راه های مختلف برای ثبت خاطرات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smart girl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما برای خاطره نویسی، کدام یک از راه های زیر را بهتر میدانید؟

• رای‌دهندگان
    8
  • Poll closed .

smart girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
مدال المپیاد
المپیاد ادبی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
- بیا عکس بگیریم تا خاطره شه!
- یه نرم افزار میخواستم برا خاطره نویسی....
- عه!... بیا تو دفتر خاطراتم یه چیز بنویس برام راستی!
+
همه ما دوس داریم خاطراتمون چه تو کوچیکی یا بزرگی، چه با دوستامون چه با خانواده، حتی وقتی ناراحتیم ثبت شه؛ که یه روزی اون خاطرات یادمون بیاد، که چه کارایی انجام دادیم!
اما شما چطور دوس دارین؟ منظورم اینه که چطوری دوس دارین خاطرات ِ خودتون رو ثبت کنین؟ با عکس گرفتن، با خاطره نویسی، فیلم گرفتن، و خیلی کارای دیگه .....
اگه یه دلیلی عم برا اینکه چرا با این راه خاطراتُ زنده میکنین بگین هم بد نیست. همین طور اگه بگین کدوم راه موندگارتره.
+خواسم یه تشکری چیزی اخر سر بکنم، گفتم بذار اول حق کپی رایت مادمازلُ بدم، بد. :-"

پاسخ : راه های مختلف برای ثبت خاطرات

والا راه که زیاده! :سوت
خیلیا دفتر خاطرات دارن خیلیام تو اپای خاطره نویسی(مث اونایی که مالِ آیفونِ ;D) مینویسن!بعضیام وبلاگ دارن و اونجا مینویسن!
موندگار ترین راهش همون دفتر خاطراتِ ولی خطر خونده شدن داره :|

من عکسا بیشتر از همه دوس دارم ... بعد دفترمو بعد فیلم و بعد بقیه ....
ولی واقعا عکس ی چیز دیگه اس

به نقل از smartgirl :
من عکسا بیشتر از همه دوس دارم ... بعد دفترمو بعد فیلم و بعد بقیه ....
ولی واقعا عکس ی چیز دیگه اس
موافقم بات؛
ولی خوب آدم که نمیتونه از همه لحظات زندگیش عکس بگیره، میتونه؟
گاهی وقتا باید بضی از رویدادا رو نوشت.

بهترین جا برای ثبت خاطرات تنه ی درختاس ;D
خیلی ماندگار میشه ;D

من بیش تر با Evernote حال می کنم!

خب اصل موضوع اینه که با روشی خاطراتت رو ثبت کنی که حتی اگه چندین سال بعد اومدی با خوندن اون خاطره همون حس قبلی که قبلا
داشتی رو پیدا کنی
واسه من اول از همه فیلم خوبه بعد عکس بعد هم دفترچه خاطرات ( بستگی به موقعیت داره )

به نقل از علی سینا :
من بیش تر با Evernote حال می کنم!
میشه یکم دربارش توضیح بدی؟
نرم افزاره؟ اپلیکیشنه؟

یه راه دیگه که دوستان اشاره نکردن حرف بزنه. :))

به نظرمنم هم فیلم گرفتن راه خوبیه

فیلم و عکس که عالی! ;D ولی واسه نوشتن من نسبت به دفتر خاطرات اصلا حس خوبی ندارم ;D احتمال خونده شدنش خیلیه خاطرات هم نصف بیشترش شخصیه ;D

به نظرم یه سری سایت ها که واسه این کار هست خوبه، draft هم چیز خوبیه ;D

من خودم نسبت به حفظ خاطره خیلی حساسم تمام اس ام اس های گوشیم، عکس ها، history چت ها رو نگه میدارم، دیگه اینکه اگه توی کتاب یا دفتری واسه هم یادگاری نوشته باشیم یه چیز پوشیه مانند دارم کلی از این چیزا توشه ;D برنامه درسی ها مدرسه، برنامه امتحانامون از راهنمایی ، کارت هام ( مال تیزهوشان، مال کانون پرورش دوران طفولیت :-" )، نامه نگاری هامون تو مدرسه

یعنی فقط به خاطره نوشتن اکتفا نمیکنم هر جسم فیزیکی که بتونه یادآور گذشته باشه هم نگه میدارم

دلیل هم، صرفا خوشم میاد ;D حتی اون ناراحت کننده ها رو هم نگه میدارم هرچند ممکنه هیچوقت نرم سرشون ولی باز باید حتما باشن

يه تكنيك بسيار خوبي كه هست آهنگه و بوي يه عطر متفاوت
آهنگ و عطر اين خاصيت رو دارن كه كمك ميكنن خاطره رو "حس" كني و نه فقط به ياد بياري!
+ثبت خاطره محسوب ميشه ديگه! با بُعد سوم!

