• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشنایی با رشته های علوم پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع happiestchemist
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به کدام یک از رشته‌های علوم پزشکی علاقه‌ی بیشتری دارید؟

• رای‌دهندگان
    59
پاسخ : انتخاب بین رشته های علوم پزشکی

البته اره خدایی خیلی سخته یه سال موندن حالا که خدا روشکر تموم شده آخه من خیلی ها رو میشناسم که تخصص خوندن ولی خیلی از زندگی شون هم راضین خیلی کارای متفرقه میکنند ؛ خب این آمار شما داری نسبت به مهندسیا که خیلی بهترن ;D

به نقل از SaranaZ :
البته اره خدایی خیلی سخته یه سال موندن حالا که خدا روشکر تموم شده آخه من خیلی ها رو میشناسم که تخصص خوندن ولی خیلی از زندگی شون هم راضین خیلی کارای متفرقه میکنند ؛ خب این آمار شما داری نسبت به مهندسیا که خیلی بهترن ;D

خب ایراد اینه که آدم تا تخصص بگیره و بیاد از زندگی لذت ببره دیگه جوونیش رفته ;D
مورد دوم هم اینکه مسلما قرار نیست که وضع شغلیشون یکی باشه؛ مگه مسیر و درسا و سختیاشون یکیه که وضع شغلی یکی باشه؟ :>
من خودم یکی از دوستام،یه سال بزرگتره،اونم یه سال مونده بود.موقع انتخاب رشته مامان باباش که استادن تو دانشگاه بهش گفته بودن برو دندون.این رفت پزشکی.
از اول دانشگاه هر وقت باش صحبت کردم داشت مینالید از درسا
آدم تو شک و تردید میفته این چیزا رو که میبینه.البته تا رتبه نیاد اینا همش حرفه فقط ;D

نه خب اینایی که گفتم حین درس خوندن به کارای دیگه هم رسیدن همش که درس نمیخونن از صبح تا شب!

داروسازی شهر های خوب پزشکی شهر های بد ؟ عاشق پزشکی ام علاقه ای به دارو ندارم ؛ چه کنم؟

پزشکی کدوم شهر؟
قبولی تو دارو سخت تر از پزشکیه

پزشکی شهرای بد ;;) وقتی علاقه ای نیست چرا دارو آخه؟

به غیر از مورد علاقه، یه جمع بندی بین پزشکی و دندون بکنه یه نفر :-‌" :د

قبولی دارو سخت تره؟؟؟؟ حرفا میزنی بهترین حالت همدان ترم بهمن

بچه ها دوسته من 3000 منطقه 2 شده به نظرتون چیکار کنه؟
حتی بین الملل و ازادم حاضره بره ;D

خارو شکر تجربی نیستم ;D

به نقل از مـَهیـا :
به غیر از مورد علاقه، یه جمع بندی بین پزشکی و دندون بکنه یه نفر :-‌" :د
دندون زودتر به پول میرسی. درساش میگن آسون تره ولی نه اینکه خیلی تفاوت فاحشی داشته باشه. کلا درسای این سه رشته گریه در بیاره ;D مدت زمان تحصیلش 1 الی 1.5 کمتر از پزشکیه. کلا اگه حوصله درس خوندن به مدت زیاد رو داری بیا پزشکی چون عمومی که هیچیه ;D سختی کار دندونم که مشخصه کمتره( البته اگه مشکل کمر و گردن پیدا نکنین و درست بشینین) از لحاظ موقعیت شغلی هم تو ایران واسه دخترا این دو تا فرقی فکر نکنم داشته باشه. کلا مردم پیش دندون پزشک یا پزشک زن کمتر میرن.

بعد کلا این حوصله درس خوندنه خیلی مهمه. موقع انتخاب رشته خودم 2 3 تا از بچه های پزشکی میگفتن برو دندون چون خسته شده بودن از درس خوندن.

به نقل از کوزت :
بچه ها دوسته من 3000 منطقه 2 شده به نظرتون چیکار کنه؟
حتی بین الملل و ازادم حاضره بره ;D

خارو شکر تجربی نیستم ;D
خب اگه پولشو داره بره بین الملل. اخه معمولا استادای بین الملل با سراسری یکی هستن. امکاناتشونم که یکیه (شاید بهتر) کلا بین الملل برای کسی که توان مالیشو داشته باشه خوبه.

390 منطقه 380 زیرگروه2

دندون مشهد ممکنه بیارم؟ و بین دندون مشهد و داروی تهران کدوم؟

Back
بالا