بچه ها من توضیح بدم قبلش!
ببینید من اصلــــــا استعداد نقاشی ندارم! ینی من یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین! درحدی که جوجه کشیدنُ تازه یاد گرفتم اونم چون جلو خواهرم آبروم نره!
بعد اینکه هی هم دوست داشتم ملتُ بکشم نمیشد! دیگه مهسا که گفت گفتم طلسمُ بشکنم یه چیزی بکشم!
نخندین! این ته استعدادمه!
مدیونه کسی اگه بخنده به خدا! :خنده ی درونی خودم!
یه توضیح دیگه اینکه پا هم بلد نیستم بکشم! ینی کلا صورت میکشم فقط! این بدنُ دست اضافه بر سازمان بود حتی!
واقعا مرسی از نقاشی هایی که کشیدید
ملی اصلا می دونی عین خودم شده
کلا رشید، اصلا فد رو می بینی!
بعد کفشام
لایک کلا
Inspired:
خیلی نازه اصلا باورم نمی شه کسی منو این جوری مجسم کرده باشه
خیلی قشنگ تر از خودمه
ولی سر به زیره خیلی راضیم اصلا خودمم خیلی آدم سر به زیریم و اینا
کلا راضیم خیلی
ریحانه:
بت افتار می کنم فرزندم
اصلا الان تو یه نقاش بزرگ می شی من می دونم
بعد من افتخار می کنم که اولین نقاشی آدمی که بدنشو کشیدی حتی من بودم
پیکسله هم حتما دزدیه
ما که از مال دنیا پیکسل و اینا رو نداریم
مرتب از ملت می دزدیم تنوعشم بیشتره
کلا مرسی از همه
ببخشید دیر شد
پرند نقاشیت تو حلقم رسما
اصلا پیکسل دزدی و جمله ی معروف من در مواقعی که اشتباه می کنم و ...
اصلا خو خودمم جون تو
مرسی
من ميخواستم مهسا رو بكشم مثكه دير شد يه كم!
ولي ميذارمش!
من نقاشيم افتضاحه!
البته تو دبستان هميشه اول ميشدم ها! B-)
پير شديم هنرمون تحليل رفت!
مهسا:
(سعي در نشان دادن هميشه D: بودن مهسا! )
اول اینکه عاقا ما کنکور داریم وقتِ زیادی رو اینا نمیذاریم بعد بد میشه دیه :-آوردنِ بهانه وا3 بد کشیدن و اینا
نمیدونم چرا فِک کردم باید عینکی باشی
بعد اینکه ندیدمت ولی به نظرم آبی بت میاد
# باو این امیر محمدِ بیچاره همه ـتونو کشید بیاین بکشیدش شومام خو
ببخشید انگار دیر شد واسه این پست، ولی می خواستم درست قبل از نوبت نفر بعدی بنویسم که نتونستم زیاد تنظیم کنم.
نرگس: خیــــــلی بامــــزه ست!! من و بهراد یه دقیقه داشتیم همین طوری می خندیدیم! واقعا از این تعداد خیلی کم پست و بانگ هام خوب استفاده کرده بودین! حالا نمی خوام خیلی گیر بدم ولی اصولا با یک دست خود کمان رو میگیرن، با یک دست زهش رو! من ظاهرا با همون تیره هر دو رو نگه داشته م! :P رداشم ضمنا خیلی باحاله! در کل خیلی قشنگ و بامزه است، واقعا مرسی! :)
خدا کامیک های منو بیامرزه و رفتگان شما رو رحمت کنه [nb]توضیح (برای کسایی که یادشون رفته یا نمیدونن): یه سری کامیک بودن، توسط اینجانب معرفی شدن. و موضوع کلی کامیکا نحوه ی گرفتن لایک توی کاربرا بود! سروش هم که به این حالت جمع میکرد [/nb]
این اثر تاریخی مربوط زمانیه که سروش خیلی کاره(!) بود تو سایت و من به این حالت :
یه فاتحه هم بفرستین
پ.ن: سمت راستيه سروشه ها...
اهم ...
مام هستیم .
حقیقتش من نمیخواستم هنرم رو به رخ بکشمها ، ولی نمیذارید دیگه .
اگه احساس میکنید یه چشمش کوچیکتر از اون یکی چشمشه ، یا اگه احساس میکنید یه گوش نداره ، یا اگه احساس میکنید یه ورِ دماغش بزرگتره ؛ باید اعلام کنم که چشمای خودتون ایراد داره . اثر هنریه .
اسم اثر رو هم میتونید بذارید : سروش در اردوی آمادگی اعزام به پارالمپیک .
خب اولین کسی هستم که جنا رو با توجه به پروفایلش می کشم! همونطور که می بینین حرفه شریف جنا طبق گفته هاش ماست مالیه! منم اینو کشیدم!
توی عکس نوشتم "بچه!" ببخشید ! همینجوری بوده و جنا الان بزرگ شده!
اون تخته سفید بعد از ماست مالی شدنه! همین دیگه! جنا جان اگه توی تصویر خودت نیستی ببخشید!