یه دفتر دارم که مثلا کارت ها، بلیت های ِ جاهای ِ دیدنی که رفتیم، کارت های همایش، و... اینارو میچسبونم توش و کنارش یه یادداشت ِ کوچیک مینویسم :دی

بعد دفتر خاطرات که دیگه عالیه! چیزایی هم که خیلی خطریه و ممکنه خونده بشن و باعث ِ سوء تفهم بشن ( :-" ) هم با رمز مینویسم :-" :دی

یه وبلاگم که جدیدا درست کردم خاطرات ِ مدرسه رو دارم مینویسم کم کم! چیزه جالبیه! که مثلا هر کلاسی یه وبلاگ داشته باشن بعد بنویسن خاطراتشونو!

عکس هم که خب خوبه ولی اگه همراه با یه یادداشت باشه! با عکس ِ چاپ شده بیشتر حال میکنم تا عکس تو کامپیوتر :-"

جمع آوری آلبوم و کلکسیون. B-)

به نقل از F@temeh :
یه دفتر دارم که مثلا کارت ها، بلیت های ِ جاهای ِ دیدنی که رفتیم، کارت های همایش، و... اینارو میچسبونم توش و کنارش یه یادداشت ِ کوچیک مینویسم :دی

بعد دفتر خاطرات که دیگه عالیه! چیزایی هم که خیلی خطریه و ممکنه خونده بشن و باعث ِ سوء تفهم بشن ( :-" ) هم با رمز مینویسم :-" :دی

یه وبلاگم که جدیدا درست کردم خاطرات ِ مدرسه رو دارم مینویسم کم کم! چیزه جالبیه! که مثلا هر کلاسی یه وبلاگ داشته باشن بعد بنویسن خاطراتشونو!

عکس هم که خب خوبه ولی اگه همراه با یه یادداشت باشه! با عکس ِ چاپ شده بیشتر حال میکنم تا عکس تو کامپیوتر :-"
آرهو وبلاگ نویسیم چیز خوبیه.
کس ِ دیگه ای هم اینجا هس با وبلاگ نویسی خاطراتشُ زنده کنه؟

ویرایش: نظرسنجی گذاشتم. لصفا شرکت کنید.

من خودم تو دفتر مینویسم؛

حتی ماله شیش ماهِ پیشم میخونم کلی حسِ خوب بهم دست میده.

ولی عکس اگه باشه باهاش یه چیز دیگس.8->

پس از سالها...
این تاپیک خیلی خوبه
بیاین از راه‌های ثبت خاطراتتون بنویسین،
نسبت ب شش سال پیش احتمالاً راه‌های جدیدتری دارین برای ثبت خاطرات
پس بیاین بگین!

اول خودم!
خب من اون اوایل بعضی از خاطراتمو توو دفتر مینوشتم، ک بعد از این ک بقیه خوندنشو متأسفانه سر بعضیاش مسخرم کردن، دیگه توو دفتر ننوشتم...
بعد شروع کردم عکس و فیلم گرفتن تا جایی ک الان بیشتر از دو ترا خاطره دارم از شش سال گذشته!!
ولی خب، بعضی چیزا هم هستن ک نمیخوام بین اون‌همه عکس و فیلم گم شن،
برای همینم ی کانال تلگرام درست کردم ک فقط خودم عضوشم، و اونجا مینویسم، یا عکسای مهمو میذارم، تا دم دستم باشن...
چتامم معمولاً اونایی ک خیلی مهمن اسکرین‌شات میگیرم تا بعداً نتونن پاک کنن یا نپره‌ :زخم خورده :(
گاهی هم ک حوصله‌ی نوشتن ندارم، وویس میگیرم واسه خودم و نگه میدارم...

خلاصه ک راه‌های زیادی هست
شما برای ثبت خاطره‌هاتون چه کاری می‌کنید؟

قدیما تو دفترچه خاطرات مینوشتم ولی یه مدتی هست که در تلگرام یک کانال خصوصی دارم
بنظرم خیلی بهتره
احساساتم علاوه بر اینکه به روایت قلم بیان میشه میتونم از ایموجی و عکس ها و گیف های مختلف نیز استفاده کنم
همچنین ویس هم میذارم و بعدا حالت روحیم بیشتر مشخص میشه

Back
بالا