخشید و اینا...