• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشنایی با رشته های علوم پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع happiestchemist
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به کدام یک از رشته‌های علوم پزشکی علاقه‌ی بیشتری دارید؟

• رای‌دهندگان
    59
پاسخ : انتخاب بین رشته های علوم پزشکی

اره دغدغه علوم پایه هست! یعنی پاس شدیم رفت..
حالا شما رو نمیدونم ولی ما جزوه ام میخونیم از سرمون زیاده.
همون بیوشیمی..میخواید چی کار اخه?? در حدی که باید بلد باشید تو جزوه ها هست،،پونصد برابرم تو درسهای بعدی توضیح میدن،،،البته شاید مال ما این جوری بود،،ولی اگه قرار باشه همه درسا رفرنس بخونی روزی باید 8 ساعت درس بخونی..اخرم خیلی مطالبشون پرت هست.

ببین ما جزوه داریم تا جزوه،،،جزوه های ما همشون ریکورد پیاده میشه تایپ میشه ویرایش میشه تطابق با رفرنس داده میشه..حجمش تقریبا همون حجم کتابه ولی زبان شیوا و گویا..

بعد انقدر دارو درساش گسترده ست اساتید که دارن درس میدن مبحث دیگه از همون درسو نمیتونن..شما فکر کن ما این ترم یه درس فارماکوگنوزی داشتیم...خط به خط حفظی ...تو هیچ کتابی ام نیست این جوری منسجم..یا سیوتیکس داشتیم یا فیزیکال فارماسی...ببین نه تنها تو کتابا این درسا منسجم نیست و استاد از اینترنت و ده تا کتاب مطلب جمع کرده، بلکه هرچی هم هست اینگلیسیه..بشین حالا برای یه درس مضخرف بی سر و ته که میدونی در ایندت به دردت نمیخوره 7تا کتاب انگلیسی بخون

این قضیه علاقه رو مخالفم،،من هنوز بعد 3سال از دانشگاه هنوزم علایقم رو نمیشناسم چه برسه به بچه های تازه کنکور داده،،در واقع شما توهم علاقه و عدم علاقه رو دارید نه خودشونو..
پزشکی قشنگیای خودشو داره...بعد خوب پزشکی نرید که سخته چی برید? خوب دارو هم سخته..دندون هم حلوا پخش نمیکنن باید درس بخونین..فقط شیفت شب نداره ولی صب تا شب تو بخش هستین.

این حرف شما رو که چراباید واسه درسی که هیچ جا تو آینده به دردت نمیخوره رفرنس بخونی...بیشتر دوستام هم میگفتن
اما من نتیجشو دیدم
روش مناسبی بود و بهش ادامه میدم
در ضمن روزی 8 ساعت واقعا نیس..حس میکنم 6 کافی باشه
من خودم خیییییییییییلی زیاد به دارو علاقه داشتم یکی از اختراعاتم یه داروی ترکیبی هست اما خب یه کم بیشتر به پزشکی علاقه داشتم
آره ممکنه توهم بگیرن اما خب نمیشه که بدون هیچ معیاری یک رشته رو انتخاب کرد آخه
اون مباحثی هم که میگین کتاب های انگلیسیو اینا خب آره مشکل هست اما خب با یکم تقویت زبان خوب میشه کاری که من قبل از کنکور و این بحثا انجامش دادم
-----------------------------------
بالاخره هر رشته ای سختی های مخصوص خودشو داره
من هم قصدم این نبود که رشته های دیگه رو تضعیف کنم
سختی های رشته ی خودمو گفتم همین ;;)
++++++++++++++++++++++++++++++++
بازهم انتخاب اون 100 تا رشته و محل دانشگاه با خود دوستان هست
من فقط سعی کردم یه کم از تجربه های کمم رو بگم

این قضیه علاقه رو مخالفم،،من هنوز بعد 3سال از دانشگاه هنوزم علایقم رو نمیشناسم چه برسه به بچه های تازه کنکور داده،،در واقع شما توهم علاقه و عدم علاقه رو دارید نه خودشونو..

