هنوز COD4 بازی می کنی؟ دمت گرم یه دستم از طرف من ak74 بردار تو بقیه دیگه نیسبه نقل از Sarang :تو COD4 دختر هست ولی من خیلی حرفه ایشونو ندیدم!
به نقل از Black fire :فک کنم منطورت یه چیز تو مایه های mmorpg باشه یا به عبارت دیگه نقش آفرینی آنلاین باشه، البته اینو باید در نظر گرفت که بازی های جنگی این سبک هم هست و بازیای مدیریتی تو مایه های تراوین هم هست اگه یه مقدار دقیق تر بگید ممنون می شم
به نقل از Black fire :بازی هایی مثل اسکایریم رو امتحان کردی؟
نه، یه بازیه که مثل سیمز می تونی کاراکترت رو طراحی کنی ولی جنگی به سبک قدیم (شمشیر و تیر کمون و ایناست) هستش که توش تقریبا همه جا می تونی بری و با هر کسی می تونی حرف بزنی و به عبارت دیگه داستان کاراکترت رو خودت تعیین کنی وحتی ازدواج کنی! اینجا می تونی یه مقدار بیشتر باهاش آشنا شی.به نقل از شوکوهــ :نه راستش ، چه ویژگی خاصی داره ؟
به جنگهای صلیبی شباهت داره ؟
به نقل از Black fire :منظور کلیم اینه که مولفه ی آزادی ممکنه باعث شه یه همچین بازی رو بکنی یا نه
مولفه ی آزادی = عنصر آزادیبه نقل از شوکوهــ :مولفه ی آزادی؟تعریف بیشتر؟
همون پیشبرد بازی با خلاقیت فردی و اینا ؟
به نقل از آیدا-ق :دقیقا بحثه تلقینه! اینکه اصولا بازی کامپیوتری و فوتبال مال دخترا نیس و شما دیگه "خانوم" شدین(اه متنفرم از این حرف :-&) و اینا مال پسراست و از اینجور حرفا
این دوس داشتن میتونه یک عادت هم باشه..من خودم چون برادرم بازی های جنگی بازی می کرد و زمان بچگی هم که از یک کامپیوتر اشتراکی استفاده می کردیم،منم جز اون بازی ها بازی ای نداشتم،بازی می کردم و علاقمند شدم....اون زمان کانتر و جی تی ای و هیتمن و.....الانم که کال آو و.........همشون تقریبا تو یک رده اند....اما با 'دوتا' متفاوت اند و من علاقه ای ب این یکی ندارم...نمی دونم شاید چون بچگیام بازی نکردم این مدلی!به نقل از BUG :کامپیوتر و فوتبال نه. اما اینکه پسرا بازی اکشن و خشن و کلا بازی کامپیوتری رو بیشتر دوس دارن از دخترا اصن تلقین و باورهای غلط اجتماعی نیست. کاملا پایه روانشناسی داره. البته دلیل نمیشه اگع استثنایی بود اونا دختر نباشن
همون روحیات هم بستگی به "فرد" داره نه جنسیت اون فردبه نقل از BUG :کامپیوتر و فوتبال نه. اما اینکه پسرا بازی اکشن و خشن و کلا بازی کامپیوتری رو بیشتر دوس دارن از دخترا اصن تلقین و باورهای غلط اجتماعی نیست. کاملا پایه روانشناسی داره. البته دلیل نمیشه اگع استثنایی بود اونا دختر نباشن
به نقل از Black Fire :مولفه ی آزادی = عنصر آزادی
آره یه همچین چیزایی + اینکه تقریبا هر کاری که می خوای بکنی رو می تونی بکنی، مثلا می تونی خط داستانی رو بی خیال شی کلنگ بر داری بری تو معدن آهن یا طلا جمع کنی بعدن بری باهاشون جواهر بسازی و بفروشی یا اینکه تیر کمون برداری بری شکار آهو یا اینکه مثل من کارد میوه بری برداری بری شکار آهو!!!