- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : انتخاب بین رشته های علوم پزشکی
بعد رشته فیزیوتراپی درامد خوبی داره. علوم ازمایشگاهی هم احتمالا در همون حد. بینایی سنجی و شنوایی سنجی فکر کنم زیاد جالب نیست و اگه اشتباه نکنم کاردانیه،،در عوض رشته کار درمانی که اکثرا بچه ها نمیشناسنش هم رشته بهتریه، کار درمانی تغریبا همون فیزیو تراپس
ی هست به عداوه مثلا شنوایی سنجی.
شاید درامد این رشته ها در حد یه دکتر داروساز که تو دارخونه کس دیگه کار میکنه باشهو حتی بیشتر.
در مورد ژنتیک کلا اطلاع ندارم
شاهد جرا فکر کنم غیر شاهد هم راه نیدن، مصاحبه داره.
جو الزهرا...پسر نداره،،فقط همینو میدونم.
ببین اولا که بین رشته های پیراپزشکی شهر خودت و پزشکی شهر دورتر و سطح پایین تر، پزشکی رو بزن.به نقل از .waha. :خب،هنوز که رتبه ها نیومده
1 با اینحال،شاید بد نباشه،یه رد بندی هم صورت بگیره برای سایر رشته های تجربی،بر اساس اونچه که میدونید از تجربه های موثق دیگران در اینمورد.
مثل؛ پزشکی هسته ای/علوم آزمایشگاهی/فیزیوتراپی/پرتو درمانی/بینایی یا شنوایی سنجی/گرایش های مختلف زیست سلولی،مولکولی
2 همچین رشته هایی در مراکز استان ها و کلان شهر ها،از لحاظ خوابگاهی چطورن ؟
3 مثن،بنظر شما گرایش زیست فناوری و ژنتیک که فقط معدود دانشگاه هایی دارن چیه؟کدومش رو بهتر میدونید و چرا ؟
گرایش زیست فناوری ؛ که بنظر تازه تاسیس هست،و مسلمن،اولویت با دکترای پیوسته های این رشته ست،بعد از فارغ تحصیلی
گرایش ژنتیک ؛ که مثل سایر کارشناسی ها،با بسنده کردن به همین سطح،نمیشه از لحاظ کاری توقع چندانی داشت
علاوه بر این،در مقایسه این دو مدل کد رشته ها،میزان اهمیت محل دانشگاه رو چقد میدونید ؟
4 دانشگاه شاهد ، غیر شاهد راه نمیدن دیگه؟ الزهرا جوش چجوریه؟
+ببینید،اگه از این بحثا خوشتون نمیاد،بد نیست بدونید،که منم همین حالت رو دارم ،
ولی عقل حکم میکنه،واسه کسایی که تمایلی به پشت کنکور موندن ندارن،فضای کلی،رشته های بیشتری رو بشناسن .
لطفن اگه کسی رو میشناسید،که میتونه اطلاعات بیشتری در اختیار قرار بده،دعوتش کنید اینجا .
نمیدونستم کجا باید این پست رو قرار بدم،امیدوارم اونقدا هم جای نامناسبی نباشه،
ممنون از کسایی که شرکت میکنن،با آرزوی تحقق مطلوب برای همگیمون : )
بعد رشته فیزیوتراپی درامد خوبی داره. علوم ازمایشگاهی هم احتمالا در همون حد. بینایی سنجی و شنوایی سنجی فکر کنم زیاد جالب نیست و اگه اشتباه نکنم کاردانیه،،در عوض رشته کار درمانی که اکثرا بچه ها نمیشناسنش هم رشته بهتریه، کار درمانی تغریبا همون فیزیو تراپس
ی هست به عداوه مثلا شنوایی سنجی.
شاید درامد این رشته ها در حد یه دکتر داروساز که تو دارخونه کس دیگه کار میکنه باشهو حتی بیشتر.
در مورد ژنتیک کلا اطلاع ندارم
شاهد جرا فکر کنم غیر شاهد هم راه نیدن، مصاحبه داره.
جو الزهرا...پسر نداره،،فقط همینو میدونم.