آره : - < منم هر چی فک میکنم نمیدونم " دقیق " علاقه م چیه ! یعنی خوب همه شونو دوس دارم خوبن ولی نمیتونم بفهمم کدومشو بیشتر دوس دارم !
بعد مثلن اطرافیان همش میگن علاقه ؛ من غصه میخورم : ) ) فک میکنم خیای آدم پرتی ام که هنوز نمیدونم علاقه م دقیقن چیه :د
ولی خوب شد گفتی ؛ ؛ ) پس تنها این قضیه به من مربوط نیس..

بعد یه چیز دیگه ! من شنیدم تو رادیولوژی به دانشجو ها مبلغی به عنوان حق اشعه میدن ؛ خوب دارو هم کماوبیش با مواد شیمیایی خطرناکی ارتباط داره
به شما هم همچین مبلغی میدن ؟

بعد از لحاظ امنیت جانی ! :د چی؟ تا حالا پیش اومده کسی سر استعمال(؟) مواد شیمیایی مشکلی براش پیش بیاد ؟

رشته پزشکی چی ؟ چقدر احتمال سرایت بیماری به پزشک وجود داره؟

منظورم از علاقه این نیست که مثلا ببینی آناتومی بیشتر دوس داری یا زیست گیاهی:د
به صورت کلی بلاخره یه چیزایی رو میدونید دیگه.مثلا دلت میخواد تو بیمارستان کار کنی یا آزمایشگاه یا داروخونه یا اتاق عمل؟مثلا خودت تحمل و صبرت چقدره؟میتونی ساعت ها به یه عده آدم کمک کنی و سرکله بزنی یا ترجیح میدی بشینی یه جا و فقط دارو تجویز کنی.یا مثلا هیچکدوم واست مهم نیست علاقه ت بیشتر به "پول"میل میکنه:د مثلا دلت میخواد دایم درس بخونی و تا آخر عمر میخوای پژوهش علمی داشته باشی یا تا یه حد خاصی مد نظرته.خیلی آیتما هست که بذاریشون کنار هم واست علاقه رو تشکیل میده.

به نقل از محمد مهدی حیدری :
این حرف شما رو که چراباید واسه درسی که هیچ جا تو آینده به دردت نمیخوره رفرنس بخونی...بیشتر دوستام هم میگفتن
اما من نتیجشو دیدم
روش مناسبی بود و بهش ادامه میدم
در ضمن روزی 8 ساعت واقعا نیس..حس میکنم 6 کافی باشه
من خودم خیییییییییییلی زیاد به دارو علاقه داشتم یکی از اختراعاتم یه داروی ترکیبی هست اما خب یه کم بیشتر به پزشکی علاقه داشتم
آره ممکنه توهم بگیرن اما خب نمیشه که بدون هیچ معیاری یک رشته رو انتخاب کرد آخه
اون مباحثی هم که میگین کتاب های انگلیسیو اینا خب آره مشکل هست اما خب با یکم تقویت زبان خوب میشه کاری که من قبل از کنکور و این بحثا انجامش دادم
-----------------------------------
بالاخره هر رشته ای سختی های مخصوص خودشو داره
من هم قصدم این نبود که رشته های دیگه رو تضعیف کنم
سختی های رشته ی خودمو گفتم همین ;;)
++++++++++++++++++++++++++++++++
بازهم انتخاب اون 100 تا رشته و محل دانشگاه با خود دوستان هست
من فقط سعی کردم یه کم از تجربه های کمم رو بگم
پزشکی ها هیچ وقت عمق مساله رو درک نمیکنن چون همه کتاباتون ترجمه شده ست،،ما فقط فارماکولوژی مون ترجمه شده ست که اونم چون مال پزشکیاس! به جز اون واقعا تک و توک و ترجمه های ضعیف و ..

