• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشنایی با رشته های علوم پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع happiestchemist
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به کدام یک از رشته‌های علوم پزشکی علاقه‌ی بیشتری دارید؟

• رای‌دهندگان
    59
پاسخ : آشنایی با رشته های علوم پزشکی

ببخشید چشم پزشکی چجوریاس ؟؟؟

اول باید عمومی پزشکی بخونین بعد تخصص چشم.
بینایی سنجی هم هست که پزشک نیست ولی کارش تشخیص شماره چشمه

به نقل از بره ناقلا :
اول باید عمومی پزشکی بخونین بعد تخصص چشم.
بینایی سنجی هم هست که پزشک نیست ولی کارش تشخیص شماره چشمه

ممنون . . .

در مورد سختیش و یا اینکه چند سال باید درس بخونیم هم کمی توضیح میدید ؟
با تشکر . . .

چشم پزشکی که خوب تخصصه از پزشکی. اول باید چند سال درس بخ نید تا پزشک عمومی بشید قبولی خود پزشکی سخت هست. بعد ازمون تخصص میدیدن. اون امتحانم سخته قبولیش چون متقاضی زیاد داره.
بعد چند سال دوباره درس میخونید و نهایتا طرح باید برید چند سال کار کنید در برابر تحصیلی که داشتین.

بینایی سنجی فکر کنم فوق دیپلمه. دو ساله قبولیش زیاد سخت نیست ولی معمولا درامد خیلی زیادی ندارن. یعنی نمیگم درامدشون کمه چون مغازه عینک فروشی دارن و ،،، ولی خوب قابل مقایسه با جراح چشم نیست

بهتره برای توضیحات تکمیلی بچه های پزشکی بیان و بگن، من در این حد بلد بودم

به نقل از بره ناقلا :
بینایی سنجی فکر کنم فوق دیپلمه. دو ساله قبولیش زیاد سخت نیست ولی معمولا درامد خیلی زیادی ندارن. یعنی نمیگم درامدشون کمه چون مغازه عینک فروشی دارن و ،،، ولی خوب قابل مقایسه با جراح چشم نیست

بهتره برای توضیحات تکمیلی بچه های پزشکی بیان و بگن، من در این حد بلد بودم
نه بینایی سنجی کارشناسی عه. قبول شدنش هم زیاد سخت نیست. تو رشته های پیرا پزشکی پایین تر از رشته هایی مثل فیزیوتراپی و رادیولوژی عه.

پاسخ : رشته پزشکی

یه توضیح در مورد پزشکی عمومی و تخصص بدم.
ببینید اگر قرار باشه جایگاه پزشک عمومی و متخصص یکسان باشه( که متاسفانه با اجرا شدن طرح مزخرف پزشک خانواده احتمالا اینطوری بشه) که دیگه کسی نمیره تخصص بخونه و سطح سواد کشور هرچند در مقیاس کوچک میاد پایین.
اینو فراموش نکنین که پزشک متخصص تحصیلات عمومی رو هم داره به اضافه یه تخصص.
متاسفانه در کشور ما معمولا اگر به پزشک عمومی مراجعه بشه و لازم باشه که به یه متخصص ارجاع داده بشه، این کار از سوی پزشک عمومی صورت نمیگیره و سعی میکنه خودش معالجه کنه!

اخه برای پزشکای طرحی میدونم شرایط تعیین میکنن و از یه درصدی بیشتر حق ارجاع به متخصص ندارن و از حقوقشون کسر میکنن.
سواد که نمیاد پایین شاید رقابت کم شه که نمیشه، ولی تعداد قبولیا که تغییر نمیکنه همون تعداد میرن تخصص رو میخونن
مثلا از جهت درامدی تخصص های ما عملا چیز خاصی نیستن ولی خوب بالاخره یه عده علاقمند همیشه هست که تعدادشون موقع دادن امتحان از تعداد ظرفیت بیشتره

اکثرا واسه درآمد میرن سمت پزشکی و نه از روی علاقه! به همین دلیل وقتی پذیرش مریض عمومی بیشتر از متخصص باشه کسی نمیره تخصص بخونه. هرچند در آمد تخصص بیشتره ولی تعداد ویزیتاش کم میشه.
اونایی هم که طرح رو قبول نمیکنن مسلما همون پول ویزیت قبلی رو میگیرن ولی مردم که این چیزا حالیشون نیست! میرن سمت اونی که پول ویزیتش کمتره یعنی عمومی.
این وسط میمونن متخصصایی که زیر طرحن و از همه بیشتر بهشون ظلم میشه! با این حساب به نظر من اگه کسی تخصص بخونه نباید تو طرح مشارکت داشته باشه.
(البته طرح پزشک خانواده هنوز تو همه استان ها فراگیر نشده که امیدوارم دوباره مثل سالای گذشته به مشکل بر بخورن و نتونن عملیش کنن)
من فکر میکنم یکی از دلایلی که این طرح پیشنهاد داده شده افزایش پزشک در کشوره.

اوه اوه اینا رو نگو الان پزشکیای سایت میان خفه مون میکنن.
در این طرح تحول عملا داروساز هم نقشی نداره.

به نقل از بره ناقلا :
اوه اوه اینا رو نگو الان پزشکیای سایت میان خفه مون میکنن.
در این طرح تحول عملا داروساز هم نقشی نداره.
چرا ندارن؟ تعرفه داروسازای بیمارستانی با متخصص های داخلی هم تراز شده
تازه داروسازا داروخونه های بیمارستانم کلی کاراه طرح تحول می گیرن

Back
بالا