ینی اصن لازم نیس رمز رو پیدا کنیم،فقط سوالات رو جواب بدیم دیگه؟به نقل از Leonora :ویرایش:
خونه ی 10 جدول مشکل داره....
شما سوالُ جواب بدین
رمز نمره نداره..... :)
بازم شرمنده....
به نقل از آیدا-ق :ینی اصن لازم نیس رمز رو پیدا کنیم،فقط سوالات رو جواب بدیم دیگه؟
نه من عادت دارم اینجوری سوال بپرسم که کاملا مطمئن شمبه نقل از mohammadreza_astro :آره دیگه ! برداشت دیگه ای میشه کرد از این خبر؟
رمز جدولو که با جواب دادن 5 سوال اول میشه فهمید ! شما نجوم کار میکنید؟ اصل کار سوالای 13 تا 15 هستش !
خب پس! زودتر میگفتین (بچه ی مردمو از خواب انداختین!به نقل از Leonora :خب صبر کنین!!
من هنوز باید جواباتونُ تصحیح کنمــــــــــ
و مسلمن طول میکشه!!تا فردا ظهر این حدودا....
با تشکر از همه ی اونایی که شرکت کردنــــــــــ![]()
با آیدا خانم موافقم ! :)به نقل از آیدا-ق :خب پس! زودتر میگفتین (بچه ی مردمو از خواب انداختین!)
ممنون از اینکه زحمت کشیدین،خیلی خوب بود! مرسی
به نقل از Leonora :5.از اونجاییکه با دادنِ نشان موافقت نشد(!!)قرار هست اگر تعداد کسایی که بالاترین نمره رو توی مرحله ی دوم میارن زیاد نشه(منظور بیشتر از دونفره!!)به اون نفرات(که مسلمن میشه دو نفر!)جایزه بدیم!(البته هنوز قطعیِ قطعی نشده!!)
مثه اینکه دوستانِ داخلی هنوز دارن بررسی میکنن!بعدش هم اگه به توافق برسن،باید به مدیرکل بگن،اونا نشان بسازن و .....
اینم جواب سوالا :
1. ـــــــــــــــــ ،قمر مشتری از لحاظ اندازه برابر با ماه،قمر زمین است. کالیستو
2. سحابی عقاب از نوع سحابی های ــــــــــــــــ است. انتشاری
3. در قرن شانزدهم میلادی،کپرنیک با ارائه ی نظریه ی خورشید مرکزی،نظریه ی ــــــــــــــ را باطل کرد. بطلمیوس
4. پس از برخورد کهکشان راه شیری و آندرومدا،ظرف چند میلیارد سال آینده،کهکشانی از نوع ــــــــــــــ بوجود می آید. بیضوی
5. بارش شهابی برساووشی به دلیل عبور زمین از میان ذرات به جا مانده از دنباله دار ـــــــــــــــــ رخ میدهد. سویفت تاتل
6. اعوجاج فضا-زمان در نظریه ی انیشتین نخستین بار در پدیده ی ـــــــــــــــــــــ مشاهده شد. کسوف
7. ستاره غول سرخ منظومه ی ثور، ـــــــــــــــــــ نام دارد. دبران
8. بر اساس اساطیر یونانی ــــــــــــــــــــــــ نجات دهنده ی آندورمدا است. برساووش
9. درخشان ترین ستاره ی صور فلکی تابستانی ـــــــــــــــــــــــ است. وگا
10. در سیاره ی ــــــــــــــــــــ طول شبانه روز بیشتر از طول سال است. زهره
11. قمر ــــــــــــــــ دارای آتشفشان هایی فعال است که از دهانه ی آن ها یخ و برف به بیرون پرتاب میشود. تریتون
12. دو ستاره ی انتهایی کاسه ی آبگردان در صورت فلکی دب اکبر به ــــــــــــــــــــــ معروف هستند. راهنما
جواب سه تا سوال اخر رو هم به زودی میذارند ....
وقتی جناب هاشمی برگشتن از باشگاه.....![]()
دقیقا جواب دیگه ش کجاس ؟ تو پاسخنامه هم داریم هذلولی و خط دیگهبه نقل از mohammadreza_astro :سلام به همگی دوستان ! عرض خسته نباشید دارم ! مخصوصا اونایی که از دیشب رفتن رصد و امروز صبح هم اختفا رو رصد کردن !
خواستم بابت مسابقه از Leonora و pariya و @Hosein@ تشکر ویژه بکنم !
سوالات جالب بودن ! آقای هاشمی هم زحمت کشیده بودن برا جوابا ! بازم ممنون ! من یه جواب دیگه هم برا سوال 14 پیدا کردم !
با اجازه بزرگترا بگم :
سوال دقیقا مثل حرکت دوتا پروتون نسبت به همه . نیروی بین دو پروتون که به هر دو بار مثبت دارند ، به شکل F=-ke^2/r^2 هست ، که e واحد بار الکتریکی است .اما مدار در این حالت فقط می تواند به شکل هذلولی باشد .کافی است کاری که ما برای نیروی جاذبه عکس مجذوری انجام دهیم ، برای نیروی دافعه عکس مجذوری انجام دهید .با این کار به یه معادله دیفرانسیل میرسید که با حل معادله دیفرانسیل به معادله هذلولی در دستگاه قطبی می رسید .
http://s3.picofile.com/file/7437554836/5yqd21o4dbynd5b6q37l.png
که در آن l تکانه زاویه ای و E انرژی مکانیکی ذره است .
فعلن خدانگهدارتون !
به نقل از @Hosein@ :دقیقا جواب دیگه ش کجاس ؟ تو پاسخنامه هم داریم هذلولی و خط دیگه![]()