zahra96 کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,008 امتیاز 6,369 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 / میدیا شهر تهران دانشگاه دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه گرافیک 2012/7/6 #21 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) بله از الان تا ظهر 19هم وقت هست تا پری ناز رو بکشید با تشکر
-elham- کاربر حرفهای ارسالها 308 امتیاز 927 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر هرمزگان 2012/7/6 #22 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) اینم پری ناز : چون به خط خطی علاقه داره لباس خط خطی میپوشه (استدلال) +نقاشی تو پینت یه مقداری....
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) اینم پری ناز : چون به خط خطی علاقه داره لباس خط خطی میپوشه (استدلال) +نقاشی تو پینت یه مقداری....
Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/7/6 #23 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) یه پارازیت بیام؟ تو تاپیک عکس بچگی کاربران چند تا عکس گذاشته م :-راهنمایی اسپم بود؟
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) یه پارازیت بیام؟ تو تاپیک عکس بچگی کاربران چند تا عکس گذاشته م :-راهنمایی اسپم بود؟
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,125 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/7/6 #24 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) باور کن اگه میدونستن من این قدر هنرمندم اصن نمیذاشتن این جا بمونم( ) این هم سرآشپز پری ناز( ) چه روپوش قشنگی داره. منم میخوام. + اسکنر که موجود نباشه این جوری میشه دیگه
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) باور کن اگه میدونستن من این قدر هنرمندم اصن نمیذاشتن این جا بمونم( ) این هم سرآشپز پری ناز( ) چه روپوش قشنگی داره. منم میخوام. + اسکنر که موجود نباشه این جوری میشه دیگه
البرت کاربر نیمهحرفهای ارسالها 221 امتیاز 230 نام مرکز سمپاد ایت الله خامنه ای شهر سیرجان مدال المپیاد داشتم میخوندم دیدم هیچی نمیشم ولش کردم 2012/7/6 #25 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1)
smart girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 839 امتیاز 2,034 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسفراین مدال المپیاد المپیاد ادبی دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/7/6 #26 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) در راستای پست امیر محمد ( ) و از اونجا که پری ناز مامانمه، در حال ظرفای ناهار منُ شستن : حجابش رعایته، دامن گل گلیم پوشیده، تازه جوراب خاکستری بلندم پاشه. پ.ن: میدونم که کجُ کلس ولی دیگه بهتر از این نمیتونستم!
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) در راستای پست امیر محمد ( ) و از اونجا که پری ناز مامانمه، در حال ظرفای ناهار منُ شستن : حجابش رعایته، دامن گل گلیم پوشیده، تازه جوراب خاکستری بلندم پاشه. پ.ن: میدونم که کجُ کلس ولی دیگه بهتر از این نمیتونستم!
mysterious queen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,058 امتیاز 4,964 نام مرکز سمپاد فرزانگان٣ شهر مشهد 2012/7/7 #27 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) هندزفری: اشاره به بانگ اون موقع هات... نگو که این بانگ تو نبوده و من اشتباه می کردم...
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) هندزفری: اشاره به بانگ اون موقع هات... نگو که این بانگ تو نبوده و من اشتباه می کردم...
TMNT علیسینا ارسالها 2,264 امتیاز 2,987 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه پزشکی 2012/7/7 #28 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) من بهش میگم پوریا :
مهسافت کاربر حرفهای ارسالها 491 امتیاز 4,511 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه صنایع غذایی 2012/7/8 #29 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) تصورم از پی ناز این ـه ! نقاشی ـم خوب نیس از بچه ـگی امتحان نقاشیُ یواشکی از خونه میبُردَم !
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) تصورم از پی ناز این ـه ! نقاشی ـم خوب نیس از بچه ـگی امتحان نقاشیُ یواشکی از خونه میبُردَم !
