- شروع کننده موضوع
نسترنگار
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی بهشتی
سلام ،
اینجا میخوایم ایالات متحده آمریکا رو بررسی کنیم؛ یه چیزی شبیه خارج (جهان) گردی ولی خب توی یک زمان خاص نیست و احتمالاً گستردهتر و منظمتر. از اون جایی که بررسی گستردهای خواهد بود، اطلاعات اولیه (مثلاً جمعیت، موقعیت، شهرهای مهم و ...) رو من میدم تا بحث منظمتری داشته باشیم. چارچوب بحث رو هم به زودی مشخص میکنم. از هر نوع همکاری (توضیح، اطلاعات، تجربه، سؤال و ...) استقبال میشه
اطلاعات بیشتر به زودی به همین پست اضافه میشه.
خب این اطلاعات اولیه:
۱. جمعیت : بیش از ۳۰۰ میلیون نفر نفر [nb]311,591,917 (2011)[/nb]
۲. پایتخت : واشنگتن دیسی (بزرگترین شهر: نیویورک بعدش لس آنجلس و بعد شبکاگو)
۳. زبان ملی : انگلیسی (۳۰ میلیون نفر هم اسپانیولی حرف میزنن)
۴. کشورهای همسایه : از شمال کانادا از جنوب مکزیک + یه ریزه مرز با کوبا از راه گوانتانامو + از راه آلاسکا با روسیه مرز آبی داره
ایالات متحده چهارمین کشور جهان از نظر وسعت و سومین کشور از نظر جمعیته. ۵۰ تا ایالت داره (هاوایی و آلاسکا به بقیه وصل نیستن)
× اصلاح شد.
اینجا میخوایم ایالات متحده آمریکا رو بررسی کنیم؛ یه چیزی شبیه خارج (جهان) گردی ولی خب توی یک زمان خاص نیست و احتمالاً گستردهتر و منظمتر. از اون جایی که بررسی گستردهای خواهد بود، اطلاعات اولیه (مثلاً جمعیت، موقعیت، شهرهای مهم و ...) رو من میدم تا بحث منظمتری داشته باشیم. چارچوب بحث رو هم به زودی مشخص میکنم. از هر نوع همکاری (توضیح، اطلاعات، تجربه، سؤال و ...) استقبال میشه
اطلاعات بیشتر به زودی به همین پست اضافه میشه.
خب این اطلاعات اولیه:
۱. جمعیت : بیش از ۳۰۰ میلیون نفر نفر [nb]311,591,917 (2011)[/nb]
۲. پایتخت : واشنگتن دیسی (بزرگترین شهر: نیویورک بعدش لس آنجلس و بعد شبکاگو)
۳. زبان ملی : انگلیسی (۳۰ میلیون نفر هم اسپانیولی حرف میزنن)
۴. کشورهای همسایه : از شمال کانادا از جنوب مکزیک + یه ریزه مرز با کوبا از راه گوانتانامو + از راه آلاسکا با روسیه مرز آبی داره
ایالات متحده چهارمین کشور جهان از نظر وسعت و سومین کشور از نظر جمعیته. ۵۰ تا ایالت داره (هاوایی و آلاسکا به بقیه وصل نیستن)
× اصلاح شد.