دوست عزیز نمیدونستم ساخت اکانت Persianboy به انگلیسی تضاد محسوب میشه برای شما...به نقل از White Lord August :امیر محمد گفتیم برنامه ی کوه اصولا گرفتن اجازش نسبت به یک بازدید سخت تر میشه،
پسر پارسی(ینی مینویسن پرشین بی به انگلیسی،سرشار از تضاد نام اکانتت)خیلی داری سخت میگیری از نظر من و اصلا چنین مسیله ای پیش نمیاد،بخصوص اگه مکان مناسب انتخاب بشه و اصولا تو مشهد من ندیدم سخت گیری آنچنانی بشه برا اینطور چیزی،ضمن اینکه پیش بینی نمیکنم حاضران فوقش از 15 تجاوز کنن،جدا افراد کمی میان و یک لشگر تشکیل نمیشه
ینی جدا هیچ جای دیگه نمیشناسید،چند تا پیشنهاد دیگم بدید خب،پیشنهادات هنوز خیلی کم هستن
تا حالا نه شنیده بودم نه دیدم,میرم میبینم نظر میدم خوبه یا نه در روز های آیندهباغ خونی
تا به حال نرفتم ولی حدس میزنم جای جالبی باشه
ولی تهش همون خانه علوم کوهسنگی بهتره...
مجموعه باغ خونی مربوط به دوره قاجار است و در مشهد، خیابان عنصری واقع شده
در اوایل قاجاریه، در بخش جنوبی خارج از حصار های شهر مشهد نمادی از باغ ایرانی با وسعت 5/6 هکتار ساخته شد که به باغ خونی و یا به واسطه وجود چشمه ای در آن به باغ چشمه موسوم گردیده است. این باغ دارای سه عمارت مستقل بوده که دو ساختمان آن تخریب شده است. بنا بر روایات تاریخی در سال 1330 شمسی 1912 میلادی از این باغ مسجد گوهرشاد را به توپ بستند. این مکان امروزه در ضلع شمال شرقی میدان بسیج (در محدوده خیابان عنصری) واقع است.
بحث به انحراف نکش ولی خیلی فرق داره,آلمانی به فارسی برا بزرگداشت گوته بنویسه گوته خیلی با اینکه ایرانی فارسی بنویسه گوته فرق داره,حالا البته فارسیم پارسی نیستا ولی دیگه انگلیسی نوشتنو عکس کوروشو کلا پادشاهارو نوشتن یک نوع تضاد از نظر من,اگه میای اونجا حالا بحث میکنیم سرشدوست عزیز نمیدونستم ساخت اکانت Persianboy به انگلیسی تضاد محسوب میشه برای شما...
مثل این که یه نفر بنویسه گوته بعد بگن طرف شاعر آلمانیه این تضاد داره!
ایرادت منطقی نبود دوست من...
بنظرم یکی از جذابیتاش انه که دخترا و پسرا با هم باشن...به نقل از Banksy :یه چیزی:
مامان بابای دخترا عمرا اجازه بدن با هم بریم!
یه چیز دیگه در همین راستا:
2 تاتاپیک جدا ایجاد کنیم واسه دخترا و پسرا......
دخترا خودشون تصمیم بگیرن کجا برن
پسرا هم همینطور
1.بحثی به انحراف نکشیدم... خودت شروع کردی جواب دادم...به نقل از White Lord August :تا حالا نه شنیده بودم نه دیدم,میرم میبینم نظر میدم خوبه یا نه در روز های آینده
بحث به انحراف نکش ولی خیلی فرق داره,آلمانی به فارسی برا بزرگداشت گوته بنویسه گوته خیلی با اینکه ایرانی فارسی بنویسه گوته فرق داره,حالا البته فارسیم پارسی نیستا ولی دیگه انگلیسی نوشتنو عکس کوروشو کلا پادشاهارو نوشتن یک نوع تضاد از نظر من,اگه میای اونجا حالا بحث میکنیم سرش
بهش فک کردم قبلا,اگه نشد در اون صورت قراره جدا بشن گروه دخترا پسرا,البته کل برنامه رو بخایم جدا کنیم ینی یه تاپیک جدا و کلا تصمیم گیری جدا موافق نیستم و بنظر جالب نیستیه چیزی:
مامان بابای دخترا عمرا اجازه بدن با هم بریم!
یه چیز دیگه در همین راستا:
2 تاتاپیک جدا ایجاد کنیم واسه دخترا و پسرا......
دخترا خودشون تصمیم بگیرن کجا برن
پسرا هم همینطور
بیخیال , بقیشو بعدا میبحثیم :).بحثی به انحراف نکشیدم... خودت شروع کردی جواب دادم...
همون قدر که از نظر تو تضاد داره از نظر من نداره!!
نفر اولی هستی که همجین تضادی حس میکنه پس زیاد قابل اتکا و توجه نیست... :)
عاغا من همین جوریه سبک نگارشم,نیاز به رمز گشایی داره,قبلنم بهم گفتن.یه نفر غیر از خودت لطفا بخونه ببینه این خط اول پستت رو میتونه بفهمه... :)
ترجمه: "تا کنون درباره باغ خونی چیزی نشنیده و خود نیز انرا ندیده ام. لذا در روزهای آینده خود شخصا به آنجا خواهم رفت و پس از مشاهده ی مکان مذکور پیرامون کیفیت ان نظر خواهم داد.
بسیار متفاوته که یک فرد آلمانی برای بزرگداشت گوته شاعر کشور خودش به فارسی بنویسه گوته تا اینکه یک ایرانی اسم گوته رو به فارسی بنویسه"
مگه میخایم سوییمینگ پارتی راه بندازیم؟!!!!به نقل از phoenix777 :یه سوال
خانواده هاتون به شما اجازه میدن اگه دخترین با پسرا و اگه پسرین با دخترا برین بیرون؟
من هنوز نپرسیدم از خانوادم ولی بعید میدونم اجازه بدن بهم!!
بریم پدیده!!!!!!!!به نقل از White Lord August :مگه میخایم سوییمینگ پارتی راه بندازیم؟!!!!
فعلا سر مکان لطفا حرف بزنین تا بعد برسیم به اینکه تاریخش کی باشه و بعدم راجب نوع برگذاری که جدا باشه یا باهم نظر سنجی میذاریم و بعدا میبینیم کیا دقیقا میان تا آمار بگیریمو غیره
بلهبه نقل از زاخـــار!!! :بنظرم یکی از جذابیتاش انه که دخترا و پسرا با هم باشن...
پسرا باهم زیاد رفتن بیرون...
دخترا هم همینطور...
باهم بودن جالب تر و جذاب تره فکر میکنم!
چه ربطی داره؟!!!!به نقل از White Lord August :مگه میخایم سوییمینگ پارتی راه بندازیم؟!!!!
فعلا سر مکان لطفا حرف بزنین تا بعد برسیم به اینکه تاریخش کی باشه و بعدم راجب نوع برگذاری که جدا باشه یا باهم نظر سنجی میذاریم و بعدا میبینیم کیا دقیقا میان تا آمار بگیریمو غیره
به نظر من بریم سالن بهترهبه نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ :اول اینکه نوید و پوریا بحث سر چیزای مسخره رو بذارید کنار
دوم هم این که فک کنم خیلی کم بیان و به نظرم به غیر از این میتینگ یه میتینگ هم بزاریم که فقط پسرا باشن و خلاصه دور همی بگیم و بخندیم