این قضیه درس به درد نخور رو تا درسای ما رو نبینی متوجه نمیشی..
شما مثلا ممکنه به درس انگل بگی به درد نخور...ولی هیچ گاه نمیتونی تصور کنی ما چیا میخونیم چقدر پراکنده..پزشکیا کلا دو تا کتابو چند ترم میخونن،،ما هر درسمون در هر ترماز 6 تا رفرنس گرفته شده از هر کدوم چند پاراگراف..

هیچ کس جز خود ما مفهوم ابنی که میگم رو درک نمیکنه توقع ام ندارم بچههای پزشکی درکمون کنن.

بعد کی گفته کتاب بگیری دستت بری پیش استاد و بفهمه کتاب میخونه نمره تو میده?

اساتید ما مخصوصا علوم پایه ایا اصلا انقدر تعداد دانشجوشون زیاده قیافمونم نمیشناسن.. بعد دوستانم که ترمای اول کتاب میخوندن به زور 12 شدن..حداقل تو علوم پزشکی تهران، کتاب جواب نمیده، کتابو دو دورم بخونی باز به زور با 10 تا 12 پاسی

به نقل از sara.n :
آره : - < منم هر چی فک میکنم نمیدونم " دقیق " علاقه م چیه ! یعنی خوب همه شونو دوس دارم خوبن ولی نمیتونم بفهمم کدومشو بیشتر دوس دارم !
بعد مثلن اطرافیان همش میگن علاقه ؛ من غصه میخورم : ) ) فک میکنم خیای آدم پرتی ام که هنوز نمیدونم علاقه م دقیقن چیه :د
ولی خوب شد گفتی ؛ ؛ ) پس تنها این قضیه به من مربوط نیس..

بعد یه چیز دیگه ! من شنیدم تو رادیولوژی به دانشجو ها مبلغی به عنوان حق اشعه میدن ؛ خوب دارو هم کماوبیش با مواد شیمیایی خطرناکی ارتباط داره
به شما هم همچین مبلغی میدن ؟

بعد از لحاظ امنیت جانی ! :د چی؟ تا حالا پیش اومده کسی سر استعمال(؟) مواد شیمیایی مشکلی براش پیش بیاد ؟

رشته پزشکی چی ؟ چقدر احتمال سرایت بیماری به پزشک وجود داره؟
حق اشعه اونا رو که الان نمیدن دیگه =))
نه بابا مواد شیمیایی حق و اینا نداره

سرایت و اینا رو نمیدونم ولی دو سه سال پیش یه اقایی با سرنگی که حای خون خودش بوده و ایدز داشته وارد داروخونه شده و سرنگ رو به داروساز تزریق کرده :| کم پیش میاد ولی ;D

وسط سخنان پرش کنم که مورد داشتیم طرف طلای المپ شیمی رفته دندون بهشتی. :-L
پرسیدیم هدفت چی بوده خیلی قشنگ فرمودن:"پول" :-L

بله متوجه هستم منظورتون علاقه به صورت کلی هست ، ولی من تو همون هم مشکل دارم :د
خوب من هم دوس دارم شغلم با مردم زیاد در ارتباط باشه ؛ هم دوس دارم مث دارو در زمان دانشجویی یا کار کردن حتی زیاد آزمایشگاه داشته باشه ؛ هم دوس دارم مث دندون یه کار تقریبن سبک تر باشه از لحاظ شغلی ..

بعد من چیزی که تا حالا خودم تشخیص دادم هم بارها فیدبک ـِش رو از دوستام و معلم هام دریافت کردم اینه که کلن توانایی های اجتماعیم بالاست
تو ارتباط برقرار کردن خیلی سریع ارتباط ایاد میکنم؛ تحت تاثیر قراردادن دیگران ؛ متقاعد کردنشون [nb]یادمه هر وخت درخواستی چیزی داشتیم از معلم یا مدیر و اینا منو میفرستادنباشون حرف بزنم راضیشون کنم[/nb] بعد حتی چن روز پیش یکی از معلم هامون که خاهر و برادرشون پزشک هستن ( البته ایران نه ، آمریکا هستن) بم گفتن که یه تخصص جدید اونجا داره دایر میشه به عنوان پزشکی اجتماعی. بعد خیلییی زیاد به من تاکید کردن که با وجود شناخت 3 ساله ای که از من دارن و تا حد زیادی منو میشناسن ؛ برم پزشکی و بعد تخصص پزشکی اجتماعی بخون چون خیلی توانام در این زمینه.