fa.z کاربر حرفهای ارسالها 544 امتیاز 1,467 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر كرمان سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه ژنتیک 2012/7/8 #30 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) حس می کنم این مدلیه پریناز ارتودنسی در راستای پست مهسا بود فقط
Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/7/9 #31 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) ببخشید دیر شد و اینا زینب: من دماغ ندارم؟ الهام: سوژه ی جالبی بود معلم گرام لباس خط خطی؟ امیر محمد: به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ : (خو چرا دختر مردمو بی حجاب میکشین، خجالت داره واقعن شاید رازی نباشه ) کلیک کنید تا باز شود... روپوشمو با پست برات میفرستم آلبرت: .... اشاره میکنن که بهله، همین جوری میخندی خاطره: ... چی بگم خُ؟ خاطره بیا ظرفارو خشک کن بزار تو کابینت زهرا: آره بانگ خودم بود عااولیــه موهامم خیلی دقیق کشیدی علی سینا : پوریا وسط دعوا یا پوریا در پیری مهسا: با توجه به مهارت های نقاشیت احتمالا تصورت از من یکمی فرق داره فاطمه: نه دیگه این مدلی ـَم نیستم
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) ببخشید دیر شد و اینا زینب: من دماغ ندارم؟ الهام: سوژه ی جالبی بود معلم گرام لباس خط خطی؟ امیر محمد: به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ : (خو چرا دختر مردمو بی حجاب میکشین، خجالت داره واقعن شاید رازی نباشه ) کلیک کنید تا باز شود... روپوشمو با پست برات میفرستم آلبرت: .... اشاره میکنن که بهله، همین جوری میخندی خاطره: ... چی بگم خُ؟ خاطره بیا ظرفارو خشک کن بزار تو کابینت زهرا: آره بانگ خودم بود عااولیــه موهامم خیلی دقیق کشیدی علی سینا : پوریا وسط دعوا یا پوریا در پیری مهسا: با توجه به مهارت های نقاشیت احتمالا تصورت از من یکمی فرق داره فاطمه: نه دیگه این مدلی ـَم نیستم
zahra96 کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,008 امتیاز 6,369 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 / میدیا شهر تهران دانشگاه دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه گرافیک 2012/7/9 #32 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) خب از الان تا عصر 22وم (پنجشنبه) وقت هست تا گولـی رو بکشید :د با تشکر
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) خب از الان تا عصر 22وم (پنجشنبه) وقت هست تا گولـی رو بکشید :د با تشکر
meli_sampad کاربر فوقحرفهای ارسالها 715 امتیاز 8,175 2012/7/9 #33 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) دیه هرچی از پروفایلش دستمون اومد دیه + تصوری که داشتم (البته پای کوتاه و بلند و دستای 3انگشتی جزء تصوراتم نبود ).. فقد یادم رفت لباسشو باید آبی میکردم "
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) دیه هرچی از پروفایلش دستمون اومد دیه + تصوری که داشتم (البته پای کوتاه و بلند و دستای 3انگشتی جزء تصوراتم نبود ).. فقد یادم رفت لباسشو باید آبی میکردم "
esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,327 امتیاز 19,361 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine 2012/7/10 #34 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1)
mysterious queen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,058 امتیاز 4,964 نام مرکز سمپاد فرزانگان٣ شهر مشهد 2012/7/10 #35 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1)
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/7/10 #36 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) از همینجا از گولی عذر میخوام امروز تو کلاس پل تخته کشیدم اینو داشت دبیر میومد دیگه تن تن کشیدم با توجه به عکس ِ بچگیاش
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) از همینجا از گولی عذر میخوام امروز تو کلاس پل تخته کشیدم اینو داشت دبیر میومد دیگه تن تن کشیدم با توجه به عکس ِ بچگیاش
مهسافت کاربر حرفهای ارسالها 491 امتیاز 4,511 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه صنایع غذایی 2012/7/10 #37 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) چیز ـه ! گلشن این تو ـیی ؟ نقااشی ـم بد ـه دیگه !
Mahshid.M کاربر حرفهای ارسالها 379 امتیاز 4,460 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رشته دانشگاه داروسازی 2012/7/10 #38 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) اینم گولـی دیگه ببخشید افتضاح شد با عرض معذرت از دوستانی که آبرنگ کار میکنن آبروشونو بردم من اصلا با آبرنگ بلد نیسم + اون گل و رنگین کمون ـه به شاد تر شدن فضا کمک کرده + موهاش + تناسب گولـی و گل ـَرو تو حلقم ! ( واج آرایی گ-ل )
پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) اینم گولـی دیگه ببخشید افتضاح شد با عرض معذرت از دوستانی که آبرنگ کار میکنن آبروشونو بردم من اصلا با آبرنگ بلد نیسم + اون گل و رنگین کمون ـه به شاد تر شدن فضا کمک کرده + موهاش + تناسب گولـی و گل ـَرو تو حلقم ! ( واج آرایی گ-ل )
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,125 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/7/10 #39 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) این هم هنر نمایی من. هنرنمایی؟! عجله ای و اینا دیگه...
sara J کاربر نیمهحرفهای ارسالها 210 امتیاز 1,042 نام مرکز سمپاد فرز ۳ شهر پایین مایینا (کرج) مدال المپیاد :| 2012/7/10 #40 پاسخ : بچه های سایت را بکشید! (1) اینم من کشیدم گولی ببین چقد خوشگله