بانک سوالات و ایده‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
دو تا کار می‌شه کرد:

۱. یه زیربخش درست کنیم به نام بانک و داخل این بانک، یه سری تاپیک باشه با نام "فیزیک" و "شیمی" و ... و داخل این تاپیکا، تست‌های خفن نکته‌دار که خیلی‌ها اشتباه می‌کنن توش رو بذاریم که ملت ببینن و بخونن

۲. همه‌ی این کارارو داخل همین تاپیک انجام بدیم.

به نظرتون کدوم حالت بهتره؟ یا حتی شاید این بانک چیز مزخرفی باشه؟ هممم؟

پاسخ : بانک سوالات و ایده‌ها

ایده ی خوبیه، بنظرم بهتره که چند تاپیکٍ مختلفٍ درسی باشه که هم سوالات و نکات شاخ رو گذاشت و هم اشکالاتٍ درسی
مربوط به اون درس!

حالا نمی‌دونم نظر بقیه چیه ولی اگه قرار باشه به صورت یه بانک باشه بهتره مرتب و تمیز باشه، اشکالات درسی واسش تاپیک هست ، بیاریمش تو سوالات کثیف و قر و قاطی می‌شه.

منو ببخشید ، ولی با توجه به شناختی که از کنکوری های 91 ای پیدا کردم ، فک نمیکنم کنکوری ها وقت کنن بیان این قسمت که مثلن تستای خفن ریاضی مبحث مثلثاتو بنویسن یا تایپ کنن یا حتی اسکن کنن بزارن ... وقت نمیزارن ، یعنی بهتره بگم وقت ِ اینجور کاری رو ندارن ، درسته خیلی ایده ی خوبیه ها ...
کنکوری ها دغدغه های زیادی دارن واقعن ...

به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :
منو ببخشید ، ولی با توجه به شناختی که از کنکوری های 91 ای پیدا کردم ، فک نمیکنم کنکوری ها وقت کنن بیان این قسمت که مثلن تستای خفن ریاضی مبحث مثلثاتو بنویسن یا تایپ کنن یا حتی اسکن کنن بزارن ... وقت نمیزارن ، یعنی بهتره بگم وقت ِ اینجور کاری رو ندارن ، درسته خیلی ایده ی خوبیه ها ...
کنکوری ها دغدغه های زیادی دارن واقعن ...
من خودم کنکوریم :دی کاری که باید بشه اینه که طرف شماره تست و صفحه رو علامت بزنه، شب قبل از خواب بیاد بذاره اینجا و بره بخوابه. نمی‌دونم راستش :-?

به نقل از پویا م :
من خودم کنکوریم :دی کاری که باید بشه اینه که طرف شماره تست و صفحه رو علامت بزنه، شب قبل از خواب بیاد بذاره اینجا و بره بخوابه. نمی‌دونم راستش :-?
;D ;D سلامت باشی ;;)
اینم ایده ی خوبیه ... خب بعد از اینکه مدیرای این انجمن تعیین شدن ، باهاشون یه هماهنگی کنین ، ایجادش کنین ، اگه دیدید خوب داره پیش میره که چه خوب ...

زیربخش باشه منظم تره ،
یا اگه توی تاپیک هست ، توی پست اول همه موضوع ها و مطالب فهرست بشن ،

هرچی هست منظم باشه که ما کنکوری ها وقت زیادی نداریم واسه نت 8-|

Back
بالا