خب حالا به نظرتون این توانایی ؛ که شکر خدا تنها چیزی ست که توش شک ندارم = ) ) ؛دلیل موجهی هست بر اینکه پزشکی رو انتخاب کنم یا اینکه نه! خوب دارو ودندون هم با مردم ارتباط دارن به هر حال ؟

@معصومه ک بله ممنون : ) اون کتاب رو زمان المپیاد یه فصل هاییش رو خوندم ؛ اگه دارو بزنم اون فصل هایی که گفتین رو میخونم حتمن.

به نقل از sara.n :
بله متوجه هستم منظورتون علاقه به صورت کلی هست ، ولی من تو همون هم مشکل دارم :د
خوب من هم دوس دارم شغلم با مردم زیاد در ارتباط باشه ؛ هم دوس دارم مث دارو در زمان دانشجویی یا کار کردن حتی زیاد آزمایشگاه داشته باشه ؛ هم دوس دارم مث دندون یه کار تقریبن سبک تر باشه از لحاظ شغلی ..

بعد من چیزی که تا حالا خودم تشخیص دادم هم بارها فیدبک ـِش رو از دوستام و معلم هام دریافت کردم اینه که کلن توانایی های اجتماعیم بالاست
تو ارتباط برقرار کردن خیلی سریع ارتباط ایاد میکنم؛ تحت تاثیر قراردادن دیگران ؛ متقاعد کردنشون [nb]یادمه هر وخت درخواستی چیزی داشتیم از معلم یا مدیر و اینا منو میفرستادنباشون حرف بزنم راضیشون کنم[/nb] بعد حتی چن روز پیش یکی از معلم هامون که خاهر و برادرشون پزشک هستن ( البته ایران نه ، آمریکا هستن) بم گفتن که یه تخصص جدید اونجا داره دایر میشه به عنوان پزشکی اجتماعی. بعد خیلییی زیاد به من تاکید کردن که با وجود شناخت 3 ساله ای که از من دارن و تا حد زیادی منو میشناسن ؛ برم پزشکی و بعد تخصص پزشکی اجتماعی بخون چون خیلی توانام در این زمینه.

خب حالا به نظرتون این توانایی ؛ که شکر خدا تنها چیزی ست که توش شک ندارم = ) ) ؛دلیل موجهی هست بر اینکه پزشکی رو انتخاب کنم یا اینکه نه! خوب دارو ودندون هم با مردم ارتباط دارن به هر حال ؟

@معصومه ک بله ممنون : ) اون کتاب رو زمان المپیاد یه فصل هاییش رو خوندم ؛ اگه دارو بزنم اون فصل هایی که گفتین رو میخونم حتمن.

من هر جور بگم باز نمیتونم بفهمونم این قضیه رو،،ادم یه چیزایی از علایقش تو ذهنشه ،،دقیقا منم خودمو مثل شما میدیدم و میبینم از جهت توانایی ها ولی اصن میری تو محیط کار تازه میفهمی محیط ازمایشگاه یعنی چی..محیط داروخونه یعنی چی،،حتی الان بری اونجا تو بیمارستان، باز خودتو جای دکتری که هر روز صبح تا شب داره همون کارو میکنه بزاری..
کار ادم تو دو ساعت با کارش که روزمره باشه و بعد چند سال فرق داره..

@سارا:
من پیشنهاد میکنم جای اینکه اول مزیت های هر رشته رو بسنجی(حجم کم کاری دندون و درآمد خوب،ارتباط با مردم توی پزشکی و غیره) اول بشین واسه خودت بنویس که کدوم مهمه و چی خوبه.بعد بگرد دنبال رشته ای که بیشتر اونارو داشته باشه.اینطوری راحت تر میتونی انتخاب کنی:-"""

Back